Şimdi Ara

Düzgün Çamaşır makinesi tavsiyesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arcelik DMX ile PM serisi arasındaki ne fark var bilen varsa bilgi verebilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizce Miele WEB385 WCS 125 Edition Çamaşır Makinesi mi yoksa Siemens WG54B2A0TR mi?

Yaklaşık aynı fiyata geliyor indirimle

• warland kullanıcısına yanıt

Merhaba Siemens WGB modeli panel konusunda biraz mıymıy. Yani dokunduğunuz yere biraz geç tepki veriyor sanki zorlanıyor gibi. Fakat pekte aman aman sıkıntı değil. Mielenin ise artık eskisi gibi 15 20 sene gideceğini hiç düşünmüyorum. Birkaç sene önce alınan makineleri kronik 3 ayak çürümesinden dolayı 5 sene sonra servisi boyluyor. Bence şansınızı yaygın servis ağı olan Siemens'ten yana kullanın. Üstelik Siemens'te su jeti var yıkamaya büyük katkısı var performansı arttırıyor. Tabiki ürünleri Allah'ın kulları yapıyor her türlü ihtimale karşın ek garanti yaptırmayı unutmayın. Son olarak size nacizane tavsiyem i dos olmayan seriden alın sonuçta ne kadar teknolojik o kadar sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 21 Ağustos 2024; 14:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

haklısınız bulunduğum şehirde Miele servisi yok bu büyük bir sıkıntı. almışken de 1 kere alıyoruz iyisini alalım mantığıyla Alman üretimi olması gerektiğini düşünüyorum Siemens tarafında.

• warland kullanıcısına yanıt

Bölgnizde Miele servisi yok ise Miele'yi eleyip Siemens almak en doğru seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 21 Ağustos 2024; 15:52:29 >
  • Samsung WW11BBA046AEAH modeline niye kimse şans vermiyor , 14 kg çamaşır yıkama 1400 devir 20 yıl motor garantisi var yazıyor

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Siz buyrun şans verin hocam  

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    ben araştırıyorum hatta sipariş verdim ama kullanıcı yorumlarını bekliyorum ..

Bu işlerden anlayan kimse samsung lg gibi markalara bulaşmaz. Siz kullanınca yorumlarınızı yazarsınız

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    iptal edeceğim galiba daha kargolanmadı, cuma gününe kadar vaktim var

• forum da artık güven kalmadı , firmalar fake hesapla ürün reklamı yapmaya başladılar , sanki ürünü almış kullanmış sıradan bir kullanıcı gibi övgü dolu yorumlar

Geçen gün " Samsung ww11bb944dgmah " aldım dün kurulum yapıldı gayet memnun kaldım makine yeri stabil ayarlama yapıldımı hiç sıkıntı yaşamıyorsunuz eski makinem Samsung 8kg idi bu sefer bunu aldım performans bakımından çok güzel sıkma yıkama program çeşitliliği mükemmel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.