Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
792.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki modülün mantığı sadece kutu yerine kullanılması mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conax modül kendi sisteminde şifrelenmiş yayınları çözmeye yarar, yani bir çeşit şifre çözücüdür. STB içinde de aslında gömülü olarak conax modülü ve DVB-C tuneri vardır. Modül ile birlikte televizyonunuzun dahili DVB-C tuneri kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bro89

Arkadaşlar kafama takılan bir soru var cevaplarsanız çok sevinirim. Bende şu an filbox modül var. Ne mahallemizde ne binamızda kablo tv altyapısı yok. Tv de modül girişi dvbc tuner vs var. Şimdi ben conax modül satın alırsam teledünyadan da bir pakete üye olursam izleyebilir miyim? Kısaca merak ettiğim şu kablo bağlantısı vs hiçbişey olmadan sadece conax modül kullanarak (kartı teledünyadan alıp içine koyarak elbette) izleyebilir miyim?

teledünyaya üye olabilmeniz için sokağınızda veya binanızda kablo tv altyapısı olması gerekli
    kablotv alt yapısı olsaydı evinize tv nize kadar bağlantı yapıp size teslim ediyorlardı
    uzun yıllardır kablo tv -uydunet-teledünya abonesiyim çok da memunum altyapısı olan yerde herkese tavsiye edebilirim

• Anladım hocam sağolun. Demek ki ben kullanamıycam.Mahallemizde kablo tv altyapısı yok maalesef.

• Merhabalar,

Teledünya Receiver'ını devre dışı bırakıp Conax Modül almayı düşünüyorum. Ancak model seçemedim bir türlü. Kanal geçiş hızları ve yayın kalitesi bakımından markalar arasında farklılık olduğunu okudum birkaç yerde. Kanal geçiş hızı hızlı ve görüntü kalitesi iyi olan bir modül tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    Ben modülden çok TV işlemcisi hızının önemli olduğu kanaatindeyim. Televizyona göre çok farkediyor. Ben şimdi kullandığım Vestel PF9090 televizyona geçince kanal geçiş hızı aynı modülle yarı süreye düştü. Şimdi benim televizyonum da üretimden kalktı. Yeni modeller daha da hızlıdır diye düşünüyorum. 2011 başından beri aynı Technisat modülü kullanıyorum.
  • Benhttp://urun.n11.com/diger/teledunya-icin-neta-conax-modul-P88676563 buradan kupon filan derken neta modülü uyguna almıştım ben çok memnunum tavsiye ederim.
  • arkadaslar vestel 48ua9300 4k smart tv aldım teledünya aboneliğimde vardı smit conax modül alıp üst paket ve altın sinema paketine üye oldum.bütün kanalları rahat bir şekilde izlyordum ancak birkaç gündür sinema tv aile kanalını açtığımda video yok diyor.yeniden tarama yapıyorum bütün kanalları buluyor sinyal kaliteside iy ama sinematv aile kanalını açmıyor.diğerler kanallarda ve sinematv kanallarında hiç bir sorun yok ne yapmalıyım.
  • Arkadaşlar Teledünya yayınları ile uyumlu yani Conax modül girişli HD uydu alıcı var mıdır?
    Veya Teledünyanın kartını takabileceğim uyumlu HD uydu alıcısı arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Arkadaşlar Teledünya yayınları ile uyumlu yani Conax modül girişli HD uydu alıcı var mıdır?
    Veya Teledünyanın kartını takabileceğim uyumlu HD uydu alıcısı arıyorum.

hemen hemen bütün tv lerde conax modül destekleme var yazar zaten DVB-C tuner destekli diye
    öncelikle böyle bir tv niz varsa teledünyaya gidip bir kart almanız üye değilseniz vede binanızda teledünya varsa şayet
    uydu cihazına gelince next combo model uydu cihazları var ama tam randıman yok sanırsam bazı sorunları oluyormuş.enigma 2 tabanlı cihazlarada ayrıca dvb-c tuner alıp takarsanız olur sorun yokmuş
  • bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Teledünya abonesiyim ve conax modülle izliyorum.Ama TV nin kanal değişim hızı yavaş.Güya akıllı TV ama aklı kıt.Hem TV yi daha akıllı yapmayı hem de kanal geçişleri hızlı hem conax modül uyumlu hem de uydu alıcısı bir cihaz aramıştım.
    Neyse bakacağız artık.
    Teşekkürler....
  • Merhabalar,

Bir kaç gün önce technisat cx modül aldım. Sony 40HX750 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var. Tvyi kapattıktan sonra tekrar açtığımda (yaklaşık 4-5 saat sonra) kod çözülemiyor gibi bir hata veriyor. Tam hatayı hatırlamıyorum. Tv yi kapatıp modülü çıkar tak yapıyorum. Sonra düzeliyor ve kanallar açılıyor.

Bu tarz bir sorun ile karşılaşan var mi ?

• beostar kullanıcısına yanıt
    sinyal seviyesi ne durumda? düşükse ondan yapar...
  • Sinyal gücü %93 seviyesinde. Kalite %100 görünüyor.

Tv yi kapattıktan sonra bu sorun oluyor.

• Birşey merak ettim. Bende modül ile izliyorum ve çok memnunum. Yeni kanallar gelince otomatik ekleniyormu? Kanalları ben sıraladım yeni kanal gelince eklemeyi nasıl yapacağım aratma kısmına girince tüm kanallar silinecektir diyor
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Ben de modül kullanıyorum ve kanalları kendime göre sıraladım. Yeni kanal çıkınca sadece o kanalın frekansını tarattırıyorum. Yani otomatik arama yerine frekansı yazarak elle (manuel) arama yapıyorum. Sonra da yeni kanalı istediğim yere taşıyorum. Bunları yapmak, televizyona göre farklılık gösterebilir bir miktar.

Bazı arkadaşlar modülde de otomatik kanal güncellemesi yapılabildiğini yazmışlardı galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgilendirme için. Keşke otomatik güncellemesi olsaydı iyi olurdu neyse artık tek tek ekleyeceğiz
  • Merhaba
    Dark smit conax modul aldim teledunyada kullanmak icin ne yaptiysam bir turlu kanallari bulamadim. Gelen anten kablosunu tv deki hangi girise takmam gerekiyor. Kanallari nasil aratabilirim. Modul u kullanmak icin baska bir ayar yapmam gereklimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Merhaba
    Dark smit conax modul aldim teledunyada kullanmak icin ne yaptiysam bir turlu kanallari bulamadim. Gelen anten kablosunu tv deki hangi girise takmam gerekiyor. Kanallari nasil aratabilirim. Modul u kullanmak icin baska bir ayar yapmam gereklimi?

öncelikle tv ye kartınızı doğru şekilde taktığınıza emin olun
    sonrasında anteninizi tv nin düz anten girişine yani uydu olmayan eski tip girişine takın
    vede en sonunda tvden ayarlardan kanal aramanızı dijital ve analog olarak aratın
    hepsi bukadar
  • Arkadaşlar modül ile nat geo hd ve nat geo people kanalları açılmıyor bende başka bu sorunu yaşayan var mı

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.