Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybarut

ST60 için TUNER Özellikleri; PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T/T2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264]) böyle

T50 de var mi acaba fiyati daha uygunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ST50 için Ağustos 2011 itibarıyla DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretildiği belirtiliyor,ama kesin değil bence.
  • quote:

ST50 için Ağustos 2011 itibarıyla DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretildiği belirtiliyor,ama kesin değil bence.

Bence bu özellik ST50'de yok. O yazıyı tüm panasonic TV'lerin teknik özelliklerin altına yazmıışlar. Panasonic'in bir modelinde dahaili uydu alıcısı yoktu fakat o yazı yazıyordu.

DVB-T2 için sanırım 2014 modelleri beklemek şart oldu. Sony'nin yeni çıkardığı TV'yi inceledim. Kasası çok kalın, hiç hoşuma gitmedi. Görüntüsünü bilmiyorum, ama görünümü hoşuma gitmedi, 2600 TL edecek bir tv değil, DVB-T2 özelliği mevcut 2013 Sony'lerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

ST50 için Ağustos 2011 itibarıyla DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretildiği belirtiliyor,ama kesin değil bence.

Bence bu özellik ST50'de yok. O yazıyı tüm panasonic TV'lerin teknik özelliklerin altına yazmıışlar. Panasonic'in bir modelinde dahaili uydu alıcısı yoktu fakat o yazı yazıyordu.

DVB-T2 için sanırım 2014 modelleri beklemek şart oldu. Sony'nin yeni çıkardığı TV'yi inceledim. Kasası çok kalın, hiç hoşuma gitmedi. Görüntüsünü bilmiyorum, ama görünümü hoşuma gitmedi, 2600 TL edecek bir tv değil, DVB-T2 özelliği mevcut 2013 Sony'lerde.

st60 vt60 zt60 -plazma dt60 wt60 et60 - led serisi 2013 yılı üretimi henüz türkiyede satışa sunulaamayan panasonic modellerinde dvb-t2 olacak beyler
    rahat olun
    diğer sonu 50 ve 30 la biten serilerde sadece DVB-T var buda ihtiyacı harici cihazla karşılar demek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 28 Mayıs 2013; 10:05:15 >

• 2013 LG Panasonic ve Sony modellerinde DVB-T2 mevcut;LG için orta üst sınıf olabilir orası ayrı...

ST50 için DVB-T fix zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 28 Mayıs 2013; 10:38:03 >
  • samsung f serisi 5000 6000 liraya satışa sundugu panellerinde dtb-t2 yoktur
    cagrı merkezleri yazılımla olacak ileride diyorlarmiş biraz mantik dışı bu
    bilginiz olsun
  • Bugün Vestel Müşteri hizmetlerinden aradılar.

42PF9060 modelinde DVB-T2 özelliğinin olmadığını. Sadece DVB-T özelliğinin bulunduğunu. DVB-T özelliğinde MPEG4 bulunduğunu yani dijital karasal yayınları SD ve HD olarak izleyebileceğimizi belirtti. Fakat DVB-T2 özelliği sadece avrupada varmış. Türkiye'de şuan aktif olarak kullanılmadığı için bizlerinde DVB-T ve DVB-T2 arasındaki farktan çok fazla bilgimiz yok. DVB-T2'de hem TV hem internet özelliğinin olacağını söyledi. Yani TV yayını üzerinden internete girilebilecekmiş fakat şuan Türkiye'de bu özellik aktif olarak kullanılmadığı için kesin bilgi veremiyoruz dediler.

Servis menüsündeki NOK'un anlamı, DVB-T2 özelliğini desteklemiyor anlamına geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Mayıs 2013; 11:19:34 >
  • DVB-T2 nasıl sadece avrupada varmış vestelin savunması işte , Ankara İstanbul'da onlarca kanal test yayınına çıktı haberleri yok.
  • vestelin dünyadan haberi yok :)
  • Daha önce görüştüğüm müşteri temsilcilerinden ilki DVB-T2 özelliğinin kesinlikle SMART özellikli, 2012 ve 2013 model VESTEL LED TV'lerde olduğunu söylemişti. Forumdada bazı arkadaşlara vestel müşteri hizmetleri aynı bilgiyi vermiş yani DVB-T2 var demiş. Bugün ise bu özellik hiç bir LED TV'imizde yok diyorlar.

• SONY DVB-T2 var

PANASONİC ?

SAMSUNG- LG- PHİLİPS DVB-T2 yok

Düzeltme yapayım bari

Philips PHILIPS PDL8908S DVB-T2 var sonu S ile bitmesi gerekiyor ..
    LG LG LA860V DVB-T2 var sonu V ile bitmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 2 Haziran 2013; 0:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

SONY DVB-T2 var

PANASONİC ?

Düzeltme yapayım bari

Google'da Philips PHILIPS PDL8908S arattım fakat bulamadım. Daha önce philips'e mail atmıştım, DVB-T2 için verdikleri cevap:

Sayın Müşterimiz,

Tüketici Danışma Merkezimize iletmiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.

belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; yalnızca 55PDL8908S model numaralı ürünümüzde DVB-T2 özelliği bulunmaktadır.
    Bilgilerinize sunarız.

