Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
792.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TKGS esnek diye seçenek varmış o seçili olunca kanal listesini düzenletiyormuş...
  • arkadaşlar, halihazırda teledünya hd abonesiyim ve gri büyük ilk nesil kutulara sahibim, kutudan conax a geçen arkadaşlar, kanal geçişlerinde yavaşlıkla ilgili çok sıkıntı yaşıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken
    arkadaşlar, halihazırda teledünya hd abonesiyim ve gri büyük ilk nesil kutulara sahibim, kutudan conax a geçen arkadaşlar, kanal geçişlerinde yavaşlıkla ilgili çok sıkıntı yaşıyor mu?
    Kanal geçiş süresi televizyonun hızına göre değişiyor. Daha önce de yazmıştım HD kanallar arası geçiş süresi önceki Samsung LED telveziyonumda 4 saniye sürerken bir yıldan fazladır kullandığım Vestel PF9090'da 1-2 saniyede değişiyor. Her ikisinde de aynı Technisat Conax modülü kullandım.

Bu arada Teledünya'nın HD diye ayrı aboneliği yok. STB'ınızın modeline göre yayını SD veya HD alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktepe -- 19 Şubat 2016; 11:24:07 >
  • çok teşekkür ederim. büyük ihtimalle o sebepten. eve gidince deneyecem. sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalove -- 20 Şubat 2016; 18:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgks yi kapattım, tgks esnek yaptım yine olmadı. kanalların yerini değiştiremedim. bir tek bendemi bu sorun anlamadım.

• sonuç bu.neden olmuyor

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalove -- 23 Şubat 2016; 17:43:41 >

• arkadaşlar ben biraz yabancıyım bu konuya, stb'a giden ucu, tvnin arkasına taktım, tv ye conax modülü ve kartı taktım sinyal alamadım. Ama sony tv'mde böyle izliyordum şimdiki altusta neden böyle yaptı? Ne yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

arkadaşlar ben biraz yabancıyım bu konuya, stb'a giden ucu, tvnin arkasına taktım, tv ye conax modülü ve kartı taktım sinyal alamadım. Ama sony tv'mde böyle izliyordum şimdiki altusta neden böyle yaptı? Ne yapayım?

Daha önce STB'a bağlı kabloyu televizyonunuzun normal anten girişine takmanız gerekiyor. Eğer televizyonunuzda ayrıca bir de uydu kablosu girişi varsa ve oraya takarsanız kanalları bulamaz.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    evet çözdüm sorunu bir kanal araması başlattığımda sıfır diye gidiyordu ben de kapatıyordum meğerse ilerki frekanslarda bulmaya başladı. Yan odadan kablo çektim ordan alıyorum merkezi sistemi. Yalnız trt 1 hd falan yok. Birkaç kanalı bulamadı frekansları manuel giriyorum yine bulamıyor.
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Şifreli veya şifresiz bütün kanalları bulması gerekir. Kanal ve frekans listesine bu linkten bakabilirsiniz.

Bulunmayan kanal varsa Türksat'ı arayın.
  • dün itibariyle bağlattığım uydu net/teledünya aboneliğinde hd kutu yerine neta conax modül alarak kumanda kalabalıklığından ben de kurtulmuş oldum.Kanal geçişleri beklediğimden daha hızlı. ayrıca istediğim kanalı istediğim sıraya koyarak tv izlemek gerçekten çok hoş oldu. Televizyonum LG 47"LA660s modeli. gerçekten televizyonun kendine has özelliklerini yeni keşfetmeye başladım bu sayede. önceden televizyonu açmak ve kapatmaktan ibaretti.
  • Digiturkten kalma; irdeto ci+ modülde çalişirmi teledünya? Yoksa sadece conax mi ?

D-Smart modülde var, ayrica.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 30 Mart 2016; 21:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Digiturkten kalma; irdeto ci+ modülde çalişirmi teledünya? Yoksa sadece conax mi ?

D-Smart modülde var, ayrica.

Teşekkürler.

