Şimdi Ara

Düzensiz kas gelişimi (BODY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağırlıkları eşit çalıştığım halde sol kolum sağ kolumdan bariz şekilde daha güçlü,sağ 37 cm sol 38 cm,ve sol kolum sağa göre biraz daha sert,son 1 haftadır sadece sağ çalışıyorum ama halen yakalayamadım,eşit calıstıgım halde sorun ne olabilir?aynı sorunu yaşayan var mı?bir arkadaşımın daha aynı şekilde solu daha güçlü,o da eşit calıstı.soran olursa sol kolumu daha fazla kullanmıyorum sağlağım.sebebi yetersiz protein olabilir mi?

• olabilir takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

olabilir takma kafana

arkadaşı bilek güreşinde sağ kol ile 20 saniyede zorlayarak yenerken,sol kolumla sadece 2 saniye sürüyor,bu güç farkı moralimi bozdu hocam,ağırlık calısırken önce sağ yanıyor sol istese devam eder,sol bariz güçlü,1 cm olduguna bakma,şekillenmesi sertliği falan bariz fark var
  • benımde aynen öyle sol kolum damarlı falan kaslı yani sağ kol ona göre daha dirençsiz.El yayım var mesela sol ile 50 tane rahat yapıyorum sağ ile 40 olunca durmak zorunda kalıyorum çok zorlanıyorum
  • azalt
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaanil

azalt

sağ el kullanıyorum hocam
  • masturbasyon vücudun sağ tarafının protein hakkını mı kullanıyo ki acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde sol kolum sağ kolumdan daha güçlü ve teknik artık o işi bile sol elimle yapmaya başladım
  • araştırmalarıma göre herkesin sol kolu daha fazla gelişiyor,sebebi ne olabilir? hiç kimse bilmiyor mu?
  • Normal hayatta kullandıgın bir elinde böyle durumlar olabilir.Sol gögüsde büyük olabilir.Normal şeyler.İleriki seviyelerde vücut kendini eşitliyor.Takma kafana aynısı bendede olmuştu.
  • Ben malum isi solla yapıyorum ondan daha güçlü
  • 38 cm kol maşallah maşallah

Çok bilgim yok ama bu tip durumlarda zayıf olan kolu tek çalışmak değilde,bar kullanıp yükü iki kolada eşit vermek gerekiyomuş.Eğer eşitlemek istiyorsan dambılla değil sadece barla çalışman gerekiyormuş

edit:bu arada sağlağım ama benımde sol kolum sağdan geniş. göze batan bir durum olmadıgı ıcın ugrasmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 16 Ağustos 2011; 22:48:10 >
  • o kol ile fazladan hareket yap mesela dumbell curl çalış. çok ağırlık az tekrar olsun, yavaştan düzelecektir.
  • beyler,son eşit calısmaya devam etsem düzelir mi diyosunuz yani? tek elle çalışmam yada fazladna calısmam işe yaramıyor,hatta solu 1 haftadır cok az calıstırmama sağa yüklenmeme ramen onun üstüne 0.3 cm genişlemeyi başardı sol,vücut sacmaladı resmen,sağın hakkını sola veriyor sürekli,uzun süre eşit calısma durumunda eşitlenir mi sizcede?
  • normal , benim de 41 sağ 40 sol
  • Düzensiz ağırlık dağılımı bel fıtığı yapar.Bu nasıl saçma bir mantıkdır böyle.Bu aklı sana kim veriyor.Zaman içerisinde vücut eşitlenecektir zaten.Bunun dısında kollarınla uyduladıgın kuvvetlere dikkat et.Eşit olmasına özen göster.Bel fıtığı olmak istemiyorsanda sol kola 5 sağ kola 6 felan alma.
  • tek bısey söyluyorum gucsuz olan kasını gergın tutup yavas calısacaksın dıyerıne göre ozman sertlesır kardesım . ıkı kolu aynı kg ıle calıs zamanla oturur rayına
  • bu arada ilginçtir ki sağ bilek kasım soldan bariz şekilde daha hacimli,nasıl oldu bilmiyorum,lat machine,butterfly gibi aletlerle yaptım kolları
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

beyler,son eşit calısmaya devam etsem düzelir mi diyosunuz yani? tek elle çalışmam yada fazladna calısmam işe yaramıyor,hatta solu 1 haftadır cok az calıstırmama sağa yüklenmeme ramen onun üstüne 0.3 cm genişlemeyi başardı sol,vücut sacmaladı resmen,sağın hakkını sola veriyor sürekli,uzun süre eşit calısma durumunda eşitlenir mi sizcede?

Böyle çok oluyor sen eşit çalıştır düzelecektir özellikle barbell curl e ağırlık ver.
  • http://kaangural.files.wordpress.com/2009/11/n743202908_626911_7082.jpg?w=560&h=390

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 16 Ağustos 2011; 23:14:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.