LG xxLH2000 (quirpy arkadasimizin) serisi Lcd tv de Neotion Modul sorunusuz calisti.Hem SD hem HD yayinlarini sorunsuz acti.
Gorusmek uzere, coldasice73
Leren sendeki sorunu anlamış değilim. Kanalları bir daha tara istersen açılır belki bu sefer?
Ben de anlayamadım tekrar tarama yaptım ilkinde ülke olarak Almanya'yı ikinci de Türkiye yi seçtim bir değişiklik olmadı sadece bu kanallar yok. Sinema kanalları hd kanallar tam. Bu arada servis menüsünden Dvb-c için ülke kısıtlamasını kaldırdım. Kanalları buluyor ama görüntü yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy9355
Leren sendeki sorunu anlamış değilim. Kanalları bir daha tara istersen açılır belki bu sefer?
coldasice73,
çok teşekkürler. resmen mutlu oldum yahu bu modülle :)
@diğer arkadaşlar,
coldasice73 gerçekten iyi bir satıcı. sağolsun. LH2000 serisi LG tv'lerde DVB-C tuner var fakat herhangi bir yerde bu bilgi yok. Zaten yakında bu konuda bir yazı yazacağım blogumda. 1080i 'ye kadar yayınları izleyebildim (NGC HD ve Eurosport HD). Yayın da gayet kaliteli.
Bir tek düne has olabileceğini düşündüğüm ShowTV'de ses alamama problemi var ama onun da yayından kaynaklanma olasılığı çok yüksek. Bu arada kablo TV için LCD TV alacak arkadaş, bence sen de LG almalısın. Alet MKV bile oynatıyor afedersin :) (Ve evet bu da hiçbir yerde yazmıyor ama konuyu dağıtmayalım)
Dün ShowTV (İstanbul) yayınında bir problem yaşayan oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: coldasice73
İyi bayramlar arkadaslar,
LG xxLH2000 (quirpy arkadasimizin) serisi Lcd tv de Neotion Modul sorunusuz calisti.Hem SD hem HD yayinlarini sorunsuz acti.
Gorusmek uzere, coldasice73
Şu an size DVB-C desteğini en iyi Sony sağlar.Ülke ayrımı falan yok. Mkv oynatmıyor o ayrı mesele.
Show Tv ses problemi Tv dijital yayın ayarlarından Ses dilini Türkçeye alacaksın veya Shw'a o zaman gelir ses. Leren bende de fransız motor kanalı çıkmıyor bir tek.
sevgili leren philips servis giriş kodlarını çözdüğünü söylemişsin, bütün modellerde aynımıdır. Ben de 42PFL5604H/12 var var acaba kodlar bunda da aynı mıdır. Bir de kodları yazarsan en azından deneme şansım olur. Şimdiden teşekkürler
0 6 2 5 9 6 i(info) tuşlarına arka arkaya hızlı bir şekilde bastğında servis menüsüne giriyor. En çok beğendiğim kanal listesini usb diske yedeklemek.
quote:
Orijinalden alıntı: panda2003
sevgili leren philips servis giriş kodlarını çözdüğünü söylemişsin, bütün modellerde aynımıdır. Ben de 42PFL5604H/12 var var acaba kodlar bunda da aynı mıdır. Bir de kodları yazarsan en azından deneme şansım olur. Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: leren
Arkadaşlar bende de yeni yazılım yüklendiğinde tüm dijital kanallar geldi.
Bu arada dün araştırıken Philips lcd lerin menüsüne giriş kodlarını buldum oradan dvb-c ülke kısıtlamasını kaldırabiliyorsunuz.
leren arkadaşım şu dvb-c kısıtlamasını nasıl kaldırıldığını tarif edebilirmisin? kısıtlamayı kaldırdığında Türkiye üzerinden yayın alabiliyormusun? denedin mi?
mesajını geç farkettim cevabı aldım teşekkür ederim. leren arkadaşım
ende philips kullanıyorum bende de fransız kanalları yok acaba TV den mi diye şüphe etmeye başladım
@speedy9355
evet dediğin gibiymiş aynen. ben de bugün arkadaşın tv'sinde denedim modülü, Sony w4500 serisi yanılmıyorsam. Ses onda çıkıyordu. Yalnız tuhaf olan bir şey gördüm. Ses kanalı olarak "shw" ve Number One TV'de "one" görünüyordu. Oysa diğer kanallarda türkçe ingilizce vb. yazıyordu. Dedim ki bu dangalak Show TV veya dangalak Teledünya ses ayarını yanlış yazmış. Eve gelir gelmez denedim ve sesi aldım.
