Şimdi Ara

Düzeldi !!! Huawei ideos x5 İNTERNAL SD kart hatası uzmanlardan yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

internal sdcard 0 mb oldu sebebi ise partition.zip ile program kurma alanını yükseltmeye çalışmamdır.

CWM ile restore yapmak istediğimde sd kartı görmüyor ne yapabilirim ? :(

düzelmiş hali

beni korkutan hali :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3g3nt -- 5 Ekim 2011; 22:49:15 >

• Sorunumu çözdüm arkadaşlar.... kısaca anlatayim bence sizde yapın :)

1) CWM yüklü olsun.
    2) Kesinlikle bütün yedeklerinizi alın.....
    3) partition.zip dosyasını yükledikten sonra cihaz açılacak 0mb gözükecek... usb depolama birimini aç dediğinizde exsd kartın dışında bir sürücü daha var o sizin internal sürücünüz :) format atınca gözüküyor :) bu işlemi yaptığımda tüm datalarımı kaybettiğim için cihazım backup restore yapamadı.

istediğiniz zaman eski halinede alınıyormuş..

iyi forumlar.
  • Gmail hesap ayarlarını toptan sıfırlamak için fabrika ayarlarına geri dön yaptım. Ondan sonra internal sd card 0.00MB gözüktü bilgisayara taktığımda internal sd card yalnızca bilgisayardan gözüküyor. İçerisindeki dosyalar hala duruyor fakat telefonda 0.00mb gözüküyor hiç bir veriye ulaşamıorum.

Telefonu daha yeni aldım. Ve ne yapacağımı bilmiyorum. Teknik veriler kullanmadan anlatabilirseniz sevinirim.

Biraz kurcaladım kapatıp açtım Sorun düzeldi! Nasıl oldu bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StANDby007 -- 27 Ekim 2011; 17:36:08 >
  • arkadaşlar şimdi huawei u8800 ideos x5 adlı telefonumu yeni aldım miui rom yükledim her şey çok iyi ama hafıza kartını görmüyor toplam bellek 2 gb gözüküyor ve bilgisayar bağladığımda 2gb olan telefon hafızasına girebiliyorm sadece h sürücüsü hafıza kartı ama kart takılı değilmiş gibi gözükmüyor. telefonumda ve bilgisayarımda kartı göremiyorm.
    biçimlendirdim denedim olmadı.
    kartı başka alette denendi çalışıyor

yardım ederseniç çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar şimdi huawei u8800 ideos x5 adlı telefonumu yeni aldım miui rom yükledim her şey çok iyi ama hafıza kartını görmüyor toplam bellek 2 gb gözüküyor ve bilgisayar bağladığımda 2gb olan telefon hafızasına girebiliyorm sadece h sürücüsü hafıza kartı ama kart takılı değilmiş gibi gözükmüyor. telefonumda ve bilgisayarımda kartı göremiyorm.
    biçimlendirdim denedim olmadı.
    kartı başka alette denendi çalışıyor

yardım ederseniç çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
  • ekranınızda x5 settings kırmızı bir ikon olması lazım. oradan "internal/external storage selection" dan "external storage" seçip tamam deyin. restart atın. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.