Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ................:LM860v modelinde DVBT-2 tuner var mı?

LG Destek: mevcut değildir

................: "m960v ve lm860v modelinde DVB-T2 mevcut az önce LG destekten öğrendim" diyor forumun birinde.

LG Destek: 2013 LA serilerimizde DVT-T2 desteği mevcuttur.

Arkadaşlar 03.05.2013 itibari ile LG destek cevabıdır. LM860V modelinde DVBT-2 maalesef yok...
  • SONY DVB-T2 var

PANASONİC ?

SAMSUNG- LG- PHİLİPS DVB-T2 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Mayıs 2013; 17:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Sen nerden bu kadar eminsin olmadığına? Vestel merkeze sorduk var dediler. Ayrıca servis menüsüne girdiğimde DVB-T2 olduğunu görebilirsin.

ben eminim demedim var olduğunu söyleyen sensin varsa kaynak göster dedim varsa tv özelliklerinde neden yok.

sadece anten ve dijital diyede gösterebilir... bendeki ARÇELİK o şekilde gösteriyor... İZMİR'de DVB-T2 yayını yok... test yayını çıkmıyor...
  • TV Markalarının şifreleri

Samsung -->UE 40 D 6500 VSXZG
    Led aydınlatmaya sahip olduğu
    Boyut
    Seri Model Yılı
    Kalite ve işlevselliği
    Ülke kodları

Philips-->42 PFL 6907 K

Boyut
    Düz Lcd-Led panel
    Seri ortadaki rakam büyüdükçe işlevleri artar
    K üçlü (DVB-C-S/2-T) - D dijital (DVB-T) - H Melez (DVB-C-D) tuner

LG-->42 LM 66 0 S
    Boyut
    Tasarım modeli
    Sayı ne kadar büyükse işlevselliği fazla
    0 , dijital video kaydı yok - 9 HbbTV DVR-ready
    Tuner türü - S üçlü dijital tuner (DVB-T/-C/-S/2) - 0 Melez (DVB-C-D)

Sony-->KDL 40 HX7 50
    Standart her tv için kullanılan kısaltma
    Boyut
    3D rendering yapılabildiği
    model senesini ve tuner özellikleri ilk rakam yıl,ikinci rakam tuner birleşimini (5, dijital üçlü tuner, 2 ve 0 dijital ikili tuner)

Panasonic-->VIERA TX L 42 ET5
    Standart kullanılan isim
    Teletext
    P Plazma L LCD-LED
    Boyut
    Ürün serisi ve özellikleri T 3D 3 2011, 5 ise 2012 gibi
    En sona gelen harf ürün renginin kısaltması

Toshiba-->42 VL 863 G
    Boyut
    Seri kısaltması
    TV düzen seviyesi işlevselliği
    Bölge-Ülke

Sharp AQUOS--> LC 40 LE 810 E
    LCD - LED
    Boyut
    Arka aydınlatma özeliği - led
    TV serisi
    Bölge-Ülke

gibi....

• Ankara'da dvb-t2 test yayinlarinin basladigi soylenmisti . 2013 TV'lerden birini alip ta bu test yayinlarini alabilen olursa yazsin mutlaka.
    Elimizde denenmis kesin model ismi olur en azindan.
  • UHF 31. KANAL 554.000MHZ Frekansında Test Yayını Yapan Kanallar; STAR-SKYTÜRK360-TV8-TV2-CNNTÜRK-NTV-TRT1HD-ATVHD-SAMANYOLU-NTV-FOX-KANALTÜRK ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 7 Mayıs 2013; 15:32:32 >
  • 42LA660S'in kullanma kılavuzunda

-Television system DVB-T(*DVB-T/T2)-

yazmakta.
  • @3ottaman3
    yazını yeni gördüm belki bu arada dvb-t ile ilgili kaynak bulmuşsundur.Bulamadıysan satturkey.com da yayıncılık standartları bölümüne gir orda birçok bilgi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

panasonic ET5 de aşağıdaki yazı var
    * DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir. / Gelecekteki DVB servisleriyle uyumluluğu garanti edilmemiştir.

uyumlu demekle DVB-T2 ready mi DVB-T2 içeriğinde var mı demek istiyor.