Sadece Cpnax ile çalışır. Digiturk ya da D-Smart modülü ile çalışmaz.
  • bende lg 42lf2500 lcd tv için turksat bayisinden alıcam modül. 130 tl imiş. denmem garantisi verdiler memnun kalmazsanız sorunsduz iade edebilirsiniz dediler. bakalım denweyeceğim
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Türksat bayileri Conax modül satmaya başladılarsa iyi. Geçenlerde Beylikdüzü'ndekine gittim onlarda yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Türksat bayileri Conax modül satmaya başladılarsa iyi. Geçenlerde Beylikdüzü'ndekine gittim onlarda yoktu.

direk satmıyorlar da ankaradakiler bi yere yönlendiriyor
  • benim lg 42lf2500 ün yanında pcmcia card slot diye bi yer var heralde oraya sokacağız conax ı. fakat eski mesajlarda birisi başka bi model için tv de hd yayınları izleyemezsiniz demiş sadece sd leri izleyebilitrsiniz demiş

quote:

Orijinalden alıntı: kabloteknik

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

arkadaşlar sony 40d3550 var daha doğrusu 46d3550 modeli yani ekranı daha geniş olan. bunda dvb-c tuner var ama hd değil. şimdi hd conax modül alsam hd yayınları çözermi? yoksa mutlaka hd yaınlar için hd set top box mu almam lazım? ilginize çok teşekkürler

TV'niz DVB-C uyumlu ve PCMCI slot girişi var. Ancak sadece mpeg2 formatlı yayınları gösterebilecek özellikte bir LCD TV. Bu bakımdan, conax modülle (HD veya SD farketmez) sadece SD yayınları izleyebilirsiniz, dolayısı ile HD yayınlarıda izleyebilmek için HD Set Top Box almanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Nisan 2016; 20:28:21 >

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    kutusu ve ürünün fotodaki duruşu original hissi versede kutunun ve modülün arkasını özenle saklanmış olması dikkat çekici... en önemli ayırt edici bilgileri saklamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

Hmm...

Normal F kablosu şeklinde, uydu anteni girişine takmıştım

O zaman onu değiştirip, normal anten fişi yapıp o şekilde takarım, bunu bilmiyordum. Bu konuda biraz acemiyim kusuruma bakmayın.

Televizyon normal kurulum ypaılırken Türkiye olarak ayarlandı, kanal arama kısmında ülke seçimi kısmı fln çıkmadı. Ama önce sanıyorum ki kablo girişini düzeltirsem sıkıntım kalmayacak

Teşekkür ederim yardımlarınız için dostlar, bir deniim bakalım akşam. Akşama tekrardan bildiririm, tekrar teşekkür ederim

önemli değil düzelmzse ülkeyi finlandiya seçin. ondan da kaynaklı sorun olabilir.

çok teşekkürler hocam. 2 saat uğraştım hiçbir kanal çıkmadı. turksat ekibi almanya seçin demişti almanya yaptım yine çıkmadı. sonra sizin mesajınızı gördüm finlandiya yaptım çıktı. ama terk sorunum kanalların yerlerini değiştiremiyorum dtv kanallara gelince yer değiştirme taşıma menüsü çıkmıyor tv de kablo tv kanallarında ise çıkıyor. tv lg 42 lf2500

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

Hmm...

Normal F kablosu şeklinde, uydu anteni girişine takmıştım

O zaman onu değiştirip, normal anten fişi yapıp o şekilde takarım, bunu bilmiyordum. Bu konuda biraz acemiyim kusuruma bakmayın.

Televizyon normal kurulum ypaılırken Türkiye olarak ayarlandı, kanal arama kısmında ülke seçimi kısmı fln çıkmadı. Ama önce sanıyorum ki kablo girişini düzeltirsem sıkıntım kalmayacak

Teşekkür ederim yardımlarınız için dostlar, bir deniim bakalım akşam. Akşama tekrardan bildiririm, tekrar teşekkür ederim

önemli değil düzelmzse ülkeyi finlandiya seçin. ondan da kaynaklı sorun olabilir.

çok teşekkürler hocam. 2 saat uğraştım hiçbir kanal çıkmadı. turksat ekibi almanya seçin demişti almanya yaptım yine çıkmadı. sonra sizin mesajınızı gördüm finlandiya yaptım çıktı. ama terk sorunum kanalların yerlerini değiştiremiyorum dtv kanallara gelince yer değiştirme taşıma menüsü çıkmıyor tv de kablo tv kanallarında ise çıkıyor. tv lg 42 lf2500

önemli değil. yeniden arama yapın. otomatik numaralama seçeneği var. ondaki tikini kaldırın. o şekilde aratırsanız kanalların yerlerini değiştirebilirsiniz. ama LG'lerde kanal silinemiyor.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.