Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
793.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet o soru biraz havada kaldı,ama karaköydekilerin hd lerde problem yarattığını okumuştum;fazla bi fark yok ben karaköyden geçerken aldım sabretmedim açıkçası ankaradan2 günde gelir diye ayrıca kargo ücretsiz...k.köyde 120 idi kayacenterda 130.nede olsa kayacenter bu markanın distribitörü.ama sonuç olarak önemli nokta evdeki ve binaya giren tesisat çok önemli sorun yaşayanlar işe burdan başlasınlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Arkadaşlar, az önce COnax modül elime geçti ve ardından Teledünya için başvuru yaptım. HD LCD TV'm olduğunu bu nedenle Set Top Box almak istemediğimi , sadece Teledünya kartı almak istediğimi belirttim , tamam dediler. Fakat az önce Manisa şubesinden aradılar. Set Tob Box almazsam ileriki zamanda oluşacak kanal güncelleştirmeleri yapamayacaklarını , bunla ilgili de benden imza alacaklarını söylediler. Dolayısıyla şu an 98 kanalla başlayacaksınız ileriki dönem güncelleştirmelerden faydalanamayacaksınız dediler. Ben olsun yine de başlatalım dedim, bir iki güne servis gelecek kuruluma. Böyle bir durum var mı , doğru mu , teşekkürler.

slm,
    bende modül kullanıyorum ve TD'ye geçtiğimde 80 kanal vardı ve şimdi bu sayı 90 nı geçti. Modül kullanmak sıkıntı yaratmadı yaratacağını da sanmıyrorum. Eklenen kanal var ise TV de kanallar güncellendi diye mesaj veriyor ben ayrıca güncelleme yapmıyorum.
    Galiba kutuyu satmak için öyle bir şey söylemişler

• hayırlısı ile bu gun samsun 530 32 inc lcd tv aldım.teknık özellilkelri aşagıda.ben bu tv ile conax modul kullanarak teledünya digital yayınlarını alablirmıyım...

SAMSUNG LE-32B530 LCD TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 32 inch (82 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık
    Kontrast High Kontrast
    Renk EU Multi System
    Sistem DNIe+Engine
    Panel CCFL
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080p
    PC Sinyal Algılama 1920x1080p
    Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    High Definition Full HD

GİRİŞ TERMİNALLERİ

Tuner DVB-T/DVB-C
    Hdmı Var (3 Adet)
    Usb Yok
    Cı Slot Var
    Composit Var
    Pc Input Var
    Dvı Audio Input Var
    Kompenent Var
    Rf Input Var
    Scart Var
    Rs232 Var
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ

Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm
    Audio Out Var (Yan)
    Audio Out Var L/R (Arka)
    EXTRA ÖZELLİKLER

Full HD Var
    Wide Colour Enhancer 2 Var
    16-Bit işlemci Var
    Movie Plus Var
    Picture in Picture Yok
    Clear Panel Var
    Colour Gamut EU Multi System
    Movie Plus Var
    (DNIe+) Engine
    Var
    1080 24p Real Movie Var
    SRS Trusurround Var
    Anynet-(HDMI-CEC) Var
    HDMI Version 1.3
    DVB-Tuner Var
    Entertainment Mode 4 mode
    Sleep Timer Var
    Teletext Var (1000 Sayfa)
    Clock Var
    On&Off Timer Var
    Auto Channel Search Var
    Auto Power Off Var
    On Screen Display Var
    Auto Volume Leveller Var
    SES
    Hoparlör 20 W (10W+10W) (L,R)
    Stereo Var (A2 / NİCAM)
    Surround SRS Trusurround
    Speaker Var (Sound Waveguide Type)
    5 Ses Modu Var
    ENERJİ
    Stand by <1 W
    Çalışırken 130W
    AĞIRLIK
    Ağırlık 15 kg ( Kutulu ) 12 kg ( Kutusuz )
    BOYUTLAR
    Kutulu 905x615x200 mm
    Kutusuz 800x220x562 mm

AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var TM96B
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Var
    TASARIM
    Tasarım
    GARANTİ
    Garanti 2 Yil

• Lütfen Tv özelliklerini yazıp yardım istemeyiniz.
    Sorunuza kendiniz cevap vermeyi deneyin.
    İlk sayfada herşey açıklamlı şekilde anlatılmıştır.
    Problem olursa sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 29 Eylül 2009; 21:52:02 >
  • Orada kocaman DVB-C diyor.Başlığı bile okumadan soru yazılıyor.
    Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 29 Eylül 2009; 21:53:04 >
  • speedy çok agresif konuşuyorsun herkese ban falan çekiyorsun bir çok kez tepki aldın.

Bir konu başlatmışsın herkes faydalanıyor bu tip davranışların gereği yok.

Ya yardımcı ol ya da sus ya da konuyu sen başlatmışsın madem kilitle insanlar sorunlarına başka yerde çözüm arasın.

Arkadaşlar konu ile ilgili yardım isteyen herkes pm den ulaşabilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum herşeyi sorabilirsiniz buranın tadı kaçtı zaten...
  • Bana PMden ulaşan herkese cevap yazıyorum,
    Yukarıda Drakin adlı arkadaş bir soru sormuş sırf aynı soru olduğundan buraya cevap yazmadım kendisine PM attım bu kadar basit.
    Ama ben şuna sinir oluyorum ilk bölümdeyken Teledünya adlı başlıktada böyle yapıyorlardı herkes böyle Tv özelliklerini yaza yaza 90 sayfa oldu.Sonra bu yüzden ana konudan ayrılıyoruz diye burayı açtık ki insanlar bilgi bulsun diye.Sürekli aynı sorular sorulsun diye değil.
    Sonuç ilk sayfayı okusanız hiç sorun çıkmayacak.
    Herkes armut pişsin ağzıma düşsün istiyor.
    Tabi ki biraz sert çıkıştım ama bu böyle olmaz gerçekten.
  • evet arkadaşlar ilk sayfalardan itibaren herşey açıkça yazılı,ben sıfırdan bunları okuyarak kurdum,birde tunerin dvb-t mi c mi olduğundan çok mpeg-2 mpeg -4 olup olmadığınada bakıın,anladığım kadarıyla en önemli kıssas o.
  • Speedy arkadaşım, insanlara takılma, insanları kafana takma bilgilendirmeye ve paylaşıma devam. emeklerin için tekrardan teşekkürler. bilgilerin sayesinde dün full hd modüllü teledünya izlemeye başladım.

modül sürecim
    1. Modüle uygun, Sony 40W5710 tv yi 2.600 a, taksitli aldım.

2. technisat conax modülü, kayacaneter'dan 130 TL ye aldım. ertesi gün öğlen modul elimde idi.

3. Eskişehir Türksat iş ortağına gittim. sadece kart almak istediğimi söyledim. oradaki yetkili kişi öyle de olsa sizden 85 tl kesin alırız dedi. bende alamayacağını istanbul, ankarada vs yerlerde insanların 7 yerine 9,5 tl vererek sadece akrt alabileceğini anlattım. o da türksat eskişehir yetkilisini aradı. oradaki bayanda bilgisiz di ama ben açıklayınca alabileceğime kanaat getirdi ve sadece 2,5 tl farkla kartı alıp eve geldim.

4. modülü tv ye taktım ve digital otomatik ara yaptım. önce dijital karasal olduğunu düşünerek karasal da arattım ama orası değilmiş. sonradan kablo kısmını seçtim ve tarattığımda 95 kanalı ve radyoları çok kısa sürede buldum.

5. Sd yayınları, normal kabloya göre bariz şekilde netleşti. HD yayınlar için tek söz Muhteşem.

• Benim cevap uçmuş bu sayfadan
  • arkadaşlar bir kaç sorunum var; elimde samsung 32b653 lcd(en son versiyon yüklü), neotion modül ve hd set top box var.Set top box ile izlerken hiç bir sorun yok.....Sadece mtv kare kare oynatıyor....
    modülle izlerken aşagıdaki kanallarda sevis yok yazısı çıkıyor...
    teledünya hd
    teledünya info hd
    trt1
    show
    trt2
    trttürk
    trt3
    mtv kare kare oynatıyor...
    radyolardan number one ve radyo klas

ngc hd akşam saat 8 gibi yoktu şu anda var....(23.25)

dikkatli bakınca set top box ile daha iyi görüntü aldığımı farkettim.. set top box ayarlarında sinyal seviyesi genelde 65 de bazen 58 e inip 72 ye çıktığıda oluyor.
    benim sorun kablo tv sinyali ile mi alakalı yada bir de şunu dene diyebileceğiniz bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dishchy -- 30 Eylül 2009; 23:31:50 >
  • Selam dishchy ,
    senin sinyallerin cok dusuk.bina nin girisinde kablo tv kuvvetlenirici mevcutmu.evin icinde kullandigin splitter ve kablolarin kaliteli olmali.Teledunyadan servis iste onlar sinyal gucune bakiyorlar ,gerkeni de yapiyorlar.
    yinede sikinti olursa bana pm at bir zahmet.

