Şimdi Ara

Düzgün bir server kalmadımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İlk Mu Online çıktığı zamanlarda bu oyunu oynamıştım.Darkness Mu'ydu yanlış hatırlamıyorsam.Serverlar dolu olduğundan saatlerce girmek için uraştığımı hatırlarım.Daha sonra Psychic Mu,Turkish Mu,Mu Turkiye falan derken çok sağlam oyuncu kitlesiyle tanışmıştım,oyunda bana çok emeği geçen _BLOODY_ , Jurishan gibi çoğunun nickini bile hatırlayamadığım birkaç hatrısayılır abimiz vardı.Eventlar düzenleniyordu.Guildler birinci sıraya ulaşmak için amansız bir mücadeleye giriyorlardı.Şimdi nerde bu oyuncu kitleleri?Yıllar sonra tekrar bu oyuna dönüş yapayım dedim ama şimdi ne o oyuncu kitlesi kalmış nede adam gibi açık olan bir server.Birkaç server kurcaladım fakat yarısı kapalı,diğer yarısıda hala teknik sorunlarla uraşıyor.O eski yıllardaki yaşadığımız oyun zevkini tekrar yaşayamıcakmıyız?Kalmadımı artık böyle serverlar?

• Sen baya eskilerden geliyosun anlaşılan daha cevap verebilen çıkamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatanMu

Kendim den ornek vereyim bundan 2003 2004 yıllarinda kafelerde yattigimi hatirlarim 20 lvl icin sabaha kdr kastigimi hatirlarim.

Aslında sen Impavide'ye bu sözünle kastın nedir diye sorarken cevabını kendin vermiş oldun.
    Impavide'ninde demek istediği buydu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iKiDeFenix-

quote:

Kendim den ornek vereyim bundan 2003 2004 yıllarinda kafelerde yattigimi hatirlarim 20 lvl icin sabaha kdr kastigimi hatirlarim.

Aslında sen Impavide'ye bu sözünle kastın nedir diye sorarken cevabını kendin vermiş oldun.

Bunları bende yaptım zamanında.Hatırlarımda ilk mu online serveri açıldığında gecemizi gündüzümüze katıyordukta kafeden çıkmıyorduk.Özellikle sabahın 5'inde Losttower 7 de afk kalıpta level kasanlardan düşen blessleri ve soulları topluyorduk.Artık eski güzelliği kalmamış anlaşılan bu oyunun.

• Evet ilk açıldığı zamanlarda bende çok keyifle oynadığımı hatırlıyorum, gece gündüz kasmasam bile sabah 7 akşam 12 arkadaşlarla cafede mu oynadığımı iyi bilirim.O zamanlar aldığım keyifi bende artık alamıyorum, herşeyin ilki güzel demekki.Her ne kadar yeni sezon çıkarılsada ilk günkü gibi olmayacak herhalde.
  • Tekrar başlamayı düşünüyordum oysaki.
  • Tekrar başlamayı düşünüyorsanhttp://www.castel-network.com/ bende eskilerdenim daha 1 ay öncesine kadar türk swlerinide bırakmış yabancı swlerde kasıyordum ama bu castel'ı yapan arkadaşımız iyi bir insan ve kalıcı bir server olucak düşüncesindeyim şu anda bazı sorunlar yaşanmış ve server yeni olduğundan eskiler gibi olmaz ama adı üstünde eskiler gibi...Eskiler gibi olmak için az eskimek lazım :) tavsiyem bu yönde karar sana kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 24 Nisan 2011; 1:17:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Tekrar başlamayı düşünüyorsanhttp://www.castel-network.com/ bende eskilerdenim daha 1 ay öncesine kadar türk swlerinide bırakmış yabancı swlerde kasıyordum ama bu castel'ı yapan arkadaşımız iyi bir insan ve kalıcı bir server olucak düşüncesindeyim şu anda bazı sorunlar yaşanmış ve server yeni olduğundan eskiler gibi olmaz ama adı üstünde eskiler gibi...Eskiler gibi olmak için az eskimek lazım :) tavsiyem bu yönde karar sana kalmış...

Arkadaşa katılıyorum şuanda en mükemmeli budur bana görede..

• quote:

Orijinalden alıntı: -iKiDeFenix-

quote:

Evet biraz acmisim ben ama yazilari silmisler hayirdir
    ehehe eski tadi bulmasi biraz zor o serverlar tekrardan acilsa bile ama farkli eglenceler tabiki var

• nostalji icin googleye hs mu yaz ilkine tıkla
  • guzel bi server oynuyorum tsk....
    quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

nostalji icin googleye hs mu yaz ilkine tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide
    Merhaba arkadaşlar.İlk Mu Online çıktığı zamanlarda bu oyunu oynamıştım.Darkness Mu'ydu yanlış hatırlamıyorsam.Serverlar dolu olduğundan saatlerce girmek için uraştığımı hatırlarım.Daha sonra Psychic Mu,Turkish Mu,Mu Turkiye falan derken çok sağlam oyuncu kitlesiyle tanışmıştım,oyunda bana çok emeği geçen _BLOODY_ , Jurishan gibi çoğunun nickini bile hatırlayamadığım birkaç hatrısayılır abimiz vardı.Eventlar düzenleniyordu.Guildler birinci sıraya ulaşmak için amansız bir mücadeleye giriyorlardı.Şimdi nerde bu oyuncu kitleleri?Yıllar sonra tekrar bu oyuna dönüş yapayım dedim ama şimdi ne o oyuncu kitlesi kalmış nede adam gibi açık olan bir server.Birkaç server kurcaladım fakat yarısı kapalı,diğer yarısıda hala teknik sorunlarla uraşıyor.O eski yıllardaki yaşadığımız oyun zevkini tekrar yaşayamıcakmıyız?Kalmadımı artık böyle serverlar?

hs muya gel istersen

• Bende baya eskilerdenim :) Turkish mu felan unutmadım o günleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

Bende baya eskilerdenim :) Turkish mu felan unutmadım o günleri :)

Expansion mu'yu tekrar kurcaz (:
  • Ne zaman kurulcak ?
  • Benimde Oyunu Bırakalı Baya Oldu İlk Okulda Babam Eve Pc Alsındiye Karnemi Hep Yüksek tutardım. =) Sabahtan Akşama kadar Nette Sıra Beklediğimiz Günler Cok Oldu Level 120 Yapmakiçin 2 Hafta Ugraştıgımı Hatırlıyorum Ama Artık O zevk DEdğiniz Gibi Yok. 2 3 Sw Dolaştım Hepsi Paspal Ve Playeri Yok. Sağlam Bir Türk Sw Si Cıkaramadı Kimse. Şuan Eski Versiyonlarda Cıksa Takılırım.. Yeni versiyonlarda Cok Saçma Ve Zevksiz Geliyor..
  • sekasoft'tan sonra iyi server yakalanamadı bence.
  • sekasoft dedigin selcuk degilmi?
  • evet. mu-türk'ün sahibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.