arkadaşlar bende bu laptop tan var dün güncelleştirmeleri yükledim yükledikten sonra ses gitti. ses açık gösteriyor ama bilgisayardan ses gelmiyor bunu nasıl çözerim yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: mrlesn
arkadaşlar bende bu laptop tan var dün güncelleştirmeleri yükledim yükledikten sonra ses gitti. ses açık gösteriyor ama bilgisayardan ses gelmiyor bunu nasıl çözerim yardım edin lütfen
hayret edici bi durum güncelleşetirme yüklenince sesin gitmesi.. nese sanırım wista kullanıyorsunuz eğer vista we 7 kullanıyorsanız ses simgesine sağ tıklayın kayıttan yürütmeyi seçin ve orda hoparlorü etkinleştirin bel ki ordan kaynaklanabir xp ise pc nizz ses driveriniz gerekebilir.....
sorun yine düzelmiyorsa en basit işş sistemi bir önce ki güne getirmektir ... kolay gelsinn
Ses kartını tekrar yüklerseniz sorun düzelecektir.
hoparlör etkin durumda herşeyi denedim hepsi açık ses kartını görüyor. daha öncede aynısını yaptı format atınca düzeldi ama atmak istemiyorum başka bir yolu yokmu?
quote:
hoparlör etkin durumda herşeyi denedim hepsi açık ses kartını görüyor. daha öncede aynısını yaptı format atınca düzeldi ama atmak istemiyorum başka bir yolu yokmu?
sistemi geri yükle çalışırr........yani sesin gittiği bir gün önceki tarihe alırsın düzelirrr...kolay gelsin
onuda yaptım düzelmedi
quote:
onuda yaptım düzelmedi
yaptığını hiç zannetmiyorum sen yapamamışsındır ...bir kaç gün daha geri getirr.......
yine olmuyorsa sanırım tek çare format atmak bunun başka bir yolu olamaz.. geçmişş olsun iiii forumlar..
yaptım hemde bir ay önceye aldım ama ses çıkmıyor dokunmatik olan ses düğmesi sürekli kırmızı yanıyor hoparlör açık görünüyor.
Merhaba arkadaşlar windows vista yüklü bilgisayarıma windows 7 ultimate kurdum.Ses haricinde bilgisayarımda hiçbir problem yaşamıyorum.Ses sürücüsü yüklü olduğu halde ses çıkmıyor windows 7 sürücünü nasıl yükleyebilirim bilgisayarda ses sürücüsü yok şimdiden teşekkürler...
benim 1142-etde de ses gitti. sürücüsünü netten buldum yükledim. ses düzeldi fakat dokunmatik ses düğmesi sürekli kırmızı yanıyor. sonra bugün ses yine gitti, yine sürücüyü yükledim yine düzeldi fakat düğme hala kırmızı yanmakta. yardımlarınızı rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: musefull
benim 1142-etde de ses gitti. sürücüsünü netten buldum yükledim. ses düzeldi fakat dokunmatik ses düğmesi sürekli kırmızı yanıyor. sonra bugün ses yine gitti, yine sürücüyü yükledim yine düzeldi fakat düğme hala kırmızı yanmakta. yardımlarınızı rica ederim.
bilgisayarınızın statik elektrik aldırın.. ( bilgisayarınızın şarj adaptörü ve bataryasını çıkarın açma kapama düğmesine 5-10 sn basılı tutun ) düzelmez ise bios update deneyin..
quote:
Orijinalden alıntı: musefull
Hpnin sayfasından Quick Launch Buttons diye bir driveri indirin sorun çözülür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme