Kiralar ne kadar,evler nasıl? Okula uzaklığı ne kadar? Yeşillendirin bizi
Bende daha gitmedim haftaya gidicem internetten bakma lazım şimdi yurtta falan kalmak istemiyorum
2.dönem çıkılır bence eve insanlarla tanıştıkça sanki?
quote:
Orijinalden alıntı: FTHBRK28
quote:
Orijinalden alıntı: Mandalena
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ukalaadam
Konuralp'te ev arayan varsa yardımcı olabilirim.
Bende daha gitmedim haftaya gidicem internetten bakma lazım şimdi yurtta falan kalmak istemiyorum
Aynen tanışmadan çıkmak olmaz da yani şimdi ben yurtlarda yer mer bulamayız diye diyorum ilk defa kayıt olucaz biraz heyecan var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen tanışmadan çıkmak olmaz da yani şimdi ben yurtlarda yer mer bulamayız diye diyorum ilk defa kayıt olucaz biraz heyecan var
Başvurulucak zaten özel yurt dediğin gibi de kyk yurdu başvurularak oluyor şans işi biraz
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sana pm atılmıyor kardeş yanlış anlaşılmıyayım
FTHBRK28
kullanıcısına yanıt
kiralar evin boyutuna göre değişiyor tabi ama okula yakın 0 apartman dairelerini 600-700 e kiralayabilirsiniz çok rahat, konuralp küçük yer olduğundan üniversiteye yakın ev bulmanız da kolay. merkezden kiralamak isterseniz fiyatlar baya artış gösteriyor. kiraların en ucuz olduğu yer ise kalıcı konutlar.
quote:
kiralar evin boyutuna göre değişiyor tabi ama okula yakın 0 apartman dairelerini 600-700 e kiralayabilirsiniz çok rahat, konuralp küçük yer olduğundan üniversiteye yakın ev bulmanız da kolay. merkezden kiralamak isterseniz fiyatlar baya artış gösteriyor. kiraların en ucuz olduğu yer ise kalıcı konutlar.
Kalıcı konutlar nerede okula uzaklığı ne kadar? Ucuz dediğin fiyatlar?
Okula 15-20 dk dır otobüsle, merkeze de 15-20dk. kiralarda 450 ye kadar düşebilmekte
quote:
Okula 15-20 dk dır otobüsle, merkeze de 15-20dk. kiralarda 450 ye kadar düşebilmekte
Eyvallah Sizde Düzcede mi okuyorsunuz?
FTHBRK28
kullanıcısına yanıt
yok ben bu sene kocaeli üniversitesini kazandım fakat doğma büyüme düzceliyim :)
quote:
yok ben bu sene kocaeli üniversitesini kazandım fakat doğma büyüme düzceliyim :)
Şehir nasıl hocam nereye gidilir nerede takılınır anlatın biraz
quote:
Arkadaşlar diğer konu sahiplerinin konuyu güncellememe,ilgilenmeme sebepleri ile burdan devam edelim .Etraftan aldığınız bilgileri paylaşırsanız ilk mesaja eklerim.Düzce'nin popülaritesini arttıralım accık İmza yapmayı bilen dostlarımız varsa güzel birşey yapabilir ekleriz imzaya.
---------------------------------------------------------------------------------------------- ##Alıntıdır: Hoşgeldin öncelikle.Devlet Yurdu 2 tane var,biri kampüsün yanında yüksek ücretli yurt,diğeri kampüse 15 km kadar uzakta genel yurt.Yüksek ücretli'de kalan arkadaşlarım memnunlar tabi merkeze gitmek için minibüse binmek gerekiyor,minibüslerde biraz sıkıntılı,yeni dönemde iyileştirmeler yapılacağı söyleniyor.
Devlet yurdu çıkmazsa merkezde bikaç tane özel yurt var ve aynı şekilde cemaat yurtları da var.Yanlız şunu söyleyeyim Düzce'de yurt imkanları kısıtlı,özel yurt sayısı da az.Buna bağlı olarak yurt fiyatları da biraz fazla gelebilir.Yeni döneme kadar başka açılan yurt olmazsa merkezde benim bildiğim 4-5 tane falan özel yurt var.Bunlar erkek yurdu, ama bu şirketlerin kız yurdu da vardır genelde.Tabi bikaç tane daha kız yurdu var.
Ben geçtiğimiz sene özel yurtta kaldım,ismini buradan yazmayayım,pm'den istersen yazarım.Aylık 500 lira ücreti vardı,odalar 4-6 kişilikti,benim kaldığım oda 4 kişilikti yataklar ranza şeklindeydi,6 kişilik olan odalarda baza vardı,kablosuz interneti vardı tabi yavaştı,7/24 sıcak su ve doğalgaz mevcuttu.Odalarda yatak,dolap ve masa vardı.Televizyon falan yoktu.Sabah kahvaltısı vardı belli saatler arasında,bir de akşam yemeği vardı belli saatler arasında.Ama yemeklerden neredeyse kimse memnun değildi,gelen yemeklerin yarısı belki de daha fazlası çöpe gdiyordu.Ben de genelde dışarıdan yiyordum bu yüzden.Başka yurtta kalan arkadaşım vardı,orası da fiyat olarak aşağı yukarı aynıydı fakat şartları biraz daha iyiydir,ortak kullanım alanında digitürk vardı mesela,maçları seyredebiliyorlardı,yemekleri biraz daha iyiydi,isteyen yemeksiz de kalabiliyordu daha ucuz bi fiyata.Bizimkinde yemek zorunluydu.
Bi tane daha var,binası çok eski ve fiyatı 500 lira gibi bişeydi aylık,ben binayı gezince oradan hemen vazgeçmiştim ilk yurt arayışımda.
Bu yurtların neredeyse hepsinde tuvalet ve banyo ortak kullanımdır.Belki içlerinde 1 tanesinde 2 kişilik odalarda falan tuvalet mevcut olabilir.Yani yurtlarda çok bi beklentiye kapılma derim.
Senelik aşağı yukarı 4000 - 4500 lira gibi fiyatlar. ------------------------------------------------------------ ##Onedio.com 'dan Düzceyle ilgili makale :http://onedio.com/haber/duzceli-olmak-366883 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ##Üniversite öğrencilerinin sayfası,güzel olmuş.http://www.dudukodu.net/anasayfa.aspx# Android uygulamasıda var ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ##Burs veren yerler :http://bilirsen.blogspot.com.tr/2014/07/duzce-burs-veren-yerler-kurumlar.html --------------------------------------------------------------------- Şuan bildiklerimle liste oluşturucam :
1]FTHBRK28- İnşaat Mühendisliği 2]mehmetcanyavuz1- İşletme 3]faydeemusic- Makine Mühendisliği 4]Tembel Kral- Türkçe Öğretmenliği 5]Terminator28- Bilgisayar Mühendisliği 6]HiddenHunter- Elektrik Elektronik Mühendisliği 7]fatih47154- Bilgisayar Mühendisliği 8]alp95- Tıp 9]Ceyus-?? 10]Mandalena- Yönetim Bilişim Sistemleri