Şimdi Ara

Düzce tıpın yazılmaz bi tarafı var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    Hem de fena. Ova oldugu icin risk bayagi yuksek ama bunun icin de tercih degismez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu varken Düzce yazılmaz.
    Boluda yaşıyorum kışın öyle karın çok yağdığı en fazla 2 hafta, etrafına çok sayıda yapay göl yapıldı soğuğu kırdı, biz en soğuk olduğu ay max 300 lira ödedik doğalgaza.
    Şehir olarak burada sıkılmazsın, neredeyse her şey öğrenciler düşünerek yapılıyor.
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    Tum hayatimi degistirecek yorumu atan insan oldunuz galiba
    Aklima bolu girdi aksam aksam ve fena halde. Okul zor mu acaba bilginiz var mi

• düzce de oturuyorum .üniversiteye 10-15dk uzaklıktayım.Şehir ve üniversite ile sorularını pm den sorabilirsin.En ince ayrıntısına kadar cevaplarım :)
  • mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle googledan bakanlar olur 1 soruyu burdan sorayim
    Bolu mu duzce mi ne dersiniz?

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Size şöyle söyliyim google'a Düzce yazıp resimlere bakınca ben burda mı yaşıyorum acaba diyorum.Yani demek istediğim google daki resimler hep merkezden uzak yerlere ait(yeşillik,şelale vs.).Düzce mi Bolu mu derseniz tabii ki Bolu derim.Kısaca düzceyi tanıtayım size.Spor sokak denen (uzun bir dükkanlar topluluğundan oluşan kapalıçarşının daha az yoğun ve üstü açık hali diyebilirim) bir sosyalleşme alanı var.Çok sayıda cafe ,spor salonu var.Bar ve discoların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az.Üniversite merkeze otobüsle 10-15dk uzaklıkta.Yukarda sorunuzu gördüm terminalden üniversiteye otobüs var mı diye.Evet var.Şehir içinden bile var çünkü üniversitenin hastanesi çok aktif kullanılıyor sırf hastane sayesinde çok sayıda otobüs var.Düzcede ev kiraları cok ucuz araştırsan 350-400 tl ye 3+1 ev bulursun.İnsanları 2-3 sene öncesine kadar yobaz sayılırdı.Ama son zamanlar bayağı bir medenileşmeye başladılar diyebilirim.Apaçi tarzda pek insan yok belli başlı hep aynı tipler var zaten gördükce anlıyosun onlardan başka olmadığını.Kısaca şöyle diyim düzcede cok rahat para biriktirirsin.Ama istanbul gibi büyük yerden gelıyorsan çok sıkılırsın.Eğlence alanı sınırlı 1 tane avm var o da dandik istanbulda olsa apartman derler yani.Baska sorun varsa sorabilirsin

• mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    Ya o kadar iyi yazmissiniz ki cokk sag olun
    -duzcede okuyo musunuz ona gore de sorayim-
    Universite ortami nasil? Sehirdeki insanlar medenilesmeye basladi dediniz onedio' da elele tutusan gencler tirsar yaziyo bu dogru mu, hala muhafazakar mi sehir? Bi de deprem bolgesiymis evler disardan bakinca saglam duruyor mu?

• Bence o sıralamaya Doğu Akdeniz tam burslu yaz.3 sene Kıbrıs'ta sonraki 3 sene de Marmara'da okuyorsun

• Up takipteyim. Duzce tutma ihtimali var.

Okul hakkında bir bilgim yok maalesef.

Hocam gec oldu ama yine de cevapliyim.evler yenilenmeye basladi %70 yeni sağlam yapilar var diyebilirim.universite cevresi zaten full 0 binalar 3 4 senede cok gelistirdiler.duzce uni.de okumuyorum o yuzden cevaplayamicam .el ele tutusma olayi abartılmış biraz.sokak ortasında öpüş yine kimse karışmaz sana .esnafi da ogrenci dostudur.ogrenciyim de bedavaya gecinirsin :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.