Şimdi Ara

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: döküntü

Yalnız değilsiniz.
  • Arkadaşlar bende 2 yıl önce başımın ağrısı yüzünden film çektirmiştim ve sinizüt çıkmıştı doktor antibiyotik falan verdi 15 gün falan kullandım sonra ağrı geçti....Bundan sonra kendime çok dikkat ettim ve yıl boyunca en fazla 2 kere falan ağrır sinizüt yüzünden.Benim ki kronik sinizüt değil demi ?
  • geçmiş olsun arkadaşım. çok zor bir illet.
  • sendeki kadar olmasada aynı dert bende de var.daha yeni antibiyotik kullandım.fakat soğuğu yediğim gibi yine başladı.bir keresinde gün içinde 4 tane ağrı kesici içmiştim.ama çok güzel kafa olmuştum
  • Allah şifa versin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Allah şifa versin hocam
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • bende nefes alamıorum burnum 24 saat tıkalı açılmıyorda alerji var
  • Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bende bu dertten muzdarip bir kişiydim. Bir kaç sene önce ısı rezonans frekans (sanırım böyleydi ismi) bir operasyon geçirdim.
    Burnun içerisindeki etleri bu operasyonla büzüştürdüler ve inanılmaz derecede fark oldu.

Şimdi sana doğal bir çözüm sunayım. Yıllardan beri hep burun spreyi taşırdım, kullanırdım. Fakat öğrendiğim bir yöntemle dünyamın değiştiğini söyleyebilirim.

Şöyleki sinüzit bildiğimiz gibi çok acı verici, sinir bozucu bir hastalık. Sprey veriyor etkisi kalıcı değil geçici. Hap alıyoruz keza birkaç saat etki gösteriyor.

Benim Yöntemim şu şekilde Alternatif Tıp tabiriyle geçmekte literatürde

Kullanmadığımız veya sadece bu iş için kullanacağımız bir çaydanlık alıyoruz.

ARTIK DAYANAMIYORUM,SİNÜZİT BELASI...

Daha sonra içine soğuk su dolduruyoruz. İçine yeteri kadar tuz ekliyoruz. Önce sağ burun deliğimizden sonra sol burun deliğimizden bu suyu aktarıyoruz.
    Göreceksiniz ki içerisindeki su diğer burun deliğinizden çıkacak. Yöntem basit ama inanılmaz etkili. Resmen hayata yeniden bağlıyor.
    Ben ilk başlarda tuz koyardım fakat tuz kullanmıyorum artık. Biraz pis gibi gelebilir ilk bakışta fakat gayet temiz ve tedavi edici bir yöntem.

Bu yöntemi sadece sinüzit olan arkadaşlara değil sigara içtikten sonra ağzı burnu tıkanan arkadaşlarada öneririm.

Siz de deneyip yorum yazarsanız sevinirim.

Acil Şifalar dilerim

Ekleme:

Buyrun;

http://mucizeiksirler.blogspot.com/2008/06/mehmet-oz-burun-tikanikligi-ve-sinuzit.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 15 Şubat 2010; 23:10:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bende bu dertten muzdarip bir kişiydim. Bir kaç sene önce ısı rezonans frekans (sanırım böyleydi ismi) bir operasyon geçirdim.
    Burnun içerisindeki etleri bu operasyonla büzüştürdüler ve inanılmaz derecede fark oldu.

Şimdi sana doğal bir çözüm sunayım. Yıllardan beri hep burun spreyi taşırdım, kullanırdım. Fakat öğrendiğim bir yöntemle dünyamın değiştiğini söyleyebilirim.

Şöyleki sinüzit bildiğimiz gibi çok acı verici, sinir bozucu bir hastalık. Sprey veriyor etkisi kalıcı değil geçici. Hap alıyoruz keza birkaç saat etki gösteriyor.

Daha sonra içine soğuk su dolduruyoruz. İçine yeteri kadar tuz ekliyoruz. Önce sağ burun deliğimizden sonra sol burun deliğimizden bu suyu aktarıyoruz.
    Göreceksiniz ki içerisindeki su diğer burun deliğinizden çıkacak. Yöntem basit ama inanılmaz etkili. Resmen hayata yeniden bağlıyor.
    Ben ilk başlarda tuz koyardım fakat tuz kullanmıyorum artık. Biraz pis gibi gelebilir ilk bakışta fakat gayet temiz ve tedavi edici bir yöntem.

Bu yöntemi sadece sinüzit olan arkadaşlara değil sigara içtikten sonra ağzı burnu tıkanan arkadaşlarada öneririm.

