Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

TX-L47ET5E model televizyonmuzda DVB-T2 entegre alıcısı mevcut değildir.

Bilgilerinize.
  • Sayin Müşterimiz,

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Bilgilerinize.

@killnOd
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchuk46

Ben neredeyse tüm tv lerin müşteri hizmetleriyle görüştüm.
    DVB T2 özelliği konusunda sony kesin bir cevap vermedi panasonic 2013 modellerde olacak dedi samsung şuan 2013 modellerde dahi bu özelliğin aktif olmadığını ancak ilerde bu durumun yazılımla değiştirilebileceğini söyledi benim aklıma yatmadı. lg ise 2013 model la serisinde DVB T2 nin bulunduğunu söyledi. Arkadaşlar bende 42la660s almayı düşünüyorum ama sitelerde 42la667s modeline rastladım 667s daha ucuz hangisi üst versiyon anlamadım acaba farkı nedir bilen var mı?

samsung 2013 - Yalan.. :)
  • karasal yayın için tv de kanal taraması yaptım ancak herhangi bir test yayıyın bulmadı.
  • lg destekle bende görüştüm..2012 lm860v den baslamak üzerr 960v modellerinde mevcuttur..2013 modellerde de mevcuttur...
    2012 860v -960v
    2013 la serileri tamamı
  • almanyadan televizyon getirtsek uyumlu olurmu?
  • Sayin Müşterimiz,

Bilgilerinize.
  • Sayin Müşterimiz,

Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoors

Sayin Müşterimiz,

Bilgilerinize.

mesajlari nicin cift atiyorsun? aradaki 7 farki mi bulacaz
  • sony 40hx755 te var.ben aldım.

• acemilik be hocam arkadaşlara cevap yazayım dedim sıra sıra oldu rahatsızlık verdiysek kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

almanyadan televizyon getirtsek uyumlu olurmu?

gümrüğü ile bilmem neyi ile ugrasmaktansa burdan daha ucuza kapatırsınız tahminimde..
    kapıkulede kocaman elektronik tabela var
    diyorki
    max 55 ekrana kadar yolcu kendi yanında tv getirebilir, daha büyükleri gümrüğe tabii tutulur- bir espirisi yok yani..
  • Dün samsung 46 slim serisi 7000 tv 2100 kusure düştü n11 de fakat sırf bu t2 tuner yok diye almadım Tv'yi ,Samsung nasıl koymadı bunu o tv ye hayret!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

almanyadan televizyon getirtsek uyumlu olurmu?

Almanyadakilerde dvb-t italya da ise dvb-t2 standart

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Sen nerden bu kadar eminsin olmadığına? Vestel merkeze sorduk var dediler. Ayrıca servis menüsüne girdiğimde DVB-T2 olduğunu görebilirsin.

Bugün Vestel müşteri hizmetleri için vestel'in sitesinden form doldurdum. NOK'un anlamını sordum. Bu özellik var mı yok mu merak ettim. En son konuştuğum vestel müşteri temsilcisi hiç bir Vestel LED TV'de DVB-T2 özelliğinin bulunmadığını söyledi. Fakat ondan önce bir kere daha konuşmuştum müşteri hizmetleri ile; ilk konuştuğumda 2012 ve 2013 tüm vestel led tv'lerde DVB-T2'nin mevcut olduğunu söylemişlerdi.

http://img259.imageshack.us/img259/3113/ngmpc.jpg
     DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Sen nerden bu kadar eminsin olmadığına? Vestel merkeze sorduk var dediler. Ayrıca servis menüsüne girdiğimde DVB-T2 olduğunu görebilirsin.
    aldınmı cevabını çok bilmiş.

