Şimdi Ara

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: <flame>

dreamchaser araya kaynak yapmıs forumdan atıldı

sende fenasın ama neler dıosunn

bı de demeden gecemıycem jentin ı cok kötü yakalamısın resmen catladımm

sevgıler bızden efendımm

Her parazitin sonu aynıdır maalesef

Asıl fena olan sensin. Bi cesaretini toplayıpta yapamadın şu olayı.
    O kadar müzik falanda koydum dinleyip odaklan diye nafile.

Jentini ilk foruma yazdığında görmüştüm. Gülmekten öldüm ya. Özellikle "eğer resimleri herkes görüyorsa ben yandım ve yaptığım efektler boşa gitti demektir!" demesine yarım saat güldüm.

• sesar caydanlık ayarlayamadım ya,söz verdım sana yapıcam yanı o kadar ılgılendın benle

her parazıtın sonu aynı olursa bu konuya sadece ıkımız yazarız

daha da kımse gelmez bu konuya bizim attırdıgımızı sanacak mıllet

jentinin yenı klibini şiddetle tavsıye ederım aksam butun mıllet koptu yıne
  • yap tabiki büyük bir sorunun hallolmuş olacak. Kendini iyi hissedeceksin.
    Yani küçük birşey gibi geliyor ama sağlıklı bir şekilde nefes aldığınızda tüm yaşamınız değişiyor.

Evet bunun için özel bir konu açmamız gerekiyor araya parazit giremeyecek şekilde

Bilmeyenler için söyleyeyim flame in akrabaları yönetimde ve istediğini banlatabiliyor

Sen şimdi bunu da bilmiyorsundur

http://forum.donanimhaber.com/m_37674680/tm.htm

• Justin timberlake üzerine bir belgesel izliyordum da ilk mtv vma canlı perforsını sunacağı gecenin sabahında sinüziti ilerlemişti ve burnu tıkalı idi.. Biraz sonraki bir sahnede doktorun burnundan o sümük yığınını çıkarttığını gösterdi ve bu sahneyi hemen kısa kestirip attı.. Böyle teknikler niye açıklanmıyor acaba? O sümük yığını dediğim önceleri burnunuzda oluşan ve geri akıntı sonucu boğazınıza inip balgam yapan sümük tabakası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 19 Şubat 2010; 2:10:27 >
  • sesar caydanlık aldım bı tane bugun..porselen böle kücük bıse ciceklı fılan

ay cok güzel ama ya kıyamıorum da

bu aksam denıyorumm cok kötu cesaretım geldı..

yönetımde hıcbı tanıdıgım yok bı kere sevıolar benı kıskanıosun

jentinin bu olayını bılmıorumdum yuhannes dıorum dahada bısey demıorum yanı ahaha

bıde nedır bu cekememezlık demıo mu

• Ne güzel işte çiçek böcekli bir çaydanlık almışsın. Kullan bu iş için, işin bitincede vitrine koyarsın dekor olur

Bak yapıcam yapıcam diyorsun insanlar banlanmamak için yorum yazmıyorlar, bende yaparsın diye bekliyorum olmuyo ama böyle

Evet kıskanıyorum senin gibi olabilsem keşke

jentin yeni edward olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Zaten şey diyorlar artık ya DH forumundan bi deli varmış ayağını yakıyomuş haberin var mı

• cok beklettım bılıorum sesar özür

yaptımmm yaptımm cok mutluyummm ama ılkten cok genzime kactı ölüodumm öksürükten..

acık konusayımm..su öteki burnumda cok azıcık geldı..bu ılk yapışım ama belkı o yüzden becerememıs olabılrıım..

ama su akmayan burmunu akıttı oleyyyy...su an rahatımm bırazcık daha.. yapmaya devam edıcem bunu..

sana yollıycam ben o çaydanlıgı sesar hatıram olsum sana

yazan banlanıo walla korkmaya basladım

2 kısıyı harcadık sesar bu keramet kımde acep sende mı bende mı? yazanı tatile gönderıolar

edward la dün müşerref olduk aman tanrımm hıc bukadar guldugumu hatırlamıorumm resmen agrılar gırdı mıdeme..

ya keske de gıtmeseymiş..jentin yanında sıfır kaldı..

ya ben dh nın bu kadar populer oldugunu bılmıodum acıkcası..emın ol herkes duydum ben o forumu dıo

• Ne özürü canım ne demek :)

Sadece böyle sağlıklı bir tedavi yöntemiyle sizinde iyileşmenizi ve bu nimetten faydalanmanızı istiyorum o kadar.