Acil Şifalar dilerim

2 sene önce yapmıştım şimdi çok şükür kurtuldum. mehmet öz var bilirsiniz o söylemişti hindistanda kullanılan bi yöntemmiş. nasıl yapılacağını tam olarak yazmamışsın. ben biraz daha açıklayım. burun deliğimizden akıtırken ayakta veya eğilerek başınızı ileri götürün ve su dökeceğiniz burun deliği yukarıda kalacak şekilde başınızı sağa ya da sola eğin. genzinize başlarda su kaçabilir ama yapmaya alıştıkça kaçırmazsınız. tuzu da fazla koymayın ve tercihen içme suyu kullanın sonuçta iltihaplı bölgeye gidiyo bu tuzlu su.

• Bende sinüzitim doktorun bana söylediği aynen yazıyorum.Ketıla (su ısıtıcısı) suyu doldur hergün 10-15 defa 10 kere buhara yat sağ burun deliğini kapa buharı içine çek solu kapa içine çek çok etkili bir yöntem 10 dk sonra iltihapların aktığını göreceksin.
    2.YÖNTEM
    limonu burnuna çek ama çok güçlü çek genzine kadar gitsin 5 dk sonra ağzından burnundan iltihap gelecek.Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukela -- 10 Şubat 2010; 18:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Acil Şifalar dilerim

2 sene önce yapmıştım şimdi çok şükür kurtuldum. mehmet öz var bilirsiniz o söylemişti hindistanda kullanılan bi yöntemmiş. nasıl yapılacağını tam olarak yazmamışsın. ben biraz daha açıklayım. burun deliğimizden akıtırken ayakta veya eğilerek başınızı ileri götürün ve su dökeceğiniz burun deliği yukarıda kalacak şekilde başınızı sağa ya da sola eğin. genzinize başlarda su kaçabilir ama yapmaya alıştıkça kaçırmazsınız. tuzu da fazla koymayın ve tercihen içme suyu kullanın sonuçta iltihaplı bölgeye gidiyo bu tuzlu su.

Deniycem bu yöntemleri. Teşekkürler

• Deneyen oldu mu anlattığım yöntemi ?
  • ya bende de var sinüzıt lıseden berı cekıorumm su illeti..ama senın soledıgın yontemı yapmaya korktumm acıkcası.bogulmuonuz mu ya:s:s

bıde nasıl burnuna dökcen o suyu anlamadım walla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

ya bende de var sinüzıt lıseden berı cekıorumm su illeti..ama senın soledıgın yontemı yapmaya korktumm acıkcası.bogulmuonuz mu ya:s:s

bıde nasıl burnuna dökcen o suyu anlamadım walla..

Korkulacak hiçbirşey yok. Acı ve ağrı yapmadığı gibi kolaylıkla yöntemi uygulayabilirsiniz.
    Aynı lens takıp çıkarma gibi bir olay.

Çaydanlığın uç kısmını burun deliğinize sokuyorsunuz. Sonra çaydanlığı havaya kaldırdığınızda içerisinde bulunan su burun deliğinizden yukarıya doğru akıyor.
    Burnunuzdan giden su diğer burun deliğinizden çıkıyor.

Yani tek yapmanız gereken suyu burnunuza dökmek. Gerisi kendisinden hallolacaktır.

Sağlıklı/sağlıksız herkese öneririm inanılmaz rahatlatıcı ve göreceksiniz ki güzel nefes aldığınızda, fiziken ve ruhen rahatlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 15 Şubat 2010; 21:53:49 >

• saol arkadasım denıycemm..suan bıle düzgun nefes alamıorumm..agzımdan almak zorunda kalıorumm:s:s:S
  • allah yardımcın olsun arkadaşım. valla hasta olmak çok kötü birşey hasta olunca sağlığın değeri anlaşılıyor. umarım kısa zamanda sonuç alır, iğleşirsin.
  • Bende şiddetli sayılmaz ama genede sinüzit var.Birde bu sıcak su buharı olayı ve çaydanlık olayı komple bütün iltihabı temizliyor mu?
  • arkadaşlar aynı sorunu bende çekiyorum. inanın ıslak saçla jole sürünce oluyor bendede. lise yıllarında kullandım sonra bıraktım. geçenlerde yağmurlu havada ölesine süriyim dedim aradan 1 hafta geçti yeniden ağrımaya başladı
  • darklike

tesekur ederım arkadasımm cok saol

aynen ole hasta olunca o zaman kıymetını bılıosunn saglıgının..

benım saclarım uzun ne kadarda kurutsam kurumuo... ee tabı dısarıda cıkınca agrılar baslıo..:s
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.