Şimdi Ara

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende baktım baktım konuya bulamadım.Anca attığım msj ile bulabidim

Sabah oldu hiçbir baş ağrısı kalmadı.Bakalım şu çaydanlık olayını deneyeceğim.Sonuçları buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Arkadaşlar konunun yeri değişmiş şimdi gördüm,değerli yorumlarınız için teşekkürler,akşam şu çaydanlık olayını mutlaka deneyecem,gerçi 5-6 gündür antibiyotik içiyorum biraz kurudu gibi ama hala orda duruyor biliyorum,en ufak bir hatada yine mahvedecek beni.

Bende de vardı Geçti gitti. Tuzlu su falan denemiştim Doktorun verdiği fısfıslar falan verdiği ilaçlar. Burnumdan kemik ameliyatı da oldum geçensene. Benim de burnum hiç akmıyor. Gerçi doktora deyince daha iyi diyor ama bilmiyom. Akmıyor ayrıca içi de dolu değil yani. Kaşkol ve bere kullanın tuzlu su deneyin Abartmayın ama. Doktorunuzun ilaçlarını kullanın. Öyle zırt pırt antibiyotik de almayın ama. Jöle möle saf gibi kullanmayın böyle salak bir şey yok. Banyoyu akşamları falan yapın evde kalın. Saçınızı iyice kurutun(fön kullanmayın).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 16 Şubat 2010; 11:02:15 >

• quote:

Bendede 4 yaşımdan beri var..Ama şöyleki.Şimdi 14-15 yaşıma geldiğimde burnum falan akmıyordu.Yani durmuştu.Sonra 18 ime girdiğimde ilkbaharda sinüzit tekrar ortaya çıktı ve 4 yıldırda akıyor..Benim anlamadığım bende baş ağrısı yapmıyor ama burun ve boğaz yollarım iltahaplı.Daha doğrusu boğazımdan sarımsı bir sıvı akıyor(balgam değil) ama burundaki iltahaplı değilde bildiğiniz su renginde akıyor..Ama anlamadığım şu..Burnumdaki akıntı sabah kalktığımda ve banyodan sonra akıyor..Şimdi o çaydanlıkla yapılan yöntemi denicem ama boğazımdaki akıntı ne olucak..

arkadasım sen doktora görundunmu? bogazdakı sorunlar genelde faranjit larenjit oluo..senın bogazında sorunun var anladıgım kadarıyla..

sinüzııtte agrı cok oluo..benımde burnum akmıo aksa rahatlıcam ama akmıo ıste ..o yuzdende agrı yapıo..

ben artık antıbıyotıkte ıcmıorumm.fenalık geldı ıcıme hıcbıseye yaramıo..kullandıgım kadarkı zamanda gecırıo sonrasında yıne aynı..

• Sanırım en çok burun tıkanıklığından kaynaklanıyor.Burnumu temizlediğim halde hep bir tıkanıklık var.Acaba şişiklik mi var?
    Beyine oksijen yeterli gitmediği için baş ağrısı yapıyormuş.Bende de biraz bundan kaynaklanıyor sanırım.
  • sammerman

benım suanda yüzümde agırlık var sankı ole hıssedıorumm..o caydanlıkla yapılanı daha denemedımm..ne yalan solımm senı beklıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

sammerman

benım suanda yüzümde agırlık var sankı ole hıssedıorumm..o caydanlıkla yapılanı daha denemedımm..ne yalan solımm senı beklıom

Direk denesene neyi bekliyorsun? =)

Ameliyat değil bişi değil. Çok memnun kalacaksınız çokkkkk
  • sesar

walla korkuomm bı denesın summerman ondan sonra söz denıcem..ama ılk o denesın banane
  • Denedim ama başaramadım,daha doğrusu beceremedim.Genzime kaçtı öksüre öksüre bi hal oldum,birazda yandı zaten burnum.Gözlerim kızardı.Biraz dinleneyim sonra daha düzgün bir şekilde yapmaya çalışıcam.

Burnumun tıkalı olduğunu hissedebiliyorum,her ne kadar burnumdan da nefes alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamchaser75

şimdi denedim tuz olayını y akafamı sola eğdim yatırdım tuzlu suyu döküom geri çıkıyo bide dier taraftan çıkmıyo gözümden çıkıyor

açmadıda

Bende merak ettim acaba nasıl bir şey uygun bi çaydanlık bulursam bakim bi :)

ama eğer dediğin gibiyse öyleyse siz bi doktora görünün bu şey sinüzit için. Burnunuzda kemik eğrili et veya alınması gereken kemik varsa bu yöntem hiç bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 16 Şubat 2010; 18:12:35 >

• anneden habersız caydanlıkları bozmayın he

sümüklü çaydanlık olur sonra
  • quote:

sesar

walla korkuomm bı denesın summerman ondan sonra söz denıcem..ama ılk o denesın banane

Ahaha verdiğin tepkiyi aynen yaşadım ve hissettim =)

Peki öyle olsun bakalım. Ama söz ver sende deneyeceksin ve yorum yapacaksın

quote:

anneden habersız caydanlıkları bozmayın he

sümüklü çaydanlık olur sonra

İğrençççsin iğrenç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 16 Şubat 2010; 18:47:23 >

• söz denıycem sesar yazcam buraya ne yasadıklarımı
  • quote:

söz denıycem sesar yazcam buraya ne yasadıklarımı

Öyle bi dedin ki yaşadıklarım falan duyan kitap çıkaracaksın sanır

• uzun uzun anlatmayı planlıorum..

yaw bakma sen korkuorumm azıcık cesaret gelse yapacam da..:s

bı de caydanlık bulamadım

alacam bı tane sümük caydanlıgı

• quote:

uzun uzun anlatmayı planlıorum..

yaw bakma sen korkuorumm azıcık cesaret gelse yapacam da..:s

bı de caydanlık bulamadım

alacam bı tane sümük caydanlıgı

Şu müzikleri dinle bakalım.

Aman kullanılacak çaydanlıkta denemeyin sakın! Sonra çernobilli çaylardan daha zararlı hale gelebilir

• son videodakı sarkı cok guzelmıs..cok begendımm

ıyyy dedıgıne bak ög

ben cok temizim bı kerem hıh

temiz ama sümüklü

• dün denediğim çaydanlıkla bugün çay yapıoz
  • quote:

son videodakı sarkı cok guzelmıs..cok begendımm

ıyyy dedıgıne bak ög

ben cok temizim bı kerem hıh

temiz ama sümüklü

Matrix Soundtrack iyidir

Sen kendi dediklerine bakar mısın önce ? çok fenasın çookkkk

Bende bi daha yapmasam mı ne içim kalktı sayende. Temiz ama sümüklü üyeye sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 17 Şubat 2010; 0:05:09 >

• dreamchaser araya kaynak yapmıs forumdan atıldı

sende fenasın ama neler dıosunn

bı de demeden gecemıycem jentin ı cok kötü yakalamısın resmen catladımm

sevgıler bızden efendımm

• bende de varmış bu illetten
    ama çok sürmüyor uyuyunca geçiyor ilaç kullanmamaya özen gösteriyorum
    en önemli etkenleri;
    rüzgarı yemek
    ıslak saç
    çok parlak ışık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.