pingtest.net ten yaptıgım testte ping te pek problem görülmemekte, yalnız online oyunları oynarken soyle bir problemim var; Oyun oynarkenki latencyme baktığımda 1-2 saniyede bir normalde 20-30ms olan pingim 200-400ms ye çıktığını bazende daha fazla olduğunu görüyorum. Serverdan bir problem oldugunu zannetmiyorum çünkü baskaları bu problemi yaşamıyor. Sadece geceleri 3 ten sonra falan normal bi şekilde oynayabiliyorum. Ayrıca wirelesstan mı kaynaklanıyor diye kablolu bağlanmayı denedim ama sorun düzlemedi. fps değerleri gayet yeterli düzelde oyundaki takılmayı bir türlü çözemedim. Bir kaç farklı bilgisayardan bağlandım onlardada aynı sorun var. Başka online oyunlarda internetemi deneme şansım pek olmadı bir tek dotada denedim ordada zaten serverlara güven olmuyor. Acaba sorunumun çözümünü bilen varmı. Bu arada oynadığım oyun I Can Football.
Ben Cs oynuyorum hiçbir saat farketmiyor gayet güzel.MH ni arayın.
bende CS oynuorum ttnet 1mb kullanırken pinglerim çok daha iyidi lanet olsun superonline diorm
Sorun yurtdışı çıkışlarıyla ilgili bir sorunmuş umarım en yakın zamanda düzeltirler