Şimdi Ara

dv6-3025Et fena değil gibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an bütçeme en uygun ve güzel makine gibi gözüküyor sizce ??

Karakteristik HP DV6-3025ET i5-450M 3GB 320GB W7HB
    CPU Cinsi - Hızı Intel® Core™ i5-450M İşlemci- 2,4 GHz, Düzey 3 önbellek 3 MB
    Ekran Boyu 15.6" HD TFT (1366x768)
    Ekran Tipi Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleği
    Bellek 3 GB max 8GB
    Bellek Tipi DDR3 RAM
    Sabit Disk 320 GB 7200rpm
    Optik Sürücü SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW

Pil Ömrü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Ağırlık 2,49 kg
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic 64-bit

• 3020et kullanıyorum ben tavsiye ederim bende başta 3025 alacaktım ama 3020 aldım hdd ve ram daha fazla ama tercih senin
  • Isınma sorunu yok mu bunlarda anlamıyorum gittim baktım tehşir ürüne bütün notebooklar soğuk hp3040st'yi inceledim sıcaktı, ordan çıktım başka bi mağzaya girdim yine aynı şey dv6 ana konusunda kimi sıcak kimi normal diyor sahipleri tavsiye ediyor anlamıyorum. Alıcaktım geçen hafta vazgeçtim sırf bu yüzden acer ethos yada timelineX almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 22 Ağustos 2010; 16:47:14 >
  • ben notebooktan fazla anlamam ama ısınma olarak oyun oynarken falan baya bi ısınıyor ama 3-4 saat aralıksız oynuyom bi sorun olmuyor hele birde bi soğutucu kullanırsan hiçbir sorun olmaz
  • 430m ve 450m işlemcili yeni dv6larda bir ısınma olmuyor fazla ama 520 ve 540m serilerde ısınma var biraz.
  • 3020et modeli i3 3025et serisi ise i5lidir birbiriyle kıyaslamamak lazım
  • netten araştırmalarıma göre dv6 3040st ec cazip olanı artık 1 taksit fazla öderim diyordum fakat bu ısınma sorunundan bahsetmiş bir arkadaş.bu makinede ısınma olayı rutin bir durumsa pek kullanışlı olmayabilir. şu hp bir arkadas kafama sotu genelde en stabil toshiba diye biliyordum ben.
  • HP nin notebookuda serviside kötü...önermem.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ağustos 2010; 14:21:57 >
  • vala her kafadan ses çıkıyor,bilgisayar işiyle uğraşan bi arkadasımda en iyi servis hp de dedi. neyse böyle giderse sıyırıcam ya alamıycam makine fln yukarda bi arkadas acer timelineX önermiş o da fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

vala her kafadan ses çıkıyor,bilgisayar işiyle uğraşan bi arkadasımda en iyi servis hp de dedi. neyse böyle giderse sıyırıcam ya alamıycam makine fln yukarda bi arkadas acer timelineX önermiş o da fena.

doğaldır.....her kafada bir ağız var çünkü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.