Şimdi Ara

dv4000 serisi tüm sorunlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende dv 4266 var.ama bunun usb mausu ve normal mausu calısmıyor.durup dururken oldu acaba ne yapmalıyım?
  • tüm donma ve usb sorunu yaşayan arkadaşlar için;

boardta cd rom un girişinin yanındaki vidanın altına ( yani boardun alt kısmına) bir yükselti koyup;
    ben ilk başta yaklaşık yarım santim hatta daha az bi yükselti koymuştum çalışıyordu
    zamanla yükselte yükselte şuan kültablası boyutunda bir parça sokunca çalışıyordu(1 sene kadar çalıştı)... ama artık oda kesmiyor!
    daha üst seviye bir teklifi olan varsa açığım...

Not: Makinamı parça parça satmayı planlıyorum...İhtiyacınız olan bi parça varsa pm atın...
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashemre -- 6 Ekim 2008; 12:09:30 >
  • arkadaşlar bende de dv4384ea modeli cd okuyo ve yazıyor fakat dvd okumasına rağmen dvd yazdığı cdyi taktığımda çalıştırmıyo..acaba sistemsel bir arızamı yo ksa benden mi kaynaklanıyor.10-15 boş dvd yedim.azkaldı kafayıda yiyecem..
  • arkadaşlar bendeki dv4000 dvd sürücüyü görmüyor.
    dahada önemli bir sorunum ekran sürücüsünü yükleyemiyorum.yazılım sisteme uyumsuz diyor halbuki hp dv4000 driverı kuruyorum.
    bağdaşıtırıcı bölümünde x700 ekran kartı olduğunu görebiliyorum ama sürücü yüklenmiyo.
    cipseimi bozuldu sizce? ne yapmalıyım?
  • umarım hala bu modeli kullanan vardır..
    benim bilg ekranı titreyip duruyor format attım gene titriyo sağ tıklayınca duruyor nedir derdi.
  • dv4384 win7 driveri elinde olan varmı özellikle wiriless
  • quote:

Orijinalden alıntı: generalstuffs
    sen ne bir ULU insansın sabaha kadar halledemedigim bluetooth u 1 saatte hallettirdin ALLAH RAZI OLSUN hakkını helal et

Ne demek güzel kardeşim,Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33
    dv4384 win7 driveri elinde olan varmı özellikle wiriless

Win7 otomatik olarak tanıyor driverları. Tanımıyorsa,wireless modelini tam olarak söyle,yardımcı olayım.
  • hala bu cihazı (benimkisi dv4289ea) kullanabilen ve anakart sorunu yaşamayan varsa "valla bravo" :D
  • bende hp dv4000 2.el aldım iyi güzel özellikleri hızı hoş ancak (pili bitik) ısınması deli etti beni pes 6 call of duty 2 nfs carbon low bütün hepsini denedim ama oyunda 96 boşta 50 derece filan bunu nasıl soğutucam bilmiyorum

ayrıca alt tarafını açtım 2 tane bakır blok gördüm ve bu bloklar sanırsam ısı dağıtıcı ve yanlarında pislikmi desem yoksa lehimmi desem katı maddeler ve elle sökmek imkansız gibi bu nedir bilmiyorum

özellikleri

intel pentium 1.86ghz işlemci 533 fsb
    2 gb ddr2 533mhz ram
    ati radeon x700 128 mb
    160 gb hdd

pc bu ama oyunları kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 512512

bende hp dv4000 2.el aldım iyi güzel özellikleri hızı hoş ancak (pili bitik) ısınması deli etti beni pes 6 call of duty 2 nfs carbon low bütün hepsini denedim ama oyunda 96 boşta 50 derece filan bunu nasıl soğutucam bilmiyorum

ayrıca alt tarafını açtım 2 tane bakır blok gördüm ve bu bloklar sanırsam ısı dağıtıcı ve yanlarında pislikmi desem yoksa lehimmi desem katı maddeler ve elle sökmek imkansız gibi bu nedir bilmiyorum

özellikleri

intel pentium 1.86ghz işlemci 533 fsb
    2 gb ddr2 533mhz ram
    ati radeon x700 128 mb
    160 gb hdd

pc bu ama oyunları kasıyor

Bu laptopların ısınma sorunu hepsinde var.özellikle oyun vb. şeylerde çok ısınıyor.Bende az kapanmadı pc oyundayken.Pc ısınıyor ısınıyor,tam hatırlamıyorum ama 110 derece olması lazım,110 dereceye gelince pat elektriği kesiyor.

• eeee peki bir çözümü yokmu laptopa soğutucu alsak geçmez mi ? masaüstü olsa halletcem ama laptop ilk kez kullanıyorum tecrübe yok :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.