Şimdi Ara

düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi Sözlük'ten başlık araklayıp burayı sözlüğe çeviriyorsunuz. Düzgün erkekten kastınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Ekşi Sözlük'ten başlık araklayıp burayı sözlüğe çeviriyorsunuz. Düzgün erkekten kastınız nedir ?

düzgün erkek, yüzüne bakınca miden
    kalkmayacak bir tipte aylık +5 bin maaşı olan konuşma yeteneği ortalama üstü olan er kişidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşiden görüp buraya yazmayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Ekşi Sözlük'ten başlık araklayıp burayı sözlüğe çeviriyorsunuz. Düzgün erkekten kastınız nedir ?

kalkmayacak bir tipte aylık +5 bin maaşı olan konuşma yeteneği ortalama üstü olan er kişidir

Bunu kızları eleştirmeyen isteyen bir erkek söyleyebilir.
  • 1- İnsanları düzgün ve kalitesiz olmak üzere ikiye ayırmak bir kere başlıca insanlık suçu. Bu kadar kolay mı insanları birbirinden ayıklamak? düzgün ve düzgün değil, bu kadar basit yani. vay anasını.

2- Sanal ortamda (sözlük ve forumlarda) bu tür başlıkları bolca görürüz. Sanalda yazılanlara göre efendi düzgün adamlar yalnız kalır , kızlar ise serserilerin peşinden koşar. Halbuki bu durum da bu kadar net değildir. Kendini efendi ve düzgün olarak tanımlayan asosyal insanlar aslında sadece sünepelerdir. Konuşma becerileri yoktur ve bırakın kızı, erkek arkadaşları bile yoktur adam akıllı. Ama ona sorarsan, herkes kötü pis, kendisi efendi, sütten çıkmış ak kaşık...
    Demem o ki bu adamların %95'i bildiğin boş adamlar... Bu tür başlıklara gelip, yazılanları okuyup kendini kandırır ancak.

3- kadınların serserilerin peşine takıldığı konusu... bu da karaktere göre değişir. türkiyede boş adam olduğu gibi boş kız da var tabii ki. boş kızlar da boş adamların, -serseri ve it kopukların- peşine dolanır. onların köpeği olur. Bunlara söylenecek laf yok zaten... ama bu kızlar gibi normal kızlar da var türkiyede. ve gayet düzgün erkeklerle çıkıyorlar. bu ise asosyal dostlarımın zoruna gidiyor ve kızın çıktığı erkeğe direkt *** damgasını yapıştırıyor. yediremiyor kendine bu gerçeği... adam senden daha kaliteli bunu kabullen arkadaşım. konu dışı forumunda yazılanlara da inanıp gaza gelmeyin... gerçek hayat başka bir dünya.

• quote:

quote:

La öyle erkek sana mı bakacak dh'de takılıyon lan dh'de birde 5k maaş kazanan sana bakacak he oldu yağğlıı börrekkkk Bu arada bazı aylar 5k kazanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

1- İnsanları düzgün ve kalitesiz olmak üzere ikiye ayırmak bir kere başlıca insanlık suçu. Bu kadar kolay mı insanları birbirinden ayıklamak? düzgün ve düzgün değil, bu kadar basit yani. vay anasını.

2- Sanal ortamda (sözlük ve forumlarda) bu tür başlıkları bolca görürüz. Sanalda yazılanlara göre efendi düzgün adamlar yalnız kalır , kızlar ise serserilerin peşinden koşar. Halbuki bu durum da bu kadar net değildir. Kendini efendi ve düzgün olarak tanımlayan asosyal insanlar aslında sadece sünepelerdir. Konuşma becerileri yoktur ve bırakın kızı, erkek arkadaşları bile yoktur adam akıllı. Ama ona sorarsan, herkes kötü pis, kendisi efendi, sütten çıkmış ak kaşık...
    Demem o ki bu adamların %95'i bildiğin boş adamlar... Bu tür başlıklara gelip, yazılanları okuyup kendini kandırır ancak.

3- kadınların serserilerin peşine takıldığı konusu... bu da karaktere göre değişir. türkiyede boş adam olduğu gibi boş kız da var tabii ki. boş kızlar da boş adamların, -serseri ve it kopukların- peşine dolanır. onların köpeği olur. Bunlara söylenecek laf yok zaten... ama bu kızlar gibi normal kızlar da var türkiyede. ve gayet düzgün erkeklerle çıkıyorlar. bu ise asosyal dostlarımın zoruna gidiyor ve kızın çıktığı erkeğe direkt *** damgasını yapıştırıyor. yediremiyor kendine bu gerçeği... adam senden daha kaliteli bunu kabullen arkadaşım. konu dışı forumunda yazılanlara da inanıp gaza gelmeyin... gerçek hayat başka bir dünya.

Zaten sizle aynı düşünüyorum ekşi sözlükte gördüğüm bir konuydu konunun adını değiştirmeden burda açtım

Konu dışının sakinlerinin yorumlarını merak etmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumun sözlüğe dönmüş olması

Neden bilmiyorum , sadece yazmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere duzgun gelmeyen baskalarina duzgun gelebilir. Ayrica duzgun cok genel kavram. Herkes duzgun birisini arar ama sonunda kendisi gibi birisini bulur oteki turlu anlasamaz.

