Şimdi Ara

Düztabanlık tedavisi görmeye başladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düztaban tedavisi görmeye başladım. Biraz geç kaldık tedavide fakat normalin çok üstünde bir çökme var ayak içinde. Basketbol ayakkabısı falan giydiğim an şekli değişiyor. Neyse sorun su ki bunlar bir tane bot yapıyolar şuan. Yaz da geliyor haliyle. Tabanlık var bir de fakat onu evde giyecekmişim. Yazın da onla gezmek zorundayım yaklaşık 8 ay dediler. Ben işin rahatsızlıgından cok görünüş boyutundayım. Tam görmedim nasıl bir şey olacak ama bilgisi tecrübesi vs olan yardım ederse sevinirim. Kötü mü görünüyor kıyafetlerin altında yazın garip görünür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay kullandım gelisme oldu ama eskisi gibi olmayacaktir bi daha büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

6 ay kullandım gelisme oldu ama eskisi gibi olmayacaktir bi daha büyük ihtimal.

Eskisi gibi olmayacaktır derken? Bu rahatsızlık benim dogustan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

quote:

Ortopedik açıdan normal bir ayağa hiç bir zaman sahip olamayacaksin diye düşünüyorum. Geç kalmışısim ve çok düşükse taban rahat 2 yıl sürer tedavi.

• quote:

quote:

quote:

Ortopedik açıdan normal bir ayağa hiç bir zaman sahip olamayacaksin diye düşünüyorum. Geç kalmışısim ve çok düşükse taban rahat 2 yıl sürer tedavi.

Tedavi istediği kadar sürsün. Sorun değil. Ben işe görünüş boyutundan bakıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tedavi istediği kadar sürsün. Sorun değil. Ben işe görünüş boyutundan bakıyorum.

Ayakkabı alırken zorlancaksin ayakkabıya taktığında kimse tabanlık taktiğini farketmez yürüyüşünü duruşunu düzeltir öneririm git paraya kiy iyi bir yerde yaptır.

• Hadi canım kullanıcısına yanıt
    Tabanlıgı kastetmiyorum hocam. Tabanlıgı evde giyeceğim dışarısı için özel bot yapılıyor. Bunu kastediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Bende duztabanim. Sadece tabanlik kullaniyorum ozel yapim. Izmirin en unlu ortopedi doktorlarini gittim tedavilik bisey demediler. Yoruluyordum tabanlik kullaninca rahatladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Düztaban tedavisi görmeye başladım. Biraz geç kaldık tedavide fakat normalin çok üstünde bir çökme var ayak içinde. Basketbol ayakkabısı falan giydiğim an şekli değişiyor. Neyse sorun su ki bunlar bir tane bot yapıyolar şuan. Yaz da geliyor haliyle. Tabanlık var bir de fakat onu evde giyecekmişim. Yazın da onla gezmek zorundayım yaklaşık 8 ay dediler. Ben işin rahatsızlıgından cok görünüş boyutundayım. Tam görmedim nasıl bir şey olacak ama bilgisi tecrübesi vs olan yardım ederse sevinirim. Kötü mü görünüyor kıyafetlerin altında yazın garip görünür mü?

Ben de düz tabanım, takip.

• quote:

Düztaban tedavisi görmeye başladım. Biraz geç kaldık tedavide fakat normalin çok üstünde bir çökme var ayak içinde. Basketbol ayakkabısı falan giydiğim an şekli değişiyor. Neyse sorun su ki bunlar bir tane bot yapıyolar şuan. Yaz da geliyor haliyle. Tabanlık var bir de fakat onu evde giyecekmişim. Yazın da onla gezmek zorundayım yaklaşık 8 ay dediler. Ben işin rahatsızlıgından cok görünüş boyutundayım. Tam görmedim nasıl bir şey olacak ama bilgisi tecrübesi vs olan yardım ederse sevinirim. Kötü mü görünüyor kıyafetlerin altında yazın garip görünür mü?

hocam kaç yaşındasın doktor yaş ile ilgili birşey dedimi bende gidecem
  • General00 kullanıcısına yanıt
    1-13 bunun düzelme aralığı. Ne kadar düzeltirsek kar dedi doktor. Benim ayagın dısı basmıyor resmen.

• bende seneler evvel ayaklarım ağrıdığı için doktora gitmiştim
    esnek düz tabanısın tedavisi yoktur bu saaten sonra.

ölene kadar tabanlık kullanacaksın o gündür kullanııyorum daha rahattım.

ayakkabı alırken düz taban almayın oyle converse tipi..ökçeli ve ortopedik olucak
    topuk kısmı biraz daha yüksekte olması lazım.
  • İyi akşamlar abicim

• Emrah ismim. Bu siteye girmek için baya uğraştım. 12 yaşında bir oğlum var. Düztabanlık la ilgili ameliyat olacağız,. Senin değerli fikrine ihtiyaçımız var. Sana telefonla ulaşabilirmiyim

• Bendede var düz taban. Hatta en son ayak bakım sağlığına gittim batik tedavisi icin, siz bu düz tabanlikla cok sikinti cekersiniz dedi. 5 sene amatör futbol oynadım, isim gereği çoğunlukla ayaktayım ama ben bir sikinti yaşamadım. Siz ne sıkıntısı yaşıyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.