Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• siteyi güncellememiş olabilirler biraz okusaydın hepsiburadada ki 9090 modeli yeni bir tv .ayrıca vestel site üzerinden pek satış yapmaz ürününü önce anlaşmalı mağazalara verir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitoz -- 25 Kasım 2013; 21:16:10 >
  • model t2 destekli fiyatı çok uçuk. belki zamanla düşer ama en beğendiğim yanı çerçevesiz olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 25 Kasım 2013; 22:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

siteyi güncellememiş olabilirler biraz okusaydın hepsiburadada ki 9090 modeli yeni bir tv .ayrıca vestel site üzerinden pek satış yapmaz ürününü önce anlaşmalı mağazalara verir .

Arkadaşım mesajını düzelttiğin için teşekkür ederim. Ortada ukalalık olarak algılanacak bir şey yok. Yaşım 49, ukalalık için epey geç oldu artık. Bilmem anlatabildimmi.
    Basit bir espiriyi bile algılamaktan acizmisin. Bu ne şiddet, bu celal ?
    Yeni model hayırlı olsun, fiyatı düşerse düşünebilirim. Kasa ve diğer özellikler iyi görünüyor.
  • Vestel'in kendi sitesi üzerinden duyurmaması hepsiburada.com'dan öğrenmemiz biraz tuhaf olmuş. 3000 TL 47" TV için çok para :(
    Fiyatı düşerse alınabilir.
    47" için 2200-2500 TL arası olsa mantıklı gibi.
    42" 2000 TL ve altı fiyatlar makul. 42" olanını daha çıkarmamışlar, yakında 42" olanıda çıkar sanırım.

Dahili wifi, 32 watt hoparlör, DVB-T2
  • Tam yılan hikayesine döndü bu iş.

Kaç yıldır adı var kendi yok mübarek.

Ankaradayım deneyene rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 2 Aralık 2013; 16:03:17 >
  • Ben 2011 yılından itibaren DVB-T2 yüzünden erteledim TV alma işini. Fakat bakıyoruz. Kasım, Aralık geldi geçiyor. Hala ortada bu yayın hakkında bir gelişme yok.

Bilseydim o zamanlar alırdım bi tv. Biraz borçlandım, toparlandığım an DVB-T2 özelliği olmayan bir tv alacağım.
  • 55pf9090

Dijital Tuner DVB- T/C/S2

kullanma kılavuzu lazım ....

http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-55pf9090-140-ekran-led-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Aralık 2013; 7:18:20 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    BU MODELDE HAYAL OLDU DESENE
    bu arada göremiyorum seni forum sayflarında? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

55pf9090

T2 var hocam Vestel'in yeni çıkan 47`ve 55` inç 9090 serisinde müşteri hizmetlerinden teyid edilmştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Vestel müşteri hizmetleri DVB-T İLE T2 yi ayırt etmekten aciz..
    dediklerine çok inanmamak lzm

ha belki ilk cıkan 9090 larda yoktur sonradan talep vs. olunca 2-3 parti üretime ilave etmiş olabilirler ama bu sadece küçük bir ihtimal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

55pf9090

T2 var hocam Vestel'in yeni çıkan 47`ve 55` inç 9090 serisinde müşteri hizmetlerinden teyid edilmştir.

Daha önce Vestel, 2012 ve 2013 model smart TV özelliği olan tüm LED TV'lerimizde DVB-T2 kesinlikle vardır, bu özellik Türkiye'de aktif olarak kullanılmadığı için vestel tarafından bir açıklama yapılmamıştır. DVB-T2 kullanıma geçince açıklama yapılacaktır diyordu. 2 yada 3 ay önce ise hiç bir TV'mizde kesinlikle DVB-T2 özelliği yoktur, DVB-T olarak vardır, ama T2 yoktur size yanlış bilgi verilmiş denildi.

Bana sözde 9090 için kullanım kılavuzunu göndereceklerdi, hala mail atmadılar, göndereceklerinide sanmıyorum. Arçelik 9378 modelinin kullanım kılavuzunda DVB-T2 yazıyor fakat 9377'de sadece DVB-T var. Bende 9377 ve 9378'in kullanım kılavuzları var.

• Anladım arkadaşlar demekki %100 kesinleşmeden atlamamak lazım beklemedeyiz o zaman.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    burlardayım günlük mesajları takipteyim . . . herkesle uğraşamıyorum biraz kendileri araştırsın demi
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
  • Şu anda piyasada net olarak DVB-T2 yayın alıyor diyebileceğimiz LA860 ve eğer gelirse LA960 modelleri mevcut
    Yerli marka arçelik belirtiyor ama muallakta LS9378 DVB-S2
    Vestel PF9090 modelinde de DVB- T/C/S2
  • baybarut kullanıcısına yanıt
    birde zt60 ı kesinlerin arasında ilave edebiliriz..

9060 9090 modellerinde vardır yoktur çok tartışıldı en iyisi magzaya gidip kumandayı eline alıp
    tuner menüye girip t c s s2 t2 x y z ne varsa iyice ögrenmek

vestel cgr merkezine güven yok adamlar t ile t2 yi aynı biliyorlar ben bunu anladım :)
  • Arçelik 9377 'de yok, LS9378 de T2 var... (Broşürlerinin yalancısıyım)

İlginç, broşürle sitesindeki bilgi farklı ! Sitesinde S2 yazıyor!!

Broşür : http://www.arcelik.com.tr/UPLOAD/graphics/catalogues/pdf/Elektronik-KASIM.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 6 Aralık 2013; 15:23:00 >
  • Yerli üreticilerin haline acıyorum. Burda sade vatandaş bile DVB-T ile DVB-T2 nin farkını öğrenip araştırıp, tartışıyor.
    Onlar bu kadar basit bir detayı, ne müşteri hizmetlerinde, nede internet sitelerinde olsun, cevaplamaktan ve yayınlamaktan acizler.
    Nasıl olsa bu millet aptal, biz ne üretirsek onlar satın alırlar mantığındalar. Ondan sonra da gitsin bizim dövizler elin gavuruna......
  • T2 OLAN MODELLER

LG 860V ve 9 serileri

Vestel 47PF9090
    http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v8xr3.jpg

PANASONİC ZT60 PLASMA

Sharp 60LE857

Philips 9708s, 8908s

şimdilik net t2 olan modeller bunlar, bilgi edindikçe yazarız
    Bilgilerinize..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.