uyurken çok zorlanıyorum ama uyumaya başlayınca 9-10 saatten fazla uyuyorum ilacı bıraksam daha kötü ne yapıcam
Atarax mı kardeş ? Alternatifleri var, Kestine isimli ilacı deneyebilirsin. İnsanlar atarax'ı uyku ilacı sanıyor, dediğin etkilere sahip olduğu için. Kestine ise eczacının dediğine uyku yapan yan etkiye sahip değil. Geçen sene ben kullanmıştım, memnun kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Atarax mı kardeş ? Alternatifleri var, Kestine isimli ilacı deneyebilirsin. İnsanlar atarax'ı uyku ilacı sanıyor, dediğin etkilere sahip olduğu için. Kestine ise eczacının dediğine uyku yapan yan etkiye sahip değil. Geçen sene ben kullanmıştım, memnun kaldım.
desmond kullanıyorum, bugün ilk defa kullanmadım ne olacak diye merak ettim de yine çok uyudum :D belkide tembelliğimdendir o kadar uyumamın sebebi birde şey sorcam sence alerji ilaçları işe yarıyor mu mesela 3 aylık verdi doktor bana 1.5 aydır filan kullanıyorum bu süre sonunda alerjim geçer mi?
Alerjinin geçmesi çok zor. Hele ki ilaç ile geçmesi daha zor. İlacı bıraktıktan sonra aynı...