Şimdi Ara

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım artık bu illetten,son 10 senedir başımın ağrımadığı gün yok gibi birşey,sadece başta değil,göz ağrısı hatta alında dahil,elmacık kemikleride, komple sol tarafıma beyzbol sopası ile biri olanca gücüyle vurmuş gibi hissediyorum şu an.İşteyim ama yapamıyorum,gözlerim şişti,alnımda şişliği hissediyorum,beynim küçülüyor sanki,burnum akmıyor,zaten aksa rahatlayacağım.

14 sene öncesinden yadigar bu bana,lise yıllarındaki jöleli saçlarımın yadigarı aslında.

Yapmadığım şey kalmadı,okyanus sularımı denemedim,acı kavun denen asitli bitkiyimi dökmedim,4-5 metre derine dalıp basınçtan patlatmamı yapmadım,denemediğim şey kalmadı,olmuyor.Matkapla alnımdan bir delik açıp bütün biriken iltihabı almak istiyorum o derece.Duvara bakıyorum kalkıp kafa atmak geçiyor içimden.

Sabahtan beri ağrı yapmayan pozisyonu bulmaya çalışıyorum koltuğumda,kafamı sağa yatırıp hareketsiz durunca azda olsa kesiliyor ama hala ağrıyor,ofiste karşımda duran kızlar artık spastikmişim gibi bana bakıyor hareketlerimden ötürü,kafamı öne eğemiyorum öne eğdiğim vakit gözlerim sanki aşağı düşecekmiş gibi acıyor.

İçimden küfürler ediyorum arkadaşıma, 2 gün önce beni vapur iskelesinde beklettiği için,orda yedim rüzgarı biliyorum,rüzgarı yerkende biliyordum yine olacağını,dua etmekte yetersiz.

Bu sabah kalkınca bana yine ''merhaba,artık bir hafta benimsin yavrum,ne yapsan yararsız öptüm seni'' dediği an anladım herşeyi,yine gelmişti.

Öyle bir ağrı düşününki,bunun yanında diş ağrısı çıtır çerez gibi birşey kalıyor.

Anneleriniz söylemiştir,birde bu abinizi dinleyin,ıslak kafayla dışarı çıkmayın,rüzgarda kalmayın,kalmanız icab ederse bere şapka takın,yoksa yukarda yazdıklarımı sizde yaşarsınız,emin olun yaşamak istemezsiniz,bu illeti hayatınız boyunca çekmeyin.

Not:2 tane ağrı kesici içtim,hala geçmezse 1-2 saat içinde şu smile gibi olma ihtimalim çok yüksek.

• ameliyat olman şart olmuş
  • çok kötü bir durum başıma geldiği için biliyorum erken tedavi ile çok şükür atlattım ama migrenle kanka gibiyim...
  • Çok kötü bir şey bu sinüzit.Rüzgarı yediğin an hastalık başlıyor.Bendede var bu hastalıktan şapka, atkı, bere ne giyersem giyiyim her sene mutlaka 1 kere sinüzit olurum ve 1-2 hafta sürer
  • Yalnız değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Yalnız değilsiniz.

Ne gibi çözümler ürettiniz,yada üretebildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 9 Şubat 2010; 15:24:24 >
  • Ağrı kesici sanırım tek çözüm (geçici)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede 3 senedir var.Bi azalıyor bi artıyor.
    Ama bu kadar ağır değil benimki.
  • Son 5 senedir sinüzit var, ilk yıl çok agrıyodu başım fakat 4 yıldır agrımıyo. Sadece burnum tıkalı, rahatca nefes alamıyorum :( onun haricinde bi sorun yok. Benimde 3 sene boyunca her Allahın günü yaz kış soguk sıcak demeden jöle sürdügümden oldu.. neyseki son 2 senedir jöle illetinden kurtuldum artık sürmüyorum fön çekiyorum saçlara.. Hep o memoli‘nin yüzünden jöle bagımlısı olduk :D
  • Bende geçen sene oldumda neyseki kronik değildi.Çok kötü bir şeydi iyileşip tekrar hasta oluyordum.Bünye sağlam olduğu için ilk olduktan 3 hafta sonraya kadar doktora gitmedim çünkü normal bir üşütme sandım ama en sonunda öğrendim ve ameliyata gerek kalmadan antibiyotik tedavisi ile haydar gibi oldum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion

