Şimdi Ara

Dv Bağlantı Problemi (Lütfen Bi Bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün PCI bir FIREWIRE kartı satın alıp bilgisayarıma taktım ve aşağıda resimde olduğı gibi bilgisayar sorunsuz tanıdı.

Fakat kabloyu takıp kamerayı açtığım zaman bilgisayarım kamerayı tanımıyor. Aşağıda ki resimde ki gibi. Böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinturk -- 13 Ocak 2007; 14:45:26 >

• genel olarak firewire kendiliğinden tanıması lazm
    kameranın modeli nedir?
    belki bi kurulum programı vardır onunla birlikte gelen?
    aygıt yöneticisi tanımıyor fakat montaj programları görüyor mu makineni , ona baktın mı?
  • kamera samsung d363i, kurulum cd sinde sadece programlar ve codecler falan var, ulead görmedi, pinnacle görmedi, 61883 veriyolu aygıtı nedir, sıyırmama az kaldı valla :(
  • hocam şimdi
    çözümün şu
    senn firewire microsoftun değil, kendi üretici firmasının sürücüsünü kullanıyor onun için. tanımıyor. bu tip sürücüler genelde sorunlu çalışır.
    yapman gereken
    c:\Windows\System32\drivers 'ye girip dvcam.inf ve dvcam.sys dosyalarını sil
    daha sonra bilgisayarını kapat aç
    şimdi dv aletini tak ve bu sefer sürücüyü, windows klasörlerinden kendisinin bulmasına izin ver. sorun düzelecektir.
    (inşallah) =)
  • dediklerini yaptım, dosyaları bulup sildim şimdi sistemi arattım öyle bi isimde dosya mevcut değil artık , ama yine olmadı, 61883 sınıfı veriyolu aygıtı (ünlem işaretli" hala var
  • birde firewire kartının soketini değiştirmeyi dene. bi arkadaşımda böyle bir problem yaşadık bu şekilde hallettim
    quote:

Orjinalden alıntı: metinturk

dediklerini yaptım, dosyaları bulup sildim şimdi sistemi arattım öyle bi isimde dosya mevcut değil artık , ama yine olmadı, 61883 sınıfı veriyolu aygıtı (ünlem işaretli" hala var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaymak -- 14 Ocak 2007; 3:38:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.