Kurumsal E-mail adresimiz değişmiştir. Her türlü konu ve önerilerinizde size tuketici.danisma@tpvision.com adresimizden yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    444 8 445

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

vestelin dünyadan haberi yok :)

Valla öyle britanyanın 4/1 pazarı onlarda finlandiya almanya hollanda dvb2 t li tvler ve set boxları onlar yapıp satmıyo zaten kardeş çağrı merkezindeki arkadaşlar vestel mi oluyo yada şöyle sorayım samsung lg çağrı merkezini arayınca sizi mühendisler mi karşılıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

Valla öyle britanyanın 4/1 pazarı onlarda finlandiya almanya hollanda dvb2 t li tvler ve set boxları onlar yapıp satmıyo zaten kardeş çağrı merkezindeki arkadaşlar vestel mi oluyo yada şöyle sorayım samsung lg çağrı merkezini arayınca sizi mühendisler mi karşılıyo...

valla arkadasım 444 vestel aradıgında karşına cıkan kisi vesteldir
    verdigi / veremediği her cevapta vesteldir
    kaldıki birkac teknik bilgiyi bilmen için muhendis olman sart değil..
    oranın buranın pazarı beni ilgilendirmez ben sordugum soruya sacma cevap alırsam onu yazarım..

lg hiç aramadım
    samsg 444 çamasır makinesi için aradim almadan önce ürün hk.da teknik bilgi için oradaki eleman sanırım mühendisti sordugum her soruya teknik cevap almıştım :)
    panasonic tv ve klima için aradım sanırım oda mühendisti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 3 Haziran 2013; 8:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

SONY DVB-T2 var

PANASONİC ?

Düzeltme yapayım bari

pana 2012 t2 yok
    2013 tüm müdellerde t2 var dendi
    yalniz sorun 2013 pana tvler hala piyasada yok :)

• bende panasonic göremedim mağazalarda --internette teknosa çıkarmış fiyatları acayip kazık avrupaya göre ....

Kullanma Kılavuzu indirdim panasonic resmi siteden bende göremedim tam detay gelmediği için yazmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Haziran 2013; 16:06:04 >
  • Piyasada 32" ve 22" DVB-T2 rastlayan var mı? Burada paylaşılanlar sanırım 40-42 ve üstü modeller.

Merak ettiğim bir konu da, garantiyi muhtemelen bozabilir ama teknik olarak televizyondaki DVB-T tunerin sökülüp yerine DVB-T2 monte edilmesi-lehimlenmesi mümkün değil mi? Hatırlayanlar vardır, eskiden uzaktan kumandası olmayan 5-10 kanal hafızalı külüstür televizyonlar bir operasyonla 100 kanallı uzaktan kumandalı hale getirilebiliyordu
  • Nem0 N kullanıcısına yanıt
    DVB-T2 ye değil de dahili hd alıcısı olan 22" tv ye rastladım. Benim beklentim tüm tv lerde DVB-T2 ve HD alıcının standart hale gelmesidir.
    Aslında tüm yakınlarımızı tanıdıklarımızı DVB-T2 konusunda uyarmamız gerekir diye düşünüyorum.
    Zaten uyaranlarımız mutlaka vardır. Bizleri ( halkımızı ) bu konularda cahil, anlamaz vs.görüp, eski teknolojiyi satmaya kalkanlara en iyi cevabımız bu olmalıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

valla arkadasım 444 vestel aradıgında karşına cıkan kisi vesteldir
    verdigi / veremediği her cevapta vesteldir
    kaldıki birkac teknik bilgiyi bilmen için muhendis olman sart değil..
    oranın buranın pazarı beni ilgilendirmez ben sordugum soruya sacma cevap alırsam onu yazarım..

lg hiç aramadım
    samsg 444 çamasır makinesi için aradim almadan önce ürün hk.da teknik bilgi için oradaki eleman sanırım mühendisti sordugum her soruya teknik cevap almıştım :)
    panasonic tv ve klima için aradım sanırım oda mühendisti :)

Çok haklısın. Ben de bu durumdan cok sikayetciyim. Müşteri hizmetleri kendi ürününü tanımıyor. Buradaki calısanların bu konularda daha bilincli olması gerekli. Gerekirse bu gibi forumları takip edip kendilerine gelebilecek sorularla ilgili daha hazırlıklı olmalılar.

Şimdi Vestel TV lerde DVB-T2 desteği olup olmaması konusuna gelirsek;

Vestel TV lerde DVB-T2 desteği için anakart üzerinde harici bir T2 demodulator kullanılıyor. DVB-T modellerde bu yok. CI soketinin hemen altına yerleştiriyorlar bu çipi. Resimde görebilirsiniz (PF9000 DVB-T2 desteklemeyen ürüne ait). Servis menüsünde DVBT2 Demod I2S NOK görüyorsanız destek yok demektir.
     DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomanKane -- 8 Haziran 2013; 16:56:36 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.