Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
793.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün teledünya için başvurdum televizyonumda kart girişinin olduğunu herhangi bir tuner a kutuya gerek olmadığını söyledim
    bugun geldiler sizin tvye modül lazım o modülü de izmirde bulamazsınız kutu almalısınız diyip gittiler
    şimdi benim tvye uygun olan modülün bu bildiğimiz conax değil de başka bir tür modül mü gereklidir bana yardımcı olur musunuz tvnin özellikleri şunlar

CI+* ile DVB-T ve DVB-C aracılığıyla MPEG4 HDTV alım*
    HDTV, ek set üstü kutusu olmadan, mümkün olan en yüksek kalitede görüntü ve sesle TV izlemenizi sağlar. MPEG-2 ve MPEG-4 formatları için DVB Karasal ve DVB Kablo sinyallerini destekleyen dahili tuner sayesinde, mükemmel kalitede yüksek çözünürlüklü TV programları alırsınız. Ayrıca, Common Interface Plus (CI+) ile doğrudan TV'nizde özel yüksek çözünürlüklü içerikten yararlanırsınız.

http://www.consumer.philips.com/c/televizyonlar/7000-serisi-42-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-42pfl7674h_12/prd/tr/

• bir haftadan fazladır bu konuyu takip ediyorum. modul almaya karar verdim ama küçük bir sorunum var LCD TVim yok heheheh :) teledünya işin küçük kısmı kaldı. şimdi sıra iyi bir lcd bulmakta. toshiba'nın arkadaşlarının belirttiği modelinde dvd-c olduğunu öğrendik, sonylerin ve philipslerin bir çok modelinde var. ben özellikle sony 40w5500 de takılmıştım ama şimdi toshibayı da izlemeye aldım.

modollü teledünya üylerinin televizyonlarını ve memnuniyet parformanslarını ayrı bir şekilde listelesek, benim gibi arada kalan bir çok arkadaşımız faydalanır diye düşünüyorum. ve speedy'nin bu işe öncülük yapmasını rica ediyorum.
  • Tvden tvye bir fark yok bence.Hepsi aynı marka tuneri kullanıyor bile olabilir.
    Ama Sony'de ülke kısıtlaması yok onu söyleyebilirim.
    LG panasonic Samsung vs onlarda belirli ülke seçmeniz gerekebiliyor.

Modül bulamayanlar, Ankara Kaya center ertesi gün ücretsiz kargosu var.
    Dilimde tüy bitti bunu yazmaktan artık siz de araştırın be kardeşim.
  • Selam arkadaslar,

neotion conax modul bugun gelmistir.isteyenler bana pm atsinlar .faturali ve garantlidir urunlerim.ilk 100 kisiye ozel fiyat olacaktir.(fiyati yarin acikliyacagim bir aksilik cikmazsa)

sony 40w5500 (kendi lcd tv im).herhangi sorun yok.

Urun bu linkdeki :
    http://www.neotion-module.com/module_conax.php

http://img338.imageshack.us/img338/7672/neotionconaxmodule1.jpg

Gorusmek uzere.

coldasice73

• Selam cimbomman,
    ben gecen cuma media markta Neotion conax modulunu(kendi ithalatimdir) nerdeyse tum lcd tv lerde denedim.eski philips modelleri modulu goruyor ancak yeni modeller conax modulunu gormuyor.kendi lcd tv arkasinda bir sticker var orda hangi ulke dvb-t ve dvb-c desdekledigini yaziyor.ben bir turlu media markta phlips resetlemek yada ulke degistirmeyi bulamadim.sen deniyebilirsin.yaptigim arastirmalar sonucu phlips 2 hafta once yeni yazilim cikarmis.
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&cat=FLAT_TV_CA&sct=LCD_EXTRA_LARGE_GT40_SU&session=20090917131415_85.108.247.109&grp=TV_GR&ctn=42PFL7674H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

malesef ben bu yeni yazilimi yukleyip deniyemedim.

istersen sen yukleyip deniyebilirsin .ama dikkatli ol .elektrikler gidiop gelmesin birde yukleme talinatini iyi oku.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=TR&slg=TUR&mid=Link_Software&cat=FLAT_TV_CA&sct=LCD_EXTRA_LARGE_GT40_SU&session=20090917131415_85.108.247.109&grp=TV_GR&ctn=42PFL7674H/12&dct=FUS&did=ENG&file=/files/4/42pfl7674h_12/42pfl7674h_12_fur_eng.pdf

ben urunlerimi satikca hangi tv ve hangi modelde sorun olmadigini yazmaya calisacagim bu forumda.
    kolay gelsin.
    saygılar ,

coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: cimbomman

selam arkadaşlar
    dün teledünya için başvurdum televizyonumda kart girişinin olduğunu herhangi bir tuner a kutuya gerek olmadığını söyledim
    bugun geldiler sizin tvye modül lazım o modülü de izmirde bulamazsınız kutu almalısınız diyip gittiler
    şimdi benim tvye uygun olan modülün bu bildiğimiz conax değil de başka bir tür modül mü gereklidir bana yardımcı olur musunuz tvnin özellikleri şunlar

CI+* ile DVB-T ve DVB-C aracılığıyla MPEG4 HDTV alım*
    HDTV, ek set üstü kutusu olmadan, mümkün olan en yüksek kalitede görüntü ve sesle TV izlemenizi sağlar. MPEG-2 ve MPEG-4 formatları için DVB Karasal ve DVB Kablo sinyallerini destekleyen dahili tuner sayesinde, mükemmel kalitede yüksek çözünürlüklü TV programları alırsınız. Ayrıca, Common Interface Plus (CI+) ile doğrudan TV'nizde özel yüksek çözünürlüklü içerikten yararlanırsınız.