Resmi sitesinde hem kablo hemde karasal yayini FHD olarak destekledigi iddia ediliyor.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/3D+TV/TX-L37ET5/specifications/8988562/index.html?trackInfo=true

Entegre Ayarlayıcılar* ; PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L'; DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])

* DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir. / Gelecekteki DVB servisleriyle uyumluluğu garanti edilmemiştir. / Hizmetlerin uygunluğuna dair son bilgileri aşağıdaki siteden edinebilirsiniz(Yalnızca İngilizce): /http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/

• quote:

Orijinalden alıntı: beostar

42LA660S'in kullanma kılavuzunda

-Television system DVB-T(*DVB-T/T2)-

yazmakta.

Altında da:

* : Only DVB-T2 support models

yazıyor. Yani her model desteklemiyor sanki. Bir türlü öğrenemedik gitti. DVB-T2 olsa heryerde bas bas bağırırlardı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

panasonic ET5 de aşağıdaki yazı var
    * DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir. / Gelecekteki DVB servisleriyle uyumluluğu garanti edilmemiştir.

uyumlu demekle DVB-T2 ready mi DVB-T2 içeriğinde var mı demek istiyor.

Resmi sitesinde hem kablo hemde karasal yayini FHD olarak destekledigi iddia ediliyor.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/3D+TV/TX-L37ET5/specifications/8988562/index.html?trackInfo=true

Entegre Ayarlayıcılar* ; PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L'; DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])

* DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir. / Gelecekteki DVB servisleriyle uyumluluğu garanti edilmemiştir. / Hizmetlerin uygunluğuna dair son bilgileri aşağıdaki siteden edinebilirsiniz(Yalnızca İngilizce): /http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/

t2 ready demek istiyor
    pananın 2013 modellerinin hemen hepsinde t2 olacakmıs bir önceki modellerinde t2 yok

• Olabilir , anlamanin tek yolu var oda bu TV ye sahip olanlarin giris cikis yerlerine bakmasi.Bu bence cokta onemli degil zaten cikar cikmaz sanki herkes hucum edecek.Daha TR de adam gibi FHD yayina bile gecilemedi karasal yayinin digital yayinlar kablo ve uyduyu gecmesi yillar surecektir en erken 2016 belki rakip olabilir bu platformlara.
  • Zaten olmasada mini harici cihazlar iş görecek nelere alışmadık bunlarada alışırız :) simdi t2 yok diye gecen yıl aldıgımız tv yi atacak değilizya :)
  • S modelinde t2 yok kullanma klavuzunda yine çakallık yapmış olabilirler

S - DVB-T/C/S - Avrupa çapında
  • 40F6400 F serisinde galiba DVB-T2 var.

samsung resmi bilgi elimize ulaşmadı dedi.
  • Sony W805 de dvb/t2 destekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala test yayinlarini izleyebilmiş kimse çıkmadı mı?
  • evet bende televizyonlardan çok yayını ve kalitesini merak ediyorum
  • Ben neredeyse tüm tv lerin müşteri hizmetleriyle görüştüm.
    DVB T2 özelliği konusunda sony kesin bir cevap vermedi panasonic 2013 modellerde olacak dedi samsung şuan 2013 modellerde dahi bu özelliğin aktif olmadığını ancak ilerde bu durumun yazılımla değiştirilebileceğini söyledi benim aklıma yatmadı. lg ise 2013 model la serisinde DVB T2 nin bulunduğunu söyledi. Arkadaşlar bende 42la660s almayı düşünüyorum ama sitelerde 42la667s modeline rastladım 667s daha ucuz hangisi üst versiyon anlamadım acaba farkı nedir bilen var mı?
  • İyi sallamışlar yazılımla gelebileceğini söylerken;DVB T2 uyumu yazılımla olabilecek bir şey değil , yayın alabilmek için DVB-T2 tuner bulunması gerekli ; neyin kafasında bunlar anlamak güç...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.