Mutlu olmana sevindim. İlk denemelerde böyle şeylerin olması normal fakat daha sonraları otomatik olarak bu işlemleri kolaylıkla yaptığın gibi, yaptıkça daha da düzecelecek.

Eğer aynı miktarda su gelmiyorsa bunun bazı sebepleri olabilir;

Birincisi belki bir taraf daha fazla tıkalıdır ve bu yüzden daha az su gelmiştir.

İkincisi burun kemiğinde eğrilik olabilir.

Ama biraz daha yaparsan tam olarak açılacaktır o zaman belli olur durum.

Devam etmeyi unutma. Zaten açıldıktan sonra haftada 1 kere yapsan bile yeterli oluyor.

Yok ben almayayım o çaydanlığı. Sonra yanlışlıkla çay falan yaparız onla kalsınn

Benim birşey yaptığım yok. Artık lanetleniyorlarmı aramızda noluyor bilmiyorum :)

Edward bir halk efsanesi olarak hafızalarımıza kazındı artık. DH bu üyeyle popülaritesini çok artırdı.

Evet gitmese iyi olurdu tadı damağımızda kaldı

Jentinle idare ediyoruz işte bizde abdurrahman çelebi demek lazım. DH istatistiklerine bakmak yeterli zaten.
    Zira istatistikler yalan söylemez

Varsa başka deneyen arkadaşların yorumlarını da almak isterim.

• _AMADEUS_ naptın dostum geçti mi?
  • bendede vardı bi ara isveç iksiri diye bişey aldım burnuma çekiyordum bişey kalmadı ara sıra oluyo gene tabi banyo yapıp çıkarsam deneyin isterseniz

http://www.bitkisepeti.com/isvecsurubuiksiri.htm
    inceleyin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Bıktım artık bu illetten,son 10 senedir başımın ağrımadığı gün yok gibi birşey,sadece başta değil,göz ağrısı hatta alında dahil,elmacık kemikleride, komple sol tarafıma beyzbol sopası ile biri olanca gücüyle vurmuş gibi hissediyorum şu an.İşteyim ama iş yapamıyorum,gözlerim şişti,alnımda şişliği hissediyorum,beynim küçülüyor sanki,burnum akmıyor,zaten aksa rahatlayacağım.

14 sene öncesinden yadigar bu bana,lise yıllarındaki jöleli saçlarımın yadigarı aslında.

Yapmadığım şey kalmadı,okyanus sularımı denemedim,acı kavun denen asitli bitkiyimi dökmedim,4-5 metre derine dalıp basınçtan patlatmamı yapmadım,denemediğim şey kalmadı,olmuyor.Matkapla alnımdan bir delik açıp bütün biriken iltihabı almak istiyorum o derece.Duvara bakıyorum kalkıp kafa atmak geçiyor içimden.

Sabahtan beri ağrı yapmayan pozisyonu bulmaya çalışıyorum koltuğumda,kafamı sağa yatırıp hareketsiz durunca azda olsa kesiliyor ama hala ağrıyor,ofiste karşımda duran kızlar artık spastikmişim gibi bana bakıyor hareketlerimden ötürü,kafamı öne eğemiyorum öne eğdiğim vakit gözlerim sanki aşağı düşecekmiş gibi acıyor.

İçimden küfürler ediyorum arkadaşıma, 2 gün önce beni vapur iskelesinde beklettiği için,orda yedim rüzgarı biliyorum,rüzgarı yerkende biliyordum yine olacağını,dua etmekte yetersiz.

Bu sabah kalkınca bana yine ''merhaba,artık bir hafta benimsin yavrum,ne yapsan yararsız öptüm seni'' dediği an anladım herşeyi,yine gelmişti.

Öyle bir ağrı düşününki,bunun yanında diş ağrısı çıtır çerez gibi birşey kalıyor.

Anneleriniz söylemiştir,birde bu abinizi dinleyin,ıslak kafayla dışarı çıkmayın,rüzgarda kalmayın,kalmanız icab ederse bere şapka takın,yoksa yukarda yazdıklarımı sizde yaşarsınız,emin olun yaşamak istemezsiniz,bu illeti hayatınız boyunca çekmeyin.

Not:2 tane ağrı kesici içtim,hala geçmezse 1-2 saat içinde şu smile gibi olma ihtimalim çok yüksek.

kardeşim naptın? nasıl geçirdin şu illeti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.