Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TX-L47EW5 için bir süre önce sormuş olduğum soruya almış olduğum cevaptır, bir model bilgisi de benden olsun..

Sayin Müşterimiz

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Panasonic TX-L47EW5 model Entegre ayarlayıcılar şu şekildedir.

PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-S/S2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])

Vatan bilgisayarda satılmakta olan ürünler Panasonic garantilidir.

Sorgulamış olduğunuz ürün modelinde DVB-T2 mevcut değildir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Panasonic TR web sitesi'nde: Panasonic hakkındaki son haberler ve özel tekliflerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olun.http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3190373/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html

Saygılarımızla

H.... Y....

Panasonic Destek Hattı
    info.tr@eu.panasonic.com
    444 72 62

--- Original Message ---
    FROM:
    SENT:08/05/2013 14:51:00
    To:Turkey_PTR-Mailbox
    SUBJECT:tx-l 47ew5e

Vatan Bilgisayardan almak istediğim Panasonic tx-L47ew5e model led tv'nin dvb-t2 alıcısı bulunmakta mıdır?

Sitenizdeki tx-L47ew5 model tv'nin teknik özelliklerini belirten kısmında dvb-t den bahsedilmiş ancak altındaki açıklamada ağustos 2011 itibarıyla dvb-t2 ile uyumlu üretilmiştir deniyor, bunun anlamı bu tv de dvb-t2 tuner olduğu mudur?

Diğer taraftan Vatan bilgisayarın sattığı ürünler sizin garantiniz altında mıdır ve Tokat ili Erbaa ilçesine kurulum yetkili servislerinizce yapılmakta mıdır?

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilYkY -- 10 Haziran 2013; 16:58:23 >

• dvbt özelliği olan tv'ler izleyebilecek mi, yoksa ona da receiver mı lazım?

vestel 39pf5025 almayı düşünüyorum, dvbt var onda galiba, karasal yayın çıktığında ayriyetten receiver almam gerekiyor mu?

karasal yayına geçiçdiğinde devlet dağıtacak bu receiverleri diye bir söylenti vardı,bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MortingenSitranze M kullanıcısına yanıt
    tvlerde DVB-T2 bu özelliğin olması gerekiyor ve Türkiyedeki %90 tvlerde yok ....

devlet 50 liraya dağıtır artık sonuçta ihale oldu milyarlar yatırdılar halkı sömürmeden karşılanmaz o kadar para ...
  • Kanaatimce Vestel bu konuda salağa yatıyor. Elinde piyasaya sunulacak bir sürü DVB T2 setup box hazırdır ve zamanını bekliyorlardır. Setup box' ı ayrı satıp para kazanmak varken neden tv nin içine dahil edip satsın ki?
    Fiyat olarak da 50 TL gibi bir rakamı hayali görüyorum. İnternette bile 30-40$ fiyata satılan bir ürünü ithal edip ve para kazanıp satmak için tahminim minumum 80-90 TL dan başlar diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMAN-35

Kanaatimce Vestel bu konuda salağa yatıyor. Elinde piyasaya sunulacak bir sürü DVB T2 setup box hazırdır ve zamanını bekliyorlardır. Setup box' ı ayrı satıp para kazanmak varken neden tv nin içine dahil edip satsın ki?
    Fiyat olarak da 50 TL gibi bir rakamı hayali görüyorum. İnternette bile 30-40$ fiyata satılan bir ürünü ithal edip ve para kazanıp satmak için tahminim minumum 80-90 TL dan başlar diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım :)

dvbt2 destekleyen tvlerin olduğu bi liste falan var mı? o zaman şimdi tv almaktansa bekleyip bi süre sonra almak daha mı mantıklı, bi süre sonra standart olarak bulunacak mı bu özellik

• EVET ARKADASLAR SU KONUNUN ILK SAYFASINA DVB-T2 YI DESTEKLEYEN TV LERIN BI LISTESINI YAPIVERSENIZ YADA BILEN BASKA BIRI YENI KONU ACABILIR MI BUNUNLA ILGILI... ONA GORE SECIM YAPALIM BIZLERDE.....
  • liste konusuna katılıyorum kesin desteklediği bilinen modelleri liste halinde yazarsanız kafa karışıklıı olmadan alım yapabilirz
  • BI DE PİHLİPSIN KLAVUZUNDA SOYLE BISI YAZIYOR:

dvb-t2: sadece.......... T/12 TÜR TV LER İÇİN,

ARKADASLAR BU IFADE NE DEMEK???? HANGI MODELLER ANLAMADIM Bİ DE PFL 6198 YADA 7008 MODELLERINDE VAR MI BU ZIMBIRTI?

YARDIM EDENLERE SIMDIDEN TESEKKURLER....
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMAN-35

Kanaatimce Vestel bu konuda salağa yatıyor. Elinde piyasaya sunulacak bir sürü DVB T2 setup box hazırdır ve zamanını bekliyorlardır. Setup box' ı ayrı satıp para kazanmak varken neden tv nin içine dahil edip satsın ki?

Aynen katılıyorum sana. DVB-T2 desteklemek ürün basına ayrı bir maaliyet getiriyor. Markette de bu yonde bir talep/zorunluluk olmadıkca neden üreticiler bu ozelliği kullanıcıya sunsun ki ? :) DVB-T2 özelliğinin yazılım/donanım vs. en az ürün basına 5-10$ maaliyeti olsun, ki vardır. Yılda piyasaya 100bin adet TV satsan, toplamda 500bin - 1Milyon $ extra maaliyet demek.