• Aci ama gercek.

Her erkek duzgundur. Hicbir erkek durduk yere pi.c olmaz. Sebep kalbini actigi kadinin orsru olmasidir.

Kadinlar icinde durum aynidir...

• bir teorimi daha paylaşayım gaza geldim..

ekşide ve forumda sık sık açılıyor bu tarz başlıklar. insanları kategorize eden veya kız-erkek ilişkilerini bilimsel şekilde incelemeye kalkacak şekilde başlıkları sıkça görmeye başladık. örnek birkaç başlık mesela ekşiden hatırladığım,

+1.85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek
    +1.75 boyunda zeki esprili güzel kültürlü kadın
    +bir kadın için çabalamayan erkek
    +yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek
    +bir kadının kalitesiz olduğunu gösteren detaylar
    +yağ oranı %8 olan kız
    ...

liste uzayıp gidiyor. herhangi bir gün şu sözlüğe girerseniz bu tür başlıklardan onlarca okuyabilirsiniz. ki ekşisözlük denen mecra türkiyedeki en saygın sosyal medya platformudur. elit adamlar barındırıyor yani, trdeki diğer forum ve sözlüklere göre. neyse,

işte böyle bir platformda bile insanlar birbirini böyle kategorize edebiliyor. neymiş 1.75 boyunda zeki esprili güzel kızmış , neymiş 1.85 yakışıklı kültürlü erkekmiş .. Bu başlıklardan birine girdiğin zaman adamların ne kadar zavallı olduğunu görebiliyorsunuz. herkes kendini bu kategorilere sokuyor çünkü. kusur varsa sadece boyda vardır , "3 cm eksiğim dışında benim" gibi yazan bir dünya adam var. adam kendini kusursuz görüyor çünkü karakter bakımından. tam evlenilcek tip yani. neyse nereye gelcektim , işte forum ve sözlükte takılıp , bu tür kız-erkek ilişki başlıklarında vakit öldüren insanların çoğunda bu var. adam kendini süper görüyor ama aslında 2 kelimeyi bi araya getiremeyen , boynu eğik şekilde yürüyen ,kimseyle konuşmayan ve muhtemelen birçok takıntısı olan sapın teki. ama internete girince aslan kesiliyo birden, bambaşka bir insan oluveriyorlar o cool nicklerinin içinde...

finale doğru geleyim yavaş yavaş .. siz bu tür boş boş başlıklarda vakit öldürürken , o *** dediğiniz , serseri dediğiniz adamlar kızlarla işi götürüyor. işi götürmekten kastım yatağa atmak tarzı şeyler değil. gayet düzgün şekilde muhabbet ediyorlar. adam senin düşündüğün gibi y**** biri değil çünkü. gayet normal bi adam, ağzı da laf yapıyor, kendine güveni var, daha ne olsun? konuşcak konu illa ki bulunur. Bu adam ne dhdeki kız kaldırma konularını okudu , ne ekşiden kızlara nasıl açılınır? başlıklarını okudu , ne de başka bir şey yaptı. Adam sadece bildiğini yapıyor ve gayet de mutlu, düzgün bir ilişki içinde kızlarla. Sen ise bu ilişkiyi masaya yatırıp inceliyorsun sadece sosyal medyada. bir gün .... yapan erkek başlığına yazar , bi gün .... kız başlığına yazar, bi gün başka bi tespite yazar... Yazar oğlu yazar .. ama kendine sorsan kaç sevgilin oldu diye 0 der. adamın yaşadığı bomboş bi hayat çünkü.

uzun uzun yazdım ama daha ne anlatmaya çalıştığımı kendim de anlayamadım. yazıyı yarıda bırakıp silcektim, bu sefer de emeğime yazık olcak diye yapamadım. ve şimdi mesajı göndere basıyorum hadi hayırlısı bakalım

• Hayır,yanlış önermedir.Çünkü ben hala boştayım. :)
  • quote:

quote:

Benim aylık kazancım 7000 lira. Sarışınım, tipim düzgün yani öyle diyorlar bende ego yok. Ama gönlüm bir İngiliz kızında. 5 sene oldu hala görüşüyoruz. Buradan öyle adam da zor bulursunuz bu kafayla.

• Ben burdayim

• Biz yamukmuyuz

• tipini atip, maasini soylede sansini soyleyelim.

edit: prim vermeyin ygs lys ye girip istedigi siralamayi yapamayip koca aramaya baslamis ergen. unide senin gibi cok kiz gordum sevgiliyi birak kimse dogru duzgun arkadaslik kurmuyodu. bol sans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damage1000 -- 27 Temmuz 2016; 7:40:52 >
  • quote:

quote:

DÜZGÜN ERKEK TANIMINA BAK HARUN ABİNİN HELE
  • Kız ifşa etmek için açılmış konu

• Ekşi sözlükten gelip burada başlık açmakla nasıl bir amaç güdüyorsunuz
  • eksisözlükten başlıkları çalmasanız artık....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.