Şimdi Ara

***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
16.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesela adam cuma aksami evine gitcek pazar gunu metro turizme atladi aksam 8 de duzceye geldi bu saatten sonra otobus bulabilir mi
    +kutuphaneler hakkinda bilgi (ozellikle kacta kapandigi) verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 29 Temmuz 2016; 18:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Rte tip :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan duzceye gidecek arkadaslar ilk gun kirmizi fular taksin birbiriniz tanirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    23.30'a kadar otobüsler devam ediyor.Merkez ve Üniversite gibi yaygın kullanılan yerlere çok sık otobüs bulabilirsin ama konuralp'e 30 dk'da bir otobüs kalıcı konutlar bölgesine ise 1 saatte bir otobüs bulunuyor.
    Kütüphane kendim çok kullanan biri değilim, üniversitenin kütüphanesinin çok gelişmiş olduğunu söyleyemem tıp öğrencileri genelde morfoloji binasındaki çalışma salonunu ve boş amfileri kullanıyorlar.resmi kapanış saati yanılmıyorsam 8 ama sana vericekleri tıp fakültesinin kartı ile otomatik kapı açılabildiği için istediğin saatte çıkabilirsin bu da ufak bir ipucu olarak dursun.ocakta biteceği söylenen yeni sağlık bilimleri fakültesi binasında mutlaka çok daha gelişmiş bir kütüphane tıpın hizmetine verilecektir diye düşünüyorum.
  • Octavian47 kullanıcısına yanıt
    hastanesiyle fakültesi birbirine yakınmı??
  • Kampusteki devlet yurdu erken mi ? Birde karma bir yurt gözüküyor o nasıl oluyor vede devlet yurtları dolumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drguzel kullanıcısına yanıt
    hastaneyle fakülte çok yakın görevlilerin ve öğrencilerin geçebildiği bir kapıdan morfoloji binası ile hastane bağlı durumda
  • jakobs21 J kullanıcısına yanıt
    yurtlar hakkında bilgim yok ben gittiğim ilk günden beri evde kalıyorum hiç araştırmadım
  • 13.385 le kapatmış 13.485 im girersem senden bilgi alirim. Girerim insallah.

• Kampüsteki kyk kız diye biliyorum, erkek kyk merkeze giden yol üstünde.özel erkek yurtları daha çok merkez tarafında. Konuralp bölgesinde yan yana yurtlar var ancak hepsi kız,bu sene yeni açılan yurtlar var mıdır bilmiyorum

• Sizce ikinci öğretimde şehir içine ulaşım sıkıntısı yaşar mıyım ? En büyük kaygım bu.
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    gittiniz mi hocam
  • Yazmayın hocam içeride çok karışık işler dönüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.