Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
792.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorunsuz açılıyor... ama üst paket mi? alt paket mi? üst pakette açılıyor...
  • Arkadaşlar bende gibablue hd ultra ue var buna dvb c tuner de aldım aynı Zamanda teledünya abonesiyim neta uydusu var teledünyanın
    Şimdi kanalları buldu teledünya kartınıda taktım receivera ama kanalları göstermşyor ne yapmam lazım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Merhabalar,

Bir kaç gün önce technisat cx modül aldım. Sony 40HX750 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var. Tvyi kapattıktan sonra tekrar açtığımda (yaklaşık 4-5 saat sonra) kod çözülemiyor gibi bir hata veriyor. Tam hatayı hatırlamıyorum. Tv yi kapatıp modülü çıkar tak yapıyorum. Sonra düzeliyor ve kanallar açılıyor.

Bu tarz bir sorun ile karşılaşan var mi ?

Asagi yukarı 3 günde bir kez rutine döndü. Modülü çıkarmak zorunda kalıyorum. Sinyal gücü ve kalitesinde herhangi bir sorun yok.

Fikri olan?

• beostar kullanıcısına yanıt
    tv yazılımı güncel mi? normalde tak kullan o tarz sorun olmaz...
  • 2 saat uğraştan sonra ayarlardım kanalları nihayet kablo ve dekoderden kurtuldum çok şükür fakat keşke bu modülü diğer platformlarda kullanabilecek şekilde yapsalar her platform için conax mı alacaz şimdi biri beni bu konuda bilgilendirebilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 22 Kasım 2016; 22:05:52 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    modüldeki kart sadece kablo tv oda digitali için... başka işlevi yok... modülde o işe yarıyor...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler onu anladım ama atıyorum Digitürk aldım onun kartı ile uyumlu conax modül de varmı diye sordum mesela araştırmalarım sıradında hem teledünya hem başka bi platform destekleyen conax kartlara da rastladım ama emi olamadım fiyatları bi hayli yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 23 Kasım 2016; 9:55:42 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    hem pahalı hemde Digiturk modülle abonelik istemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalel

arkadaşlar lg 47lb670 model tv için conax ayarları nasıl olacak bilenlerden yardım bekliyorum ülke ayarı olarak alm.ve fild. denedim ama otomatik taramada hiç bir kanal bulamıyor..

bende 2 saat uğraş sonucu yaptım hatırladığım kadarı ile yazmaya çalışayım benim tv de lg ama model farklı menü aynıdır diye düşünüyorum öncelikle kartı takınca bi kereliğine conax modül menüsüne girin gezin ben dark marka aldım gayet memnun kaldım kanal geçişleri gayet iyi 2 saniye civarı kanal ayar kısmına giriyoruz kablo seçiyoruz sonraki ekranda otomatik seçeneği aynen kalsın bir sonraki ekranda digital ama ve şifreli kanalları atla seçeneği gibi bi yer gelecek orada digital kanalları seçin şifreli kanalları atlamayın oda seçili olsun buraya dikkat daha sonra arama menesü gelecek hd kanallar dahil açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

tv yazılımı güncel mi? normalde tak kullan o tarz sorun olmaz...

Yazılım güncel. Eski sürüme mi düşürsem acaba. Mümkün müdür ?
  • beostar kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda tv izin vermez...
  • Conax modül arayışındayım n11den sıfırmı alnmalıyım? yoksa ikinci el filbox modül buldum ona teledünya kartı taksam çalışır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aztechsnk kullanıcısına yanıt
    farklı sistem olduğundan çalışmaz... kablotv için conax modül kullanılıyor...
  • Arkadaşlar modül önerisi olan varmı zamanında türksat bayiinden almıştım ama 5 yıllık ve lg 4k yeni tv aldım tekrar onu taktığımda kanal geçişleri çok yavaş ve sinir bozucu eğer daha güncel bir modül alırsam bu sorun geçermi....ve diğer sorum yayınlar 4k geçerse bu modüllerde yenilenip 4k uyum olanımı alınmalı

• unfoundeddd U kullanıcısına yanıt
    Birkaç defa yazmıştım, aynı eski modülle televizyonu değiştirince kanal geçiş hızları en az yarıya düşmüştü bende. Yeni modüllerde belki bir miktar fark olabilir. Ben yıllardır Technisat marka aynı modülü kullanıyorum. Önceki televizyonum Samsung'tu onda HD kanal geçişleri 4 saniye sürüyordu en azından, sonra Vestel PF9090 modelini alınca 2 saniye ve altına düştü. Gene de analog TV'ler kadar hızlı değil ama idare ediyor.

Şimdiki Vestel TV'ler 4 çekirdekli diye reklam yapıyorlar, daha hızlı olsa gerek.

4K yayınları için ayrı bir modül gerekmiyor diye biliyorum. Şu anda da zaten Kablo TV'de (Teledünya) bir 4K yayın var (Funbox UHD). Modüllü 4K TV sahipleri bir değişiklik yapmadan seyredebiliyorlar. Benim televizyonum 4K olmadığı için ben seyredemiyorum.
  • Merabalar arkadaşlar bir aorum olacak size digitürkün verdiği modülle teledünya kullanabilirmiyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mstfshnksk

Merabalar arkadaşlar bir aorum olacak size digitürkün verdiği modülle teledünya kullanabilirmiyim acaba?

Kullanamazsınız, şifreleme yöntemleri farklı bildiğim kadarıyla. Türksat'ta Conax modül kulullanmak gerekiyor.
  • Bende sevinmiştim ucuza modül alıcam diye. Digitürkün kide technisatın ama galiba şifreleme yöntemleri farklı

• Merhaba lg 42 la620s tv de teledünya conax ile izleyebiliyor muyuz ayarlar nasıl yapılmalıdır yardımcı olunabilirmı şimdiden teşekkürler.

• ersin1847 E kullanıcısına yanıt
    http://www.epey.com/televizyon/lg-42la620s.html
    buraya göre cihazınız kablolu yayınları desteklıyor
    DVB-C tunerı var conax kartınızı buraya takın vede normal anten girişine kablolu tv kablosunu bağlayıp analog ve dijital arama yaparak kanallarınızı bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.