Bugün Vestel müşteri hizmetleri için vestel'in sitesinden form doldurdum. NOK'un anlamını sordum. Bu özellik var mı yok mu merak ettim. En son konuştuğum vestel müşteri temsilcisi hiç bir Vestel LED TV'de DVB-T2 özelliğinin bulunmadığını söyledi. Fakat ondan önce bir kere daha konuşmuştum müşteri hizmetleri ile; ilk konuştuğumda 2012 ve 2013 tüm vestel led tv'lerde DVB-T2'nin mevcut olduğunu söylemişlerdi.

teşekkürler coderMX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 26 Mayıs 2013; 23:44:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

quote:

teşekkürler coderMX

Vestel müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak yerine, internet sitesinden form doldurup beni aramalarını tercih ediyorum. Çünkü internet sitesinden form doldurunca, beni arayan müşteri temsilcisi daha bilgili oluyor. Bi defa 444'le başlayan müşteri hizmetlerini aramıştım DVB-T2 var mı diye sordum, dijital karasal yayınları destekliyor mu diye sordum. 42PF9060 son model bir TV'dir, tabii ki destekliyor tarzında çok yuvarlak cümlelek kurmuştu.

Vestel'in web sitesi üzerinden form doldurup soru sorunca, konu hakkında, çok daha bilgili bir müşteri hizmetler ile karşılaştım. Sanırım, doğrudan teknik ekip bilgi veriyor. İlk vestel web sitesi üzerinden form doldurup, beni aradıklarında, DVB-T2 özelliği kesinlikle 2012 ve 2013 model olan SMART özelliği olan tüm vestel led tv'lerde vardır dediler. Fakat daha sonra form doldurup, 40PF9116 teşhir ürünü LED TV hakkında soru sorduğumda, müşteri temsilcisi DVB-T2 özelliği kesinlikle hiç bir Vestel LED TV'sinde bulunmamaktadır dedi. Bende daha önce bu numaradan arandım ve smart tv'li 2012 ve 2013 tüm vestel tv'lerde bu özellik varmış, bana böyle söylendi dediğimde, diğer arkadaşlarına sormak üzere hatta bekletti ve yine hiç bir vestel led tv'de bu özelliğin olmadığını söyledi.

Dün akşam tekrar form doldurdum, sistem menüsünde, DVB-T2'nin yanında NOK yazdığını ve anlamanı sordum ayrıca bu tv'lerde DVB-T2 özelliği var mı diye sordum. Tekrar aradıklarında forumu bilgilendiririm.

• Panasonic TX-P50ST60 ve Panasonic TX-P55ST50 destekliyor mu acaba ?
  • ST60 için TUNER Özellikleri; PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T/T2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264]) böyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

quote:

quote:

teşekkürler coderMX

Vestel müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak yerine, internet sitesinden form doldurup beni aramalarını tercih ediyorum. Çünkü internet sitesinden form doldurunca, beni arayan müşteri temsilcisi daha bilgili oluyor. Bi defa 444'le başlayan müşteri hizmetlerini aramıştım DVB-T2 var mı diye sordum, dijital karasal yayınları destekliyor mu diye sordum. 42PF9060 son model bir TV'dir, tabii ki destekliyor tarzında çok yuvarlak cümlelek kurmuştu.

Vestel'in web sitesi üzerinden form doldurup soru sorunca, konu hakkında, çok daha bilgili bir müşteri hizmetler ile karşılaştım. Sanırım, doğrudan teknik ekip bilgi veriyor. İlk vestel web sitesi üzerinden form doldurup, beni aradıklarında, DVB-T2 özelliği kesinlikle 2012 ve 2013 model olan SMART özelliği olan tüm vestel led tv'lerde vardır dediler. Fakat daha sonra form doldurup, 40PF9116 teşhir ürünü LED TV hakkında soru sorduğumda, müşteri temsilcisi DVB-T2 özelliği kesinlikle hiç bir Vestel LED TV'sinde bulunmamaktadır dedi. Bende daha önce bu numaradan arandım ve smart tv'li 2012 ve 2013 tüm vestel tv'lerde bu özellik varmış, bana böyle söylendi dediğimde, diğer arkadaşlarına sormak üzere hatta bekletti ve yine hiç bir vestel led tv'de bu özelliğin olmadığını söyledi.

Dün akşam tekrar form doldurdum, sistem menüsünde, DVB-T2'nin yanında NOK yazdığını ve anlamanı sordum ayrıca bu tv'lerde DVB-T2 özelliği var mı diye sordum. Tekrar aradıklarında forumu bilgilendiririm.

nok: not okay
    yani yok demek bence

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.