Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende lc 46le831s var arkasında DVB T2 azan kısmında anten takılacak yer yok direk tarama yapıyorum, bildiğim kadarıyla da antene de ihtiyaç duyulmuyor.
  • xu kullanıcısına yanıt
    yabancı forum sitelerine bakıyorum onlarda bizim gibi DVB-T2 yeni geçiyorlar
     DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM
  • Biz geçemiyoruz, RTUK saolsun eline yüzüne bulaştırdı ihaleyi...
  • arkadaşlar biri net olarak söyleyebilirmi lg 47la860v de dvb-t2 varmı kimi yerde var kimi yerde yok deniyor
  • kartal3x K kullanıcısına yanıt
    yabancı sitelerde LG

sonu v ile bitenlerde var yazıyor s ile bitenlerde yok

la860v var

http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG42LA860V-LG-42LA860V.htm

la740s yok

http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG47LA740S-LG-47LA740S.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Ağustos 2013; 17:30:46 >

• yabancı ülkelerde satılanlarda var bizde satılanlarda yok olabilirmi
  • Ülkeye göre üretim standartını değiştirdikleri için en mantıklısı satın almayı düşündügünüz magzada gözünüzle görmenizdir.
  • kartal3x K kullanıcısına yanıt
    Burası Türkiye herşey olabilir ama sanmıyorum sonuçta Avrupaya dağıtılan mallar bizede geliyor ....

LG resmi sitede adam gibi bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 15 Ağustos 2013; 17:34:54 >
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgi için

• Ülkelere göre gönderilen ürünlerde DVB-T2 olabilir yada olmayabilir. Örneğin ingiltere DVB-T2'ye geçtiği için ingilterede satılanlarda DVB-T2 vardır. Ama Türkiye'de satılanlarda DVB-T2'nin olup, olmadığından şüpheliyim. Kasım ayına az kaldı, Ankara ve Bursa'da oturan arkadaşlar bizleri bilgilendireceklerdir.
  • arkadaşlar tv seçerken bu özelliği en başa koyup ona göre tv bakmak teknik açıdan çok cazip olmayabilir. evt ilerde ayrıca bi kutu kalabalığından ve masrafından kurtarır illaki ancak t2 olan tv lerin fiyatı uygun görünenlerin çokta tavsiye edilmeyen modeller olduğu ortaya çıkıyor. kaliteli olup ta t2 destekleyen modellerde ebata göre kıyaslandığında en doruktaki fiyatlara denk geliyor.

uzun vadeli ihtiyaca uygun ebatlı t2 li bütçe sorunu yok : ok ( bu gurup erteleyip 4k yı da beklemek isteyebilir.)

diğer tüm seçeneklerde çok titiz davranmanız gerekiyor. bütçe, t2, görüntü/ses ve medyasal desteklemeler vss.

eger 2 seneye tüm raflarda uygun fiyatlı 4k lar t2 ile birlikte yerini alacaksa ortalık tozduman olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 16 Ağustos 2013; 14:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

arkadaşlar tv seçerken bu özelliği en başa koyup ona göre tv bakmak teknik açıdan çok cazip olmayabilir. evt ilerde ayrıca bi kutu kalabalığından ve masrafından kurtarır illaki ancak t2 olan tv lerin fiyatı uygun görünenlerin çokta tavsiye edilmeyen modeller olduğu ortaya çıkıyor. kaliteli olup ta t2 destekleyen modellerde ebata göre kıyaslandığında en doruktaki fiyatlara denk geliyor.

uzun vadeli ihtiyaca uygun ebatlı t2 li bütçe sorunu yok : ok ( bu gurup erteleyip 4k yı da beklemek isteyebilir.)

diğer tüm seçeneklerde çok titiz davranmanız gerekiyor. bütçe, t2, görüntü/ses ve medyasal desteklemeler vss.

eger 2 seneye tüm raflarda uygun fiyatlı 4k lar t2 ile birlikte yerini alacaksa ortalık tozduman olabilir.

Sony 42" W805 modeli 2600 TL. Akakce gibi sitelerde ise ortalama 2500 TL.

