Şimdi Ara

dv4000 serisi tüm sorunlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
10.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar laptopta o kadar aramama ragmen,recovery cd ile ilgili hicbirsey bulamadim.(format attiktan sonra baktim yine yok)

Ben de isi garantiye almak icin hp'nin sitesinden siparis ettim.(38,5 EURO).

Cdler gelince,once XP HOME SP2 yi yukledim,sonra suruculeri.Ve en son internetten gerekli guncellemeleri yaptim.sanki magazadan aldigim ilk gunku haline dondu laptop.Canavar gibi oldu massalah.
  • Bizim laptoplar nereye eskidi trigger kardeş.Yenilerden bizimkilerin farkı webcam olmaması.Ben baska bı fark goremıyorum.Ben dv4000 kullanıcısıyım 2006 mayısta almıstım.

Özellikler:
    intel m processor 2.0 ghz 2 mb önbellek
    100 gb hard disk 5400 rpm
    2 gb ram(667 mhz)
    atı mobılıty radeon x1300 (256 mb)
    4 usb
    bluetooh
    kablosuz lan
    6 in 1 card reader
    çift katman destegıne sahip ligtscribe super multi DVD yazıcı

daha baska seylerıde varda onları pek fazla bılmıyorum.İnşallah 1 sene sonrada degıstırmeyı dusunuyorum..Cunku 6-7 ay sonra 4 çekirdekliler cıkıyormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meinea4 -- 9 Aralık 2007; 11:36:41 >
  • Epeydir foruma bakamadım. Bizim laptoplar eskidi derken üstüne çok fazla yeni model çıktı ama ben hala laptopumdan memnunum. Çoğu uygulama canavar gibi çalışıyor ama iş oyunlara gelince artık en güncel oyunları oynayabilmek için ekran kartı çok iyi bilgisayar lazım. İşlemci de tabi 2-4 çekirdekli olsa çok iyi olur.
  • Merhabalar bende dv4289ea kullanıcısıyım. Sanırım bir kaç problem baş göstermeye başladı. ilk olarak fan çok sesli çalışıyor, bir kaç kez içini açmadan süpürge ile temizledim. Buaralarda da dvd yazarken problem çıkarmaya başladı, cd yazarken problem yok ama dvd yazınca problem oluyor. Dvd problemi de şöyle; dvd yazmayı tamamlıyor ama kendi yazdığı dvd'yi okuyamıyor.Ama bu problem her zaman olmuyor, dvd yazmak için nero8 ultra edition. acaba servise mi gitmesi gerekir?
  • 4000 serisi cihazın içini açmadan fanı özellikle soğutucu bloğu temizlemeniz imkansız o yüzden siz kabaca üstten tozunu almışsınız Bence servise götürün fan ve dvd rw değiştirilir boşuna uğraşmanıza gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVB

4000 serisi cihazın içini açmadan fanı özellikle soğutucu bloğu temizlemeniz imkansız o yüzden siz kabaca üstten tozunu almışsınız Bence servise götürün fan ve dvd rw değiştirilir boşuna uğraşmanıza gerek yok

Haklısınız.. Serviste ne kadar süre kalır bir fikriniz var mı? Yeni bir notebook aldım benim hp'yi anneme verdim o da iş için kullanıyor bilgisayarı. Eğer servise verirsem benim bilgisayarı anneme vermem gerekicek, ben bilgisayarsız kalacağım o yüzden 1-2 haftada tamir edilebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: stormrider

quote:

Orjinalden alıntı: DVB

4000 serisi cihazın içini açmadan fanı özellikle soğutucu bloğu temizlemeniz imkansız o yüzden siz kabaca üstten tozunu almışsınız Bence servise götürün fan ve dvd rw değiştirilir boşuna uğraşmanıza gerek yok

Haklısınız.. Serviste ne kadar süre kalır bir fikriniz var mı? Yeni bir notebook aldım benim hp'yi anneme verdim o da iş için kullanıyor bilgisayarı. Eğer servise verirsem benim bilgisayarı anneme vermem gerekicek, ben bilgisayarsız kalacağım o yüzden 1-2 haftada tamir edilebilir mi?

