Şimdi Ara

Dv6-1241et ses açma kapatma wireless açma kapatma sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun şu dokunmatik olan bu tuşlara dokunduğum zaman hiç bir reaksiyon alamıyorum öylece kaldılar...daha dün çalışıyordu ama bu gün çalışmıyor...sistem geri yükleme yaptım kapattım açtım hiç değişiklik olmadı sanki orda dokunmatik bir şey yok gibi davranıyor bilgisayar....

• Hp support sayfasından sürücüleri tekrar yükleyiniz. Çalışacaktır.
  • yok kardeşim driver indirdim kurdum olmadı recovery yaptım yine olmadı....cevabın için çok teşekkur ederim

sorun çözüldü dokunmatik bölgedeki statik yüklenmeden kaynaklanıyormuş sadece bataryayı çıkarıp direk prize takılı çalışınca problem düzeliyor...problem yaşayan arkadaşlar varsa durumu böyle çözebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo5828

yok kardeşim driver indirdim kurdum olmadı recovery yaptım yine olmadı....cevabın için çok teşekkur ederim

sorun çözüldü dokunmatik bölgedeki statik yüklenmeden kaynaklanıyormuş sadece bataryayı çıkarıp direk prize takılı çalışınca problem düzeliyor...problem yaşayan arkadaşlar varsa durumu böyle çözebilirler...

ben de dv6-1238et kullanıyorum

yaw bende aynı sorunu yaşıyorum. Fakat sadece wireless dokunmatiği çalışmıyor. ses açma ve kapama çalışıyor. Pili de söküp taktım bişi değişmedi. Nete giremiyorum. Bu wireless ı direkt masaüstüne kısayol atmanın yolu yok mu??
  • Direk masa üstüne atmanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla fakat sağ alt tarafta bildirim alanında devamlı görünmesini sağlayabilirsin...başlat çubuğu sağ click >> özellikler >> görev çubuğu (sekme) >> bildirim alanın -- Özelleştir >>HP wireless asistan ( yannındaki kutucuktan simge ve bildirimleri göster) ibaresini tıklarsan görünür sağda.....ordan direk aç kapat yapabilirsin....veya bunu bulamadım dersen denetim masası >>Tüm denetim masası ögeleri >> Bildirim alanı simgeleri 'in den de ulaşabilirsin... umarı faydalı olmuştur...

sorunu çözmek içinde bilgisayarı 4-5 gün sistem geri yükleme ile geriye al sorunun olmadığını hatırladığın bir güne...yukarda yazdığım gibi pili takılı ise USB deki her şeyi çıkarıp cihazı çalıştır..windows başlangıç ekranında wireeles açma kapatma düğmesini kullanmaya çalış çalışacaktır büyük ihtimal...İnşaalh bu da sıkıntını çözer

birde tavsiye windowsu uyku modu, hazırda beklet gibi seçeneklerini asla kullanma, update leri sana sormadan güncellemesine müsade etme....

Kolay gelsin..cevap geç kaldıysa özür :D

• Bios ayarlarını default hale getirip kaydedip başlatın pc yi o şekilde düzelebilir...Diğer bir yol ise bios update dir dv6 dokunmatik tuşlar bios updateyi yapıldıktan sonra %90 düzelir...Bios update yapmayı araştırın o şekilde yapın yoksa anakartı yakarsınız...default seçeneğini deneyin düzelmezse bios update seçeneğini ben size anlatırım....
  • bios update ile düzelmiyor fa502 kardeşim daha önce denemiştim...çözümü ancak bu şekilde bulabilmiştim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran kapatma sorunu.
    6 yıl önce açıldı
    Sadece dahili mikrofonu kapatma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorundan soruna değişir bios update ile çözümü senin problemini bios updateyi çözmemiştir diğer arkadaşın çözebilir dv6 switch cover problemleri genelde bios update ile düzeliyor özellikle ledlerin değişmemesi gibi problemler serviste sık karşılaştığımız bir problem.
  • arkadaslar teşekkür ederim.

HP wireless assistant programını komple kaldırdım . Hiçbir sorunum kalmadı:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.