Şimdi Ara

Düzce tıpın yazılmaz bi tarafı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen de mi üni bıraktın hocam ne 2 ayı ?
  • Elektrikteydim makina istiyodum. Hem hazirligi gecerim hem makina kazanirim 1 sene de kaybetmemis olurum diye girdim obpnin 9k atmasi ve cemaatlerin kapanmasi cok surpriz oldu alternatiflere yoneldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    He hocam oyle oldu fantastik bi plan yaptim tutmadi

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Hocam Sizin bolu için düşünceleriniz bende de beü için geçerliydi maddiyat olarak kaldıramıyordum, yolu çok uzundu hep git gel yapmam gerekiyor istanbul a o yüzden her hafta git gel 800 km den fazla yol çekemezdim, çıkardım listeden şehir çok pahalıymış yurtlar sıkıntıymış vs.Listem ya İstanbul a yakın olmalı Ya van olmalı o yüzden sırasıyla trakya balıkesir namık Kemal düzce van yazdım İstanbul a yakın olanlardan Düzce'nin az bi ihtimal gelmesi muhtemel orası Olmazsa mecburen van olacak

• hocam yazılmaz tek tarafı düzcedir :( çok küçük bir şehir düşün 1 tane avm var ve şehir onun etrafında gelişmiş üninin olduğu yer ise şehir merkezinin dışında kalıyor. Bunun dışında yaza doğru akçakocaya gidip denize girebilirsin o kadar başka pek bir şeyi yok
  • sentinel81 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bikac soru sormam lazim ya karar veremedim lutfen dhye bakin arada
    Oncelikle nerde oturuyodunuz istanbulsa ona gore sorcam

• quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

Hocam bikac soru sormam lazim ya karar veremedim lutfen dhye bakin arada
    Oncelikle nerde oturuyodunuz istanbulsa ona gore sorcam

hocam düzce/akçakocada oturuyorum ünisi hakkımda pek bilgim yok açıkcası zaten tıp bölümü dışında boş bir üniversite ancak düzce hakkında sorun varsa sorabilirsin
    Otogardan universiteye direk otobus var mi? Ben sicagi seven bi insanim sehrin havasi nasil cok yagmur yagiyo mu? Dolmus fiyatlari ne kadar? Sehir muhafazakar mi yoksa insanlari rahat mi?

• tıp vanda bilke okunur kardeş git
  • quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

Otogardan universiteye direk otobus var mi? Ben sicagi seven bi insanim sehrin havasi nasil cok yagmur yagiyo mu? Dolmus fiyatlari ne kadar? Sehir muhafazakar mi yoksa insanlari rahat mi?

otobüs mevzusunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır çünkü aynı zamanda hastane olduğundan otobüs geçiyordur.

Havası hakkında yaşadığım yerle çok farklı benim yaşadığım yerde hava açıkken düzcede kar yağabiliyor.Ancak genel olarak sıcaktır çünkü deniz kenarında ben kavruluyorum düzce bildiğin ova o yüzden sıcak konusunda pek sorun yaşamazsın diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasxx7

başarımı egoma borçluyum

kibirli biri olmasam şuan 60klık bir yerde mühendislik 4'e geçmiş, mezun saçma sapan bir yerde çalışıyor olacaktım

30yaşında yeni mezun olmuş biri çıksa karşıma birde 25yaşında.Sen odtülü olsan diğeri hacettepe falan olsa düşünmeden diğerini seçerim.
  • quote:

iyide müh. okusam 24-25 yaşında mezun oluyom

herneyse 3-4 yaş genci tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 4 Ağustos 2016; 17:30:48 >
  • quote:

torpil sağlam bende bro özellikle savunma sanayii firmaları için.

zaten son dk tercihi değiştirmezsem tıp okuyacağım

1yıldır ee diyen adama bak sen mi ideallerinin peşinden gidiyorsun.
    Hamda kaçtın hocam okul 9 mu attı?

• Millete laf atmaya devam et konuyu upluyosun aferin

• jakobs21 J kullanıcısına yanıt
    Hamda 3 obp ile 11,5k uni tercihi yaptigim icin obp yariya dustu

• Zonguldak'ın eğitimi Düzce'den daha iyidir, bir onu da araştırabilirsin istersen. Zonguldak'ın insanı da daha dışa dönük, aktiftir. Ama Düzce evet daha yakın İstanbul'a.
  • Oraya gidene kadar bolu yazilir zaten
    Zonguldagin konumdan kaybettigini biliyorum tusta en basarili okullardan biri, zor okul, egitiminden herkes memnun vs. ama oluru yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 4 Ağustos 2016; 19:23:01 >
    Anladım dostum, Düzce'de iyidir, özellikle deprem sonrası çok büyüdü şehir; spor sokak falan var baya meşhur. Memnun kalırsın diye tahmin ediyorum.
    Kiz arkadasinla el ele tutusurken tirsiyosun tarzi bi yorum gordum oyle mi muhafazakar bi sehir mi duzce?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.