Şimdi Ara

Düzce tıpın yazılmaz bi tarafı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul tuzlada oturuyorum 2,5 saatlik yol var (itüden daha yakin ) + tanidik da var kiralar ucuzmus eve cikicaz cuma aksami da kendi evimdeyim. Bolu veya trakyadan cok eksik bi tarafi var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 4 Ağustos 2016; 15:01:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulun eğitiminden öğrencileri memnjn ve eski okul
    Tek sorun il küçük onu da İstanbul'a yakın olması halledet

• Bilkent olmadı diye kibrinden kurtulursun belki dedim ama yine boş.

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Hem tus başarısı hem akademik başarısı düşük diye biliyorum.Ben de yazacağım İstanbul a yakın olduğu için bakalım ne gelecek

• O kadar salaksin ki mf4 sıralamam mf3 siralamamdan daha yüksek ama doktor olucam
    Benden doktor olmaz o zaman

• Kibrinin sana kaybettirdiklerinede bak. O kadar itici duruyorsun ki

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Hocam trakyayi cok ovuyolar burda da tusta kars kafkasin tek rakibi duzceyle bolunun tus basarisi ayni dusuk de degil ortalama. Duzenin prof sayisi/ogrenci sayisi orani gayet iyi
    Akademik basarisi dusuk derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Taü de okuyan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen ne yazdın tıp mı muhendislik mi?

• Kanki bence de fazla havlamana gerek yok bak 2 ay calistim hamda 900 kisi onumdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasxx7

ankara-istanbul-izmir dışında tıp okunmaz. gerçek doktor odtü ee'ye puanı yettiği halde tıp seçendir

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam.Arkadaş biraz mal haklısın da mf4 4054 mf3 6070 tıp yazınca mal mi oluyoruz

• Yz_Hakan Y kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamissin benim ki de senin gibi yani gayet iyi mühendislikler geliyo bana ama istanbulda tıp gelmiyo mesela ankarada benden doktor olmaz mi demek istedim arkadasa biraz saçma bi kıyas yapmış da

URAP akademik puanlamaya göre gerilerdeydi hocam.Ben bana Trakya gelse başka şehir düşünmezdim sanırım ama beylikdüzünde oturmam da bunda bir etken.Siz tuzladaysanız düzce bolu Kocaeli sakarya tarafı daha mantıklı.Ama Trakya yı soracak olursanız tek kötü yorum yapan görmedim sanırım, şehir çok iyi öğrenci şehri ve ucuzmuş okul da yeni ve iyiymiş

Duzce uninin tip fakultesi uniden bayagi onceden kurulup sonra uniye baglanmis, o yuzden bu URAP puani fakulteye degil de uniye puan veriyosa diger fakulteleri kotu oldugu icindir. Tekirdag yazacak misiniz onun hakkinda ne dusunuyosunuz, ben tus basarisi kotu ve bana uzak oldugundan yazmicam

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasxx7

ulan çomarlar benimde mf4 daha yüksek ne alaka şimdi?

Ya kardeşim itu ODTÜ bounda mühendisliklere puanım yetiyo ama yazdığın üç büyük sehirde tıp okuyacak puanım yok sen nasıl muhendislikle tipi kiyasliyosun COMAR da yeni mi girdi lugatina len

Hocam keşke gelseydi, ama Düzce bile kritik benim için.Sıralamam 13.770 , Düzce 13.400.Trakya ile ilgili en güzel yorumları drtus sitesinden alırsınız.Girin forum bölümüne Trakya'da okuyup bitirmiş doktorların yorumlarına bakın, sadece Trakya değil tüm Türkiye deki fakülteler ile ilgili sorulanlara cevap vermişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    En mantiklisi trakya farkindayim da yok abi elim gitmiyor cidden yazasim gelmiyo okul zamani bu foruma gelip cok zor diye aglayan trakyalilari gordum tus basarisini da gordum bosverdim
    Duzce mi bolu mu yazsam acaba elimde yarim saat yol farkindan baska kriter yok :/

Hocam bu çok kritik bir karar etkileyip vebal almak istemem ama bolu yu çok sessiz sakin tıp öğrencisi için güzel bir yer diye biliyorum ve düzce tıp da yıllarca boluda eğitim görmüş sanırım ama şöyle de bir handikapı varmış soğukmuş sanırım çok uzun süre.Yani maddi durumunuz çok iyi değilse kışın yakıt vs zorlayabilir sizi

• Ulan bu legolas adlı şahıs , durmadan bikent ee olmazsa odtü ee diyordu Silikon vadisi diyordu , şimdide puanı yettiği halde (odtüee ye) tıp mı seçiyor ??. Yazık çok emek vermişti üzüldüm şimdi.
    Bolu yazarsam tanidigim yok yurtta kalcam ve ben de cok soguk oldugunu duydum. Mesafe artiyo, yol parasi artiyo ki surekli gelecegim icin onemli bunlar. Sessiz sakin sehir istersem bolu yerine rize yazip bursu kaparim dusuncesi de var. Bakalim nolcak
    Siz beünün altina neler yazdiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.