Son 5 senedir sinüzit var, ilk yıl çok agrıyodu başım fakat 4 yıldır agrımıyo. Sadece burnum tıkalı, rahatca nefes alamıyorum :( onun haricinde bi sorun yok. Benimde 3 sene boyunca her Allahın günü yaz kış soguk sıcak demeden jöle sürdügümden oldu.. neyseki son 2 senedir jöle illetinden kurtuldum artık sürmüyorum fön çekiyorum saçlara.. Hep o memoli‘nin yüzünden jöle bagımlısı olduk :D

Ağrı yapmasa ben herşeye razıyım.Çünkü ağrı olunca bütün hayatı etkiliyor,zombi gibi geziyorum sürekli.
  • Hasta insanları gördükçe sağlığıma şükrediyorum.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberScrape

Hasta insanları gördükçe sağlığıma şükrediyorum.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz :(

Teşekkür ederim,sağlık en önemli şey dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Son 5 senedir sinüzit var, ilk yıl çok agrıyodu başım fakat 4 yıldır agrımıyo. Sadece burnum tıkalı, rahatca nefes alamıyorum :( onun haricinde bi sorun yok. Benimde 3 sene boyunca her Allahın günü yaz kış soguk sıcak demeden jöle sürdügümden oldu.. neyseki son 2 senedir jöle illetinden kurtuldum artık sürmüyorum fön çekiyorum saçlara.. Hep o memoli‘nin yüzünden jöle bagımlısı olduk :D

Ağrı yapmasa ben herşeye razıyım.Çünkü ağrı olunca bütün hayatı etkiliyor,zombi gibi geziyorum sürekli.

Hocam doktora göründünmü? çünkü senin durumun anormal, benim bildigim ilk sene agrı olur sonra gecer agrı, sen 10 senedir bu agrıyı çekiyosan altında başka sebebler vardır. bi doktora git detaylıca anlat, sadece kbb‘ye degil beyin cerrahiyede görün tomografi falan çektir

• quote:

quote:

quote:

Hocam doktora göründünmü? çünkü senin durumun anormal, benim bildigim ilk sene agrı olur sonra gecer agrı, sen 10 senedir bu agrıyı çekiyosan altında başka sebebler vardır. bi doktora git detaylıca anlat, sadece kbb‘ye degil beyin cerrahiyede görün tomografi falan çektir

Gitmezmiyim,her sene düzenli olarak giderim doktora,sebebi sinüzit başka birşey değil,antibiyotik veriyor kullanıyorum,o bölgeyi kurutuyor antibiyotik ama belirli bir süre sonra yine nüksediyor hastalık,en ufak bir rüzgar yesem yine doluyor sinüsler,yazın bile.Yani tam bir çaresi yok aslında.

• Ameliyatla sinüsleri boşalttırıyomusunz bide acı kavun nasıl iyi gelmedi anlamadım siin sinüzit normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Ameliyatla sinüsleri boşalttırıyomusunz bide acı kavun nasıl iyi gelmedi anlamadım siin sinüzit normal değil

Boşaltırdım onu da yaptım,yine nüksetti,acı kavunda denedim,sadece birkaç ayı kurtarıyor oda,sonra yine en başa dönüyor olay.

Benim anladığım deniz kenarı sürekli yaz havası olan biryerde bu bela ile başa çıkılır,çünkü denize girip çıkınca komple boşalıyor sinüzler,ama tabi öyle bir imkan yok maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Ameliyatla sinüsleri boşalttırıyomusunz bide acı kavun nasıl iyi gelmedi anlamadım siin sinüzit normal değil

Boşaltırdım onu da yaptım,yine nüksetti,acı kavunda denedim,sadece birkaç ayı kurtarıyor oda,sonra yine en başa dönüyor olay.

Benim anladığım deniz kenarı sürekli yaz havası olan biryerde bu bela ile başa çıkılır,çünkü denize girip çıkınca komple boşalıyor sinüzler,ama tabi öyle bir imkan yok maalesef.

Ben bi kaç hafta önce gazetede bi yazı okumustum kronik sinüzitle ilgili dalmak iyi gelmiyomuş haberin olsun senin ki sanırım kronik sinüzit umarım bi çaresini bulursun

• Bende de ülser var oda çok pis ağrı yapıyor tuttuğu zaman 2 gün yataktan çıkamıyorum. Allah acil şifalarını versin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Bende de ülser var oda çok pis ağrı yapıyor tuttuğu zaman 2 gün yataktan çıkamıyorum. Allah acil şifalarını versin kardeşim.

Mide ağrısını da bilirim bende de reflü var,sana da geçmiş olsun.

Bu arada şöyle baktımda ben ne sakat adammışım,iyiki zamanında evlenmişiz,yoksa alan çıkmazmış mazallah.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.