Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
793.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42XV635 modelinde dvb-c tuneri hd yayın çözüyor mu acaba ? modul alsam hd yayınları sorunsuz izleyebilirmiyim ? kullanan bilen biri var mı?
  • Dün Bimeks de menüsüne baktım kablo dtv özelliği var dı. Ama açıklamada sadece dvb-t yazıyordu. Teledünya nın şifresiz bir kanalı var sanırım onu izleyebiliyorsan demek dvb-c desteği vardır ve conax modül ile syredebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: mx440

42XV635 modelinde dvb-c tuneri hd yayın çözüyor mu acaba ? modul alsam hd yayınları sorunsuz izleyebilirmiyim ? kullanan bilen biri var mı?
  • quote:

42XV635 modelinde dvb-c tuneri hd yayın çözüyor mu acaba ? modul alsam hd yayınları sorunsuz izleyebilirmiyim ? kullanan bilen biri var mı?

TV'nizin DVB-C tuneri olup olmadığını nasıl anlayacağınız konunun ilk mesajında anlatılıyor. Eğer DVB-C tuner olduğundan eminseniz, sadece HD çözüp çözmediğini merak ediyorsanız TV'nizin üzerinde aşağıdaki logonun olup olmadığına bakın. Eğer bu logo varsa HD çözüyor, yoksa çözmüyor demektir.
     DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 14 Eylül 2009; 10:21:55 >

• @ leren, fıratbozkurt
    yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. şu anda analog kablotv den yayınları seyrediyorum, bu durumda dvb-c tunerı var yalnız hdready 1080p logosu vardı üzerinde.. anlaşılan hd yayınları çözmüyor.. stb almak gerekecek
  • Analogları seyretmen üzerinde dvb-c tuner olduğunu göstermez acaba dijital sd yayınları mı demek istedin??
    quote:

@ leren, fıratbozkurt
    yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. şu anda analog kablotv den yayınları seyrediyorum, bu durumda dvb-c tunerı var yalnız hdready 1080p logosu vardı üzerinde.. anlaşılan hd yayınları çözmüyor.. stb almak gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

Analogları seyretmen üzerinde dvb-c tuner olduğunu göstermez acaba dijital sd yayınları mı demek istedin??

şu anda kablotv anten girişinden direk bağlı tv ye.. hiçbir modül veya stb yok.. dvb-c olup olmadığını nasıl anlıcaz ? var diye biliyorum ama emin değilim..
  • Senin televizyonun menüsüne birkaç gün önce bakmıştım tam hatırlamıyorum ama bir yerden girip dtv ayarını kablo yapıp frekans değerlerini giryorsun sonra da tarama yaptırıyorsun.
    Teledünya nın frekansları forumda vardı.

Bence uğraş xv635 de bana dvb-c var gibi geliyor hatta bir forumda hd leri bile çözdüğü yazıyordu.
    quote:

quote:

Analogları seyretmen üzerinde dvb-c tuner olduğunu göstermez acaba dijital sd yayınları mı demek istedin??

şu anda kablotv anten girişinden direk bağlı tv ye.. hiçbir modül veya stb yok.. dvb-c olup olmadığını nasıl anlıcaz ? var diye biliyorum ama emin değilim..

• mx440 burada senin televizyonda nasıl dvb-c kanalları aratacağın yazıyor.

İngilizcen var mı?

http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/upload/BrochuresAndManuals/Manuals/XV635-374246-English-Specific.pdf
  • quote:

mx440 burada senin televizyonda nasıl dvb-c kanalları aratacağın yazıyor.

İngilizcen var mı?

http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/upload/BrochuresAndManuals/Manuals/XV635-374246-English-Specific.pdf

öncelikle bu kılavuz çok işime yarayacak saolasın.. dtv menüsünden arama yaptırdım ve bütün teledünya kanallarını buldu.. yalnız sadece "td info" birde "hdtv" kanallarında görüntü var, hdtv de görüntü güzel ama takılıyor radyolar sorunsuz çalışıyor.. bu durumda dvb-c var sanırım ama hd çözüyor mu? hdtv de görüntü niye takılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br.szr -- 14 Eylül 2009; 12:16:14 >

• HD tuneri de var.
    Takılmalar sinyal kalitesiyle alakalı.Evde veya aprtmanda bir ek yeri varsa yüksek derecede sinyal kaybı olabilir.(Hatta konrtol edin kaçak hat bile çekmiş olabilirler.)
    Servis gerektiği kadar sinyal seviyesi yükseltir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

HD tuneri de var.
    Takılmalar sinyal kalitesiyle alakalı.Evde veya aprtmanda bir ek yeri varsa yüksek derecede sinyal kaybı olabilir.(Hatta konrtol edin kaçak hat bile çekmiş olabilirler.)
    Servis gerektiği kadar sinyal seviyesi yükseltir zaten.

bu çok güzel bir haber oldu aslında "hdready 1080p" logosu var tv de ama yinede çözüyor hd yayını demekki..
  • Burada anlamadığım bir açmalık var.
    DVB tuneri var.HD'de açıyor.
    Ama neden HDready1080P???
  • quote:

Burada anlamadığım bir açmalık var.
    DVB tuneri var.HD'de açıyor.
    Ama neden HDready1080P???

bende anlamadım, kafam zaten çok karıştı.. teledünyanın tanıtım yaptığı "Hd tv" kanalı takılarakta olsa (sinyal zayıf servis düzeltecek tamam) güzel gösteriyor.. bu hd tuneri olduğunu kesin ispatlıyor sanırım.. ama yinede modül alıp almamakta kararsız kaldım 130tl boşa gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br.szr -- 14 Eylül 2009; 14:12:42 >
  • Neleri gösteriyor HD dediğin kanal?
    Bizim evin hallerinden kesinti mi yoksa doğa görüntüleri falan mı?
  • quote:

Neleri gösteriyor HD dediğin kanal?
    Bizim evin hallerinden kesinti mi yoksa doğa görüntüleri falan mı?

bizim evin halleri kanalın logosunda "hd tv" yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br.szr -- 14 Eylül 2009; 17:58:34 >
  • Bazen HD kanalda da Bizim evin Halleri veriliyor da.
    Teledünya HD yazıyorsa tuner HD çözüyordur.
    Şimdi baktım TD HD yazanda bende görüntü yok.
    En kolay iş modül.
  • quote:

Bazen HD kanalda da Bizim evin Halleri veriliyor da.
    Teledünya HD yazıyorsa tuner HD çözüyordur.
    Şimdi baktım TD HD yazanda bende görüntü yok.
    En kolay iş modül.

modül banada cazip geliyorda ileriye dönük sorun yaşar mıyım, sonra kutuyu almak zorunda bırakmasınlar td yetkilileri..
  • Yok artık yani.Onun için farklı bir modük seçmeleri gerek.Onu yaparsa zaten sattığı bütün kutular conax modül olduğundan devre dışı kalır.
  • quote:

Yok artık yani.Onun için farklı bir modük seçmeleri gerek.Onu yaparsa zaten sattığı bütün kutular conax modül olduğundan devre dışı kalır.

o zaman kayacenterın sitesinden alsam, güvenilir bir yer mi acaba.. ya da başka nerden alabilirim? bursa da yoktur büyük ihtimal..
  • off napsam ya bendemi modul alsam.kafa iyice karıştı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.