Şimdi Ara

Düzensiz kas gelişimi (BODY) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • profesyonel tanıdığı olan varsa sorabilir mi?sol güçlü olup zamanla uzun sürede eşitleniyor mu falan?
  • body forum tr de sorununuzla ilgi bi baslik vardi simdi mobildeyim bulamiyorum sss gibi bi sayfa vardi oradan bulabilirsiniz ya da simetri diye aratin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 16 Ağustos 2011; 23:26:44 >
  • bu sıtede herkez atıp tutunca kım profesyonel kım amatör bellı olmuyor o yuzden sen benı dınleeme dostum kafana göre takıl.... hatta bu sıtede böle konu acma o konusanların acaba nekadar tecrubesı var merak edıyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

ağırlıkları eşit çalıştığım halde sol kolum sağ kolumdan bariz şekilde daha güçlü,sağ 37 cm sol 38 cm,ve sol kolum sağa göre biraz daha sert,son 1 haftadır sadece sağ çalışıyorum ama halen yakalayamadım,eşit calıstıgım halde sorun ne olabilir?aynı sorunu yaşayan var mı?bir arkadaşımın daha aynı şekilde solu daha güçlü,o da eşit calıstı.soran olursa sol kolumu daha fazla kullanmıyorum sağlağım.sebebi yetersiz protein olabilir mi?

%100 aynı durumdayız ben de ne yapacağımı bilmiyorum
  • quote:

masturbasyon vücudun sağ tarafının protein hakkını mı kullanıyo ki acaba?

Alakası yok. Ben sağ ile yapıyorum ve sağ daha güçlü.
    Benim kolda pek fark yok ama göğüs bölgesi.. Sağ çok daha hacimli neden öyle oldu bilmiyorum.
  • quote:

profesyonel tanıdığı olan varsa sorabilir mi?sol güçlü olup zamanla uzun sürede eşitleniyor mu falan?

Benim de sağim daha güçlü ve kalindi hocaya sormuştum o belli bir süre içinde eşitlenir demişti. Günlük hayatta hangisini daha çok kullaniyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

profesyonel tanıdığı olan varsa sorabilir mi?sol güçlü olup zamanla uzun sürede eşitleniyor mu falan?

Benim de sağim daha güçlü ve kalindi hocaya sormuştum o belli bir süre içinde eşitlenir demişti. Günlük hayatta hangisini daha çok kullaniyorsun?

en çok sağı kullanıyorum,acaba sebebi sağ kolun daha az dinlenmesi olabilir mi ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

en çok sağı kullanıyorum,acaba sebebi sağ kolun daha az dinlenmesi olabilir mi ki?

Ben daha çok sağı kullanıyordum benimki o yüzden diye düşünmüştüm ama hocanın dediğine göre aynı çalıştırılırsa farkları git gide azalırmış. Benimkisi bayağı azalmıştı ama sonra ben bıraktım şu an günlük kullanımdan küçükte olsa biraz farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 18 Ağustos 2011; 0:27:49 >

• Beyler bende sol ile yapiyorum, sağ kol yapanlar denesinler bir ara.
  • bu zamana kdr hep sağı kullandın tabi için ondan sağ kol iflas etti sol hala daha canlı
  • 2 kolunuzlada ağırlık ve tekrarları aynı yapın. gücünüz bitti diye bir kolu 5-6 tekrar yapıp bi kolu 10 tekrar yaparsanız normal. zorlayın kolunuzu az olmadı yardım alarak yapın
  • kaslar sıcakken 39 cm,eşitledim,eşitlememdeki en büyük etken,sol kaslarımı eritecek bir aptallık yapmam oldu,2-3 gün yemek yiyemedim düzgün ve protein alamadım ve eridi sol biraz,sonra ikisini eşit calıstım ve 39 cm'de eşitledim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.