Onarım için gerekli parça şuanda sadece dvd rw görünüyor muhtemelen 2-3 günde halledilir

• Ben dvdwriter değişimi için servise yollamıştım.Aydından Istanbula kargo vs toplam 10-12 günde halloldu.
  • ya arkadaşlr ben de bi dv4000 serisi var.(dv4384ea)
    şimdi ben bu alete format attıktan sonra bi türlü bluetoot'ı çalıştıramadım.
    kça kere hem cd'den hem de hp'nin kendi sitesinden driverını tekrar tekrar yükledim.yok yok yok.çalışmıo bi türlü.
    var mı bi bilgisi olan ya da benimle benzer sorunu yaşayan...

dv4384EA
    Pentium M processor 1.86 GHz
    2x512 MB 533MHz RAM
    80GB HDD
  • merhaba,
    hiç pili biten yok mu orjinalmi aldınız.? yada yan sanayi kullanan varmı.?
  • bende de var bi tane dv4254ea 4000 serisinden. benim sorunum sadece şu: oyuna girince ekran boyutu küçülüyor malum ekranda da büyütme tuşları olmayınca oyunu kare şeklinde sanki şu küçük radyolu tvler var ya aynı onun boyutunda oynayabiliyorum.koskoca 15.4 inch widescreen ekranda küçük boyutta oynamak beni sinir ediyor
  • Ya benm sorunumda aşırı ısınma oyun oynarken çat diye kapıyo kendini alet tozunu falanda aldım napıcaz ya bu laptop soğutucalından alsak işe yarar mı bi bilgisi olan . Bide yeni pil nerden alıcaz bu alete ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: evroka

ya arkadaşlr ben de bi dv4000 serisi var.(dv4384ea)
    kça kere hem cd'den hem de hp'nin kendi sitesinden driverını tekrar tekrar yükledim.yok yok yok.çalışmıo bi türlü.

dv4384EA
    2x512 MB 533MHz RAM
    80GB HDD

bende de aynı sorun var, format atmadan önce bluetooth u kapatmış olabilirsin dediler açıp tekrar dene dediler deniycem ama daha fırsat bulamadım. başka nedenden çalışmıyo olabilir mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr0526 -- 2 Nisan 2008; 11:27:16 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evroka

ya arkadaşlr ben de bi dv4000 serisi var.(dv4384ea)

dv4384EA
    2x512 MB 533MHz RAM
    80GB HDD

bende de aynı sorun var, format atmadan önce bluetooth u kapatmış olabilirsin dediler açıp tekrar dene dediler deniycem ama daha fırsat bulamadım. başka nedenden çalışmıyo olabilir mi bilemiyorum.

bu sorunu çözmek çok kolay. şu adresteki dosyayı indir:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-39531-1&lc=tr&cc=tr&os=228&dlc=tr&product=1144762
    2. olarak da bunu indir:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-38789-1&lc=tr&cc=tr&os=228&dlc=tr&product=1144762
    ve bunları bilgisayarına kur. büyük bir ihtimalle c/SWsetup klasörüne gelecektir. ve klasörlerin içindeki setup.exeyi çalıştır. dosyayı yükle bu işlemden sonra da denetim masası>donanım ekle>ileri>evet,donanımı bağladım.>ileri>en aşağıda yeni donanım aygıtı ekle yazısına tıkla.>ileri>listeden seçeceğim donanım aygıtını yükle(gelişmiş)>ileri>bluetooth devices>ileri>disketi var>eğer ana sürücünün adı c: ise>c/swsetup/sw31139>ve orada .inf dosyaları vardır. onun 1 tanesini seç.>tamam'a tıkla>eğer bir uyarı gelirse devam et'e tıkla>2.inf dosyasını yüklemek için de aynı işlemi tekrar yap ama 2. dosyayı seç

• arkadaşlar ben dün ikinci el bi 4000 serisi aldım hp sitesine bakıyorum hp pavilion dv4000 (en446ea#ab8) böyle bir model yok ben buna format atcam korkuyorum driverleri nerden nasıl bulucam
  • sen ne bir ULU insansın sabaha kadar halledemedigim bluetooth u 1 saatte hallettirdin ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et
  • bendede 4000 var hakkında çok şikayet okumama rağmen ben çok memnunum yanlız bendekinin ekran kartı ati radon x700 mobility 128mb bazı arkadaşlarda farklı olduğunu görüyorum ekran kartları değişiyormu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buugey -- 21 Nisan 2008; 1:25:00 >
  • Elinizde temizDV4000 anakart varsa alabilirim.
    LCD yi kırıp satanlar olabilir.
    Varsa elinizdeki DV4000 anakartlar için pm den teklif atın
  • arkadaşlar dv 4000 serisi klavyeden 3 tuş kırıldı şu an kullanıyorum ama çirkin duruyor klavyeyi nasıl değiştirebilirim? MALATYA'DA OTURUYORUM LÜTFEN YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.