saygılar,
    coldasice73
  • Telenor Conax CI modül geldi. LG 42LH5020'ye bağladım. Henüz Teledünya aboneliğim yok, ancak CI kartı takınca TV hemen CI modül bulundu bilgisi çıkardı. Buradaki ayarlarla ülkeyi Finlandıya frekansı da 121000 yapıp aratınca 92 DTV 6'da radyo kanalı buldu. Tabii kartım olmadığından Teledünya HD ve radyolar dışındaki dijital kanalları izleyemiyorum. Netice de 50 tl gibi bir rakama Conax kartım olmuş oldu...
  • radyoları modülsüz de dinleyebiliyorsunuz...yani bende öyleydi....
    coldasice cevap için teşekkür ederim artık yarın çağıracağım servisi....
    Bu arada modülün paketlenmesi ve hızlı kargo içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
  • Selam dischy,
    Bu yazi samsung kitapcigindan alinma.sayfa 35 de.
    http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200903/20090326222441796/BN68-01900J-00Eng-0220.pdf

"Signal Information (digital channels only)
    Unlike analogue channels, which can vary in reception quality from ‘snowy’ to clear, digital (HDTV) channels have either perfect
    reception quality or you will not receive them at all. So, unlike analogue channels, you cannot fine tune a digital channel. You can,
    however, adjust your antenna to improve the reception of available digital channels.
    If the signal strength meter indicates that the signal is weak, physically adjust your antenna to increase the signal strength.
    Continue to adjust the antenna until you find the best position with the strongest signal."
    kolay gelsin,

coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

arkadaşlar bir kaç sorunum var; elimde samsung 32b653 lcd(en son versiyon yüklü), neotion modül ve hd set top box var.Set top box ile izlerken hiç bir sorun yok.....Sadece mtv kare kare oynatıyor....
    modülle izlerken aşagıdaki kanallarda sevis yok yazısı çıkıyor...
    teledünya hd
    teledünya info hd
    trt1
    show
    trt2
    trttürk
    trt3
    mtv kare kare oynatıyor...
    radyolardan number one ve radyo klas

ngc hd akşam saat 8 gibi yoktu şu anda var....(23.25)

dikkatli bakınca set top box ile daha iyi görüntü aldığımı farkettim.. set top box ayarlarında sinyal seviyesi genelde 65 de bazen 58 e inip 72 ye çıktığıda oluyor.
    benim sorun kablo tv sinyali ile mi alakalı yada bir de şunu dene diyebileceğiniz bir şey var mı?

• selam dishchy,
    rica ederim.gülle gülle kullan.her hangi bir sıkıntın olursa cekinmeden mesaj at veya tel acabilirsin.üründe sıkıntı olursa birebir degisitiririm.

gorusmek uzere,

coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

radyoları modülsüz de dinleyebiliyorsunuz...yani bende öyleydi....
    coldasice cevap için teşekkür ederim artık yarın çağıracağım servisi....
    Bu arada modülün paketlenmesi ve hızlı kargo içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
  • Coldasice iyi iş çıkartıyorsun.Teknik destek de veriyorsun ürün yanında.
  • Arkadaşlar bir uyarı.. Bu bahsettiğim kişiden sakın modül almayın. Test edilmemiş diye sattığı modüllerin çoğu çalışmıyor. Bana gelen modül bariz şekilde içi açılmış bir modüldü, fizisel hasarı vardı ve içindeki yazılım Conax bile değildi. Acces Control diye bir şeydi.

quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

quirpy, ben EBay'de flashspender nickli kişiden aldım. Ürün ikinci el ve test edilmemiş ürün. Toplamda 25 tl'ye geldi. Bugün elime ulaştı, henüz denemedim. Denemek için önce abone olup bir kart edinmem gerekiyor.
  • Arkadaşlar, Conax modül ve Teledünya aboneliğim dün başladı. Fakat ben evde yokken kuruluma gelmişler. Eve geldiğimde 98 tane kanal vardı. Sadece 2 HD kanal var (Eurosport HD ve Teledünya Tanıtım kanalı). Daha fazla HD kanal olması gerekmez mi? Daha fazla HD kanal izlemek için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
  • selam sportivo,
    sadece 4 adet gozukuyor simdilik.
    http://www.teledunya.net/teledunya_temel_paket.html
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.