http://www.consumer.philips.com/c/televizyonlar/7000-serisi-42-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-42pfl7674h_12/prd/tr/

• selam arkadaslar,

Neotion ci+ uyesidir.bu siteden ci+ gelismelerini okyabilirsiniz. ci+ yeni nesil Common Interface (ci) oluyor.

http://www.ci-plus.com/index.php?page=what

"In summer of 2007 the following companies, Neotion, Panasonic, Philips, Samsung, SmarDTV and Sony, created the CI+ Forum. The CI+ Forum comprised a set of companies, CE Manufacturers and Common Interface Module Manufacturers, with a shared interest in extending the existing DVB Common Interface Standard to support additional security and features that would give the Pay TV Value Chain the confidence to deliver Pay TV Services to a wide range of consumer electronics devices equipped with the new extensions.

In January 2008 the CI+ Forum published V1.00 CI Plus Specification."

gorusmek uzere,
    coldasice73

• Philips 42pfl7404 ile aranıza katıldım şimdi bir tek modül kaldı.
  • Arkadaşlar henüz modül almadım ama en azından televizyonda tarama yaptırdığımda dijital kanalları bulması gerekmez miydi?

Hiç bir dijital kanal bulamıyorum
  • Selamlar,

37v5500 kullanıyorum , modül aracılığla teledünya izleyen V5500 serisi Sony kullanıcılarının yorumlarını merak etmekteyim. Sorunsuz kullanabilirmiyiz acaba. Herhangi bir guncelleme falan lazım olurmu firmware bazında?
  • Firmware olayı belli olmaz.Açarsın Tvyi bazı kanalda ses veya görüntü olmaz.
    Ama göstermesi gerekir normalde, o zaman servis gelip Tvyi update eder.

Philips kullanan arkadaşım,
    1.Kablo tv hattın vardır heralde,
    2.Ülke seçimini değiştirmen gerekir.Türkiye değil de Almanya İsveç Finlandiya falan.
    Yine bulmazsa DVB tunerin karasaldır.
  • bugün conax modülü ve smart kartı aldım ve tvnin desteklediği ülkelerden olan almayadan digital kanalları arattım 97 adet digital kanal ve birsürü radyo kanalı buldu
    fakat sadece teledünya hd ve teledünya info kanalları görünüyo, bulduğu ve infosunu görebildiğim halde diğer kanallar siyah ekran hiç biri izlenmiyor
    @coldasice73 teşekkür ederim verdiğin bilgi için şimdi yeni yazılımı yüklemeyi deniycem
  • @coldasice73 sana ne kadar teşekkür etsem az.
    bütün gün tvyle uğraştım ve yeni yazılımı yükleyince haloldu. conax modül işe yarıyor diyebiliriz artık phillips 42pfl7674 modelinde
  • Arkadaşlar bende de yeni yazılım yüklendiğinde tüm dijital kanallar geldi.

Bu arada dün araştırıken Philips lcd lerin menüsüne giriş kodlarını buldum oradan dvb-c ülke kısıtlamasını kaldırabiliyorsunuz.
  • Selam arkadaslar,

İlk 100 kişiye Neotion conax modul 100 TL KDV dahil.

İlgilenen arkadaslar bana bir zahmet pm atsinlar.

Gorusmek uzere,

coldasice73
  • bende 42 lg 5000 lg var dvb t destekli kablolu var görüntü çamur oyüzden teledünyaya geçtik acaba hd kanalları sd kalitesindemi izlicez.
  • coldasice73 pm atamıyorum. msn verirmisin. saygılar
  • Selam emre675,
    Ben LG 42LF2500 lcd tv de Neotion Conax Modul ile HD ve SD yayinlarini bir musteride denedim ,calisti herhangi bir sorun olmadi.Sen lcd tv nin menusunden ulke secimini finladiya sec.finlandiya yi secdigin zaman DTV ozelligini acmis olacaksin.bunu actikdan sonra bir tarama yaptir.Teledunya Sd ve teledunya Hd yayinlarini goreceksin, bunlar sifresiz yayinlardir.Birde evdeki kablolarini,splitterini kaliteli kullan eger hala goruntu kotu ise binanin girisine bir kablo tv kuvvetlendirici takman gerekecek.Dijital yayin sinyali kuvvetli olmasi gerekiyor yoksa goruntu kotu ve kirilmalar olusmakdadir.

quote:

Orijinalden alıntı: emre675

bende 42 lg 5000 lg var dvb t destekli kablolu var görüntü çamur oyüzden teledünyaya geçtik acaba hd kanalları sd kalitesindemi izlicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre675

bende 42 lg 5000 lg var dvb t destekli kablolu var görüntü çamur oyüzden teledünyaya geçtik acaba hd kanalları sd kalitesindemi izlicez.

Eğer HD kutu aldıysanız HD kalitesinde izlersiniz. SD kutu aldıysanız izleyemezsiniz. DVB-T'nin bununla bir ilgisi yok. DVB-T karasal dijital yayınları izleyebilmenizi sağlayan bir teknolojidir. Bu yayınlar ülkemizde şu anda deneme aşamasında olduğundan DVB-T tuner şimdilik bir işe yaramaz.
  • Arkadaşlar escales, animaux, ab moteurs kanallarını izliyemiyorum bu kanallarla ilgili sorun yaşayan var mı??
  • Encyclopedia da çıkmıyor tüm güncellemeler de tam ama nedenini hala bulamadım.

Benzer sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan yardım ederse sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: leren

Arkadaşlar escales, animaux, ab moteurs kanallarını izliyemiyorum bu kanallarla ilgili sorun yaşayan var mı??

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.