• son harflere bakman gerekiyor 7008K 6198K bunlarda dvb-t2 yok 8908S modelinde var....
  • liste işi ne oldu arkadaşlar alım yapıcam listeyi bekliyorum acele :D
  • Arkadaşlar,
    DVB-T2 için acele etmeyin. RTÜK bu yayınla ilgili standartları daha yeni kesinleştirdi ve zannediyorum bu uyumlulukla ilgili logo basımı da yapılacak.
    İlgili linkler verelim de okunsun:
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22749860.asp
    RTÜK standart

• lg destekle aramda gecen yazısma:

LG Destek: Merhaba, özer kavas. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    özer kavas: merhaba
    özer kavas: 37LM611S modelindde "dvb-t2" tuner var mı
    özer kavas: kullanım klavuzuna baktım kafa karıstırıyo digital modellerde diyo ama hangileri digital yazmıyo
    LG Destek: Bulunmamaktadır.
    özer kavas: şu an piyasadaki sizin urunlerinizde bulunan var mı model bilgisi verebilirmisiniz televizyon alacagım lg dusunuyorum
    LG Destek: 2013 model ürünlerimizi kontrol edebilirsiniz.
    özer kavas: kontrol edeyimde hangi birini hepsinde varmı bu tuner
    LG Destek: LA660 serisini kontrol edebilirsiniz.
    LG Destek: LA690 LA760 LA860 LA960
    özer kavas: la seisininde hepsinde yok anladıgım kadarıyla ornegin 32LA620S da yok degil mi
    LG Destek: La620 serisinde de mevcutturç
  • engineerozx kullanıcısına yanıt
    benim yazdıklarıma bakabilirsin .... model numarasının son harfine göre ve resmi sitelere göre yazdım onları

benim gördüğüm bu ...

SONY DVB-T2 var

PANASONİC - SAMSUNG- LG- PHİLİPS DVB-T2 yok

Sadece

Philips PHILIPS PDL8908S DVB-T2 var sonu S ile bitmesi gerekiyor ..
    LG LG LA860V DVB-T2 var sonu V ile bitmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Haziran 2013; 14:45:29 >
  • ya tunersiz yani hd uydu alıcısı olmayan bir tv alırsanız ne olur ; dvb-t2 yi destekleyip desteklemediğinin bir önemi kalmaz zati tuner yoktur.

zaten entegre uydu alıcılar çok yavaş çalışmakta, hariciye ihtiyaç var yani entegre olması aslında bir dezavantaj.

sırf bu yüzden tv alımını ertelemek bence çok yersiz. bahsedilen tuner özelliğidir, yani araba lastikleri yeni modelleri gelecek diye araba almayı ertelemektir.

1 yıl sonra geldi diyelim ne olacak tv yi mi kullanamayacaksın ? bir tv ye 1500 tl veriyorsunda sonrasında bir 100 tl masraf yapamayacak mısın sırf tv için 300-400 tl ye stand alan varda dvb-t2 için mi 100 tl masraftan kaçınılacak, çok garip ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 14 Haziran 2013; 15:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

ya tunersiz yani hd uydu alıcısı olmayan bir tv alırsanız ne olur ; dvb-t2 yi destekleyip desteklemediğinin bir önemi kalmaz zati tuner yoktur.

zaten entegre uydu alıcılar çok yavaş çalışmakta, hariciye ihtiyaç var yani entegre olması aslında bir dezavantaj.

sırf bu yüzden tv alımını ertelemek bence çok yersiz. bahsedilen tuner özelliğidir, yani araba lastikleri yeni modelleri gelecek diye araba almayı ertelemektir.

1 yıl sonra geldi diyelim ne olacak tv yi mi kullanamayacaksın ? bir tv ye 1500 tl veriyorsunda sonrasında bir 100 tl masraf yapamayacak mısın sırf tv için 300-400 tl ye stand alan varda dvb-t2 için mi 100 tl masraftan kaçınılacak, çok garip ya.

tek kumanda olması güzel özellik.

• kumanda sayısına göre tv seçmek anlamsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

kumanda sayısına göre tv seçmek anlamsız.

Benim düşüncem; tek kumanda ile TV'yi kontrol etmek güzel bir kolaylık. Bazen TV'de hiç bişey olmayınca TV'yi kapatmaya üşeniyorum. Tabii gün gelecek harici uydu alıcısı almak şart olacak. Yinede 5-6 sene dahili uydu alıcısının keyfini sürmek güzel birşey olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 17 Haziran 2013; 9:42:43 >
  • Toshiba'nın 40TL968 modelinde DVB-T2 özelliği bulunmaktaymış

http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/40tl968/

http://www.toshiba.eu/television/3d/tl/40tl968/

http://shiftdelete.net/toshiba-40tl968-video-inceleme-44758.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Haziran 2013; 9:27:12 >

• LG destekten aldığım son bilgiye göre; Türkiye'de satılan 47LM860V modelinde T2 desteği olmadığı söylendi, olan DVB-T/C/S2 imiş.

Ayrıca 47LA860V modelinde DVB-T2/S/C2 mevcut olduğu söylendi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.