Böylece LG'nin 32LH2000 adlı tv'sinde her şey izlenebilir oldu :) ]Tabii her şey derken benim günlük izlediğim kanallar. 92 kanalı tek tek denemedim takdir edersiniz ki]
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy9355
Şu an size DVB-C desteğini en iyi Sony sağlar.Ülke ayrımı falan yok. Mkv oynatmıyor o ayrı mesele.
Show Tv ses problemi Tv dijital yayın ayarlarından Ses dilini Türkçeye alacaksın veya Shw'a o zaman gelir ses. Leren bende de fransız motor kanalı çıkmıyor bir tek.
Ebay Avusturya'dan Telenor'un Conax modülünden aldım bir tane 21,7 Euro. Haftaya falan gelir, ay başında da ADSL ve kabloTV'yi iptal edip Kablonet ve Teledünya'ya geçeceğim.
Telenor modülü kullanan var mı aranızda hiç? Denemiş olan? (TV LG 42LH5000)
@wellwet
hocam link verebilir misin bu ürün için?
wellwet o modüllerden bende aldım. Takip nosuna göre elime yarın geçmesi gerekiyor. Sorunsuz çalışırsa buraya yazarım.
@galpal sen de link verebilir misin hocam?
Merhaba
Philips'den kaynaklanıyor olabilir.
Bu arada hangi modülü kullanıyorsun.
Philips de ülke kısıtlamasını kaldırınca Türkiye seçildiğinde tüm kanalları buluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: arus2009
ende philips kullanıyorum bende de fransız kanalları yok acaba TV den mi diye şüphe etmeye başladım
quirpy, ben EBay'de flashspender nickli kişiden aldım. Ürün ikinci el ve test edilmemiş ürün. Toplamda 25 tl'ye geldi. Bugün elime ulaştı, henüz denemedim. Denemek için önce abone olup bir kart edinmem gerekiyor.
izmir de bu modül elinde olan var mı? Yada satan? hd box daha bugün bağlandı. 1 hafta içinde iade edebiliyormuşum bu modülü almak istiyorum. Yada gaziemirde olan bir arkadaş varsa ürünü denemek isterim... samsung 32b653 lcd var ve uyumlu..
quote:
Orijinalden alıntı: leren
Merhaba
Philips'den kaynaklanıyor olabilir.
Bu arada hangi modülü kullanıyorsun.
Philips de ülke kısıtlamasını kaldırınca Türkiye seçildiğinde tüm kanalları buluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: arus2009
TV Modelim 42"5604
TECHNISAT modülü kullanıyorum,
Ülke kısıtlamasını nasıl kaldırabilirim tarif edersen sevinirim.
ayrıca geçen gün yazılım güncellemesi yaptım; yazılımdan önce kanal değiştirdiğimde ekranın üst kısmında bilgi şeriti (yayın adı ve saatinin olduğu) çıkıyordu yazılımı güncelledikten sonra çıkmıyor. senden aynı sorun var mı? nasıl düzeltebilirim bulamadım yardımcı olabilirmisin?
Arkadaşlar bugün Sony W5710 kuruldu eve. Conax modul + Teledünya+ DVB-C Tuner ile Hd yayın izlemeyi hedefliyorum. Fakat son anda aklıma birşey takıldı. Ben Manisa'da oturuyorum. Bu dijital yayınlar Manisa'da çekiyor mu? Ya da Teledünya'nın olduğu her yerde çekiyor diyebilir miyiz?