Şimdi Ara

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce bende de vardı.Fırr fırrr fırr baş ağrısı yapıyordu da fazla değil.Ben nerede bir şifalı bitki ot bulsam içiyordum.Valla şimdi hiçbirşeyim yok allah için...
  • kruezberq

saol arkadsım tesekkurler umarım gecer bu yöntemı de denıycem

bende bıtkı cayı cok ıcerım ama hıcbı faydasını gormedımm:sS:s
  • arkadaşlar bende alerji var sprey var fakat ne tat alabiliyorum ne koku burnum yarım kapalı sinisütle alakası varmıdır çaydanlık olayını denesem burnum içi yanarmı tuzdan
  • Bende de aynı problem var.Hergün vapurla git gel yapıyorum.Hep baş ağrısı,hep baş ağrısı...

Ağrı şiddetlenince kusmaya kadar gidiyor.Yarım saat önce bugünkü 2. kusuşumu yaşadım.Şu an hala ağrı var,sabaha kadar uyusam ağrı geçecek biliyorum ama öğlen vakti uyudum,şimdi uyuyamıyorum
  • dreamchaser75

sınuzıtte agrı olur..ble yüzün döklcekmıs gıbı hıssedersınn..ve de burnun ıptal olur dırek agzından nefes alırsın..

tadı kokuyu gectımm barı agrı yapmasa azap gıbı walla..

tuz sonucta yanacaktır...
  • summerman aynı durumdayız arkadasımm

aksam saat 8 de yattım resmen duramadım agrıdan agrı kesıcıde fayda etmıo artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Yalnız değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

summerman aynı durumdayız arkadasımm

aksam saat 8 de yattım resmen duramadım agrıdan agrı kesıcıde fayda etmıo artık ya

Şimdiye kadar aldığım hiçbir ağrı kesici fayda etmedi,en küçük ağrı bile azalmadı.Şu an sabah olmasını iple çekiyorum.
    Ağrı yine şiddetleniyo yine kusucam galiba.
  • summerman

ayy cok gecmıs olsunn ya cok uzuldumm

bılıorumm aynısı yasıorumm ama bende kusmaya kadar varmıo allhtann..
  • şimdi denedim tuz olayını y akafamı sola eğdim yatırdım tuzlu suyu döküom geri çıkıyo bide dier taraftan çıkmıyo gözümden çıkıyor

açmadıda
  • dreamchaser75

ay ben denemedım daha..

yandı mı gözunn

ya onun taktıgını bılmek lazım ya..görmeden anlayamıoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamchaser75

şimdi denedim tuz olayını y akafamı sola eğdim yatırdım tuzlu suyu döküom geri çıkıyo bide dier taraftan çıkmıyo gözümden çıkıyor

açmadıda

ayakta dur kafanı ileri götür tamamen kaldırma kafanı yüzün ileri baksın sadece başını sağa ya da sola eğ. ağzınızı açın oradan hava alabilirsin ve boğulmazsın

bu arada yanma olmuyor. hemen de bitecek diye birşey yok 1 hafta düzenli olarak yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 15 Şubat 2010; 23:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

şimdi denedim tuz olayını y akafamı sola eğdim yatırdım tuzlu suyu döküom geri çıkıyo bide dier taraftan çıkmıyo gözümden çıkıyor

açmadıda

acımaz zaten. ayakta dur kafanı ileri götür tamamen kaldırma kafanı yüzün ileri baksın sadece başını sağa ya da sola eğ. ağzınızı açın oradan hava alabilirsin ve boğulmazsın

ya işte tam su genize gidince değişik bi his oluyo grip oluyomuş gibi o anda boğulcam sanıp kafamı düzleştiriyorum onun dışında ilk tuzu çok koydum galiba çok yaktı sora yarısını boşaltıp tekrar su okydum sora döktüm cesaretlenip ama bu sefer gözümden çıktı

az açılmıştı şimdi tekrar kapandı

• Arkadaşlar buyrun.

Bende bu menetten çekmiş ve kurtulmuş birisi olarak sizlere cani gönülden yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bu yöntemi uygulayan birçok arkadaşım hergün dua ediyorlar bana.

Buyrun;

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI...

http://mucizeiksirler.blogspot.com/2008/06/mehmet-oz-burun-tikanikligi-ve-sinuzit.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

açmadıda

acımaz zaten. ayakta dur kafanı ileri götür tamamen kaldırma kafanı yüzün ileri baksın sadece başını sağa ya da sola eğ. ağzınızı açın oradan hava alabilirsin ve boğulmazsın

ya işte tam su genize gidince değişik bi his oluyo grip oluyomuş gibi o anda boğulcam sanıp kafamı düzleştiriyorum onun dışında ilk tuzu çok koydum galiba çok yaktı sora yarısını boşaltıp tekrar su okydum sora döktüm cesaretlenip ama bu sefer gözümden çıktı

az açılmıştı şimdi tekrar kapandı

geçici açıyor zaten dediğim gibi hemen bitecek diye birşey yok tedavi yöntemi sonuçta zaman gerekiyo

• Bende bıktım gerçekten iğrenç birşey ağız kokusu baş ağrısı nefret ediyorum ama şuan biraz azaldı sanki.Doktorum bana Nasonex diye bir burun spreyi ile Deniz Spreyi verdi o zamandan beri rahatım.
  • ya bende de var normal de gündüz olan ağrıya dayanabiliyorum artık alıştım ama hergün başım sanki su doluymuş hissiyle uyanmaktan bıktım.ne kadar uyursam uyuyayım zinde kalkamıyorum.hele bide kafama şapka giyip yatmamışsam veyahut battanaye sarmamışsam daha da artıyor bu ?

çözüm var mı acep?
  • Bendede 4 yaşımdan beri var..Ama şöyleki.Şimdi 14-15 yaşıma geldiğimde burnum falan akmıyordu.Yani durmuştu.Sonra 18 ime girdiğimde ilkbaharda sinüzit tekrar ortaya çıktı ve 4 yıldırda akıyor..Benim anlamadığım bende baş ağrısı yapmıyor ama burun ve boğaz yollarım iltahaplı.Daha doğrusu boğazımdan sarımsı bir sıvı akıyor(balgam değil) ama burundaki iltahaplı değilde bildiğiniz su renginde akıyor..Ama anlamadığım şu..Burnumdaki akıntı sabah kalktığımda ve banyodan sonra akıyor..Şimdi o çaydanlıkla yapılan yöntemi denicem ama boğazımdaki akıntı ne olucak..
  • Arkadaşlar konunun yeri değişmiş şimdi gördüm,değerli yorumlarınız için teşekkürler,akşam şu çaydanlık olayını mutlaka deneyecem,gerçi 5-6 gündür antibiyotik içiyorum biraz kurudu gibi ama hala orda duruyor biliyorum,en ufak bir hatada yine mahvedecek beni.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.