Toshiba 40"961 modelinde ise DVB-T2 olduğunu bildirdi üretici firma fiyatı 1850 TL civarı. Webdenal, hepsiburada, gold gibi sitelerde ise özelliklerinde sadece DVB-T yazıyor. DVB-T2 özelliği olmayadabilir, bir türlü emin olmadım.

Sony w905 serisinde hem 4K hemde DVB-T2, DVB-S2 var fakat fiyatı çok pahalı.

Ben sene sonu yada sene başı, DVB-T2 çıksın, ucuz bir TV alacağım sanırım.

Media player özelliği için samsung ön planda, ama sene sonu olsun o zaman karar veririm :)

Sony için 2600 TL çok para gibi geliyor bana.

• bilgisayardan veya blueray gibi cihazlardan yüksek çözünürlüklü medyalar(belgesel, spor, videoclip, film, oyun vss) medyalar ve dt/dsmart gibi platformlardan hd yayınlar elinizin altında değil ve nadiren keyif yapılacaksa dizi/ haber vss zamanınız kısıtlı ise bütçenizi zorlamadan alın geçin. ama sosyal iseniz ve meraklı iseniz bütçeniz de sıkıntı yoksa kısmaya da pek lüzum yok derim.

sony, sharp, toshiba, Pana dan kapın üstdüzey bişey. izleme alanınız uygunsa 42 vs gurubunu pas geçin.
  • arkadaşlar bugün teknosaya gittim lg 47la860v televizyonunda dvb-t2 varmı dedim bana dediki: İçindeki uyduda hangi kanal varsa onu izlersin dedi. Oradaki satış elemanları birşey bilmiyorlar bence
  • Tx-p42e eski pana cihazımı 3 yıl önce önce almıştım sitemiz malum dijital yayına geçmiştı dvb-c özellikte cihaz olması geliyormuş, velhasıl kelam kurulum ayarlarından Almanya'yı seçtim ve dijital yayınları(HD lerde dahil)karasal anten kablosuyla izliyoruz. Ek bir cihaz almaya gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voiceofthenight -- 17 Ağustos 2013; 22:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal3x

arkadaşlar bugün teknosaya gittim lg 47la860v televizyonunda dvb-t2 varmı dedim bana dediki: İçindeki uyduda hangi kanal varsa onu izlersin dedi. Oradaki satış elemanları birşey bilmiyorlar bence

42LA860V'de DVB-T2 var mı yada yok mu bu 1 Kasım'dan sonra netlik kazanacak. Eğer varsa bu tv'den alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voiceofthenight

Tx-p42e eski pana cihazımı 3 yıl önce önce almıştım sitemiz malum dijital yayına geçmiştı dvb-c özellikte cihaz olması geliyormuş, velhasıl kelam kurulum ayarlarından Almanya'yı seçtim ve dijital yayınları(HD lerde dahil)karasal anten kablosuyla izliyoruz. Ek bir cihaz almaya gerek kalmadı.

DVB-C özelliği kablolu yayın değil mi? DVB-T ve DVB-T2 dijital karasal yayın anlamına geliyor.
    DVB-S ve DVB-S2 ise uydu yayını anlamına geliyor.

Almanya'yı seçtikten sonra kablolu yayın mı izlemeye başladınız?

Türksat Kablo TV:
    http://www.turksatkablo.com.tr/tv-kablo-tv.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Voiceofthenight

Tx-p42e eski pana cihazımı 3 yıl önce önce almıştım sitemiz malum dijital yayına geçmiştı dvb-c özellikte cihaz olması geliyormuş, velhasıl kelam kurulum ayarlarından Almanya'yı seçtim ve dijital yayınları(HD lerde dahil)karasal anten kablosuyla izliyoruz. Ek bir cihaz almaya gerek kalmadı.

yer neresi hocam
    antenle hd kanal nasıl izleniyor yahu
    bu arada kanalları -c den mi tarattınız DVB-T tunerindenmi?
    çok enteresan iyi yönlü bir yanlışlık var bu işte :)
  • Oyakkent başakşehir de oturuyorum, 5 ay falan oldu geçeli, kanalları dvb-c tarama menüsü var ayriyeten ordan arattım yabancı yerli uydudaki bi çok kanalı buldu hatta radyolar bile analog bildiğin antenden arama yaptım sonuç çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.