bir Türk kızının o denli medeni olabileceğini beklememek lazım. şaşırtmadı hikaye
Tamda ben yazacaktım "Ancak rüyada olur öyle Türk kızı " diye
universite yıllarında, kızlı erkekli bir grup olarak, özellikle yanımda bir bayan arkadaş dikelirken, bir kızın kitabını istemişliğim ve kızın çok saçma bir tepkisi ile karşılaşmışlığımız vardır ki evlere şenlikti. her zaman derim, bizim ülkenin erkekleri, bu ülkenin kızlarına fazlayız. hemde 5-6 gömlek fazla. verecen bunlara rus erkeklerini görecekler günlerini
hocam sen ben gibiler Türk erkeğinin %10'u 15'iyiz. türk erkeğini de pek yüceltmemek lazım.
Türk erkeğini yetiştiren de yine o bayanlar değil mi? kaldı ki örnek olarak rus erkekleri kadınlara resmen hayvan muamelesi yaparlar. onların yanında en kötü Türk erkeği metroseksüel kalır
quote:
Orijinalden alıntı: Einheitsfront
güldürdün
Sesli mi sessiz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
/>
monster ne oldu son durum ne
Ben Evet diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
15 marta ertelediler. bekliyorum bakalım...
geçen aynısı banada oldu sahil kenarında bir tane kızılı götürüyordum
sonra üst komşular ses yapmaya başladı uyandım 10 dk küfrettim çok iyi gidiyordum
git o ıslak donunu bi değiştir
burası bi değişik kokuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Marslı Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
/>
yapma bunu
/>
/>
kalktı
Tüh be. Bir an gerçek sanmıştım
Tam bi kalktın donda ıslaklık diyecektim ki son cümleyi okudum
bi alın, alın şunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Skrillrex
Lan sevinmiştim senin için. Taa ki o son cümleyi okuyana kadar. Beter ol mu diyim ne diyim bilemedim ben sözü diğer üyelere bırakıyorum.
Blok koy ergen kafasına
Biraz yakışıklı olursan rahatlıkla bulabilirsin birazda laf yapmak lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme