Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi zamanlar Türkiye'de DVB-T yayını başlayacaktı, sonradan DVB-T2 yayını başlayacak ve takvimlerde belirlenmişti. Sanırım bi kaç sene sonrada DVB-T3 yayını için TV araştırmaya başlarız. Bence DVB-S/S2 olan bir TV'de alabilirsiniz. Alacağınız TV'de DVB-T2 olsun istiyorsanız, Sony W805, Arçelik-Beko 9378 yada Vestel PF9090 serilerine bakabilirsiniz. Şimdilik kesin olanlar bunlar. Bu modellerinde dışında bi kaç TV'de daha var fakat fiyatları çok yüksek olan TV'lerde var (10.000 - 30.000 TL gibi yüksek fiyatlı Türkiye'de satılan bir kaç TV'de var).

LG LA860V'nin kullanım kılavuzunda, yada menülerinde, LG'nin sitesinde DVB-T2 özelliği yazmıyor. Eğer bu özellik varsa kullanım kılavuzunda yazar. Ben LG Satış Merkezi'ni aramıştım oturduğum semtte LG mağazası, kullanım kılavuzuna baktılar ve DVB-T2 diye bişey yazmıyor dediler. Telefonu ilk açtıklarında DVB-T2 LA860V modelinde var demişlerdi, bende kullanım kılavuzunda yada menülerinde yazıyor mu diye sorunca, telefonda bi süre beklettiler, kullanım kılavuzuna bakıyoruz demişerdi sonrada T2 yazmadığını söylemişlerdi.

Benim aldığım Arçelik 9378'de bu özellik var fakat İstanbul'da bu yayın hala başlamadı, başlasada uyduda bu kadar çok kanal varken DVB-T2 kanallarını izler miyim bilmiyorum en azından test yayınlarını izlemem, ne zaman 11 tane HD, 27 tane SD yayın başlarsa o zaman izlerim. Ayrıca RTÜK yakında DVB-T3 için sitesinde duyurular yayınlar, DVB-T3 takvimi belirler, o yayında başlamaz, DVB-T4'e geçiyoruz derler.

Not: 8 Aralık'ta İstanbul'da DVB-T2 test yayınları başlayacaktı, yalan oldu.

http://www.habersen.org.tr/2009/?p=4532

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 23 Aralık 2013; 22:42:58 >

• Keşke ilk mesaja bir liste eklense, DVD-T2 cihazlarla ilgili.
  • kenya64 K kullanıcısına yanıt
    DVB-T2

kullanım kılavuzu ve resmi sitelere bakmak daha doğru olur .

ayrıca bu siteden de bakabilirsiniz.

http://www.lcd-compare.com/

Lg ve Philips son harflerden bulmak kolay ama diğerleri zor ...
    Lg ve Samsung paralel ithalat satılan modellere göre değişebilir yazmadım .

Lg (son harf v olması gerekir )

EA980
    LA960
    LA860 ucuz

Panasonic

ZT60

Philips (son harf s ve t olması gerekir )

PFL9708
    PFL8908

PFL4908 ucuz

Samsung hiç görmedim

Sharp ( sanırım son rakam 7 olması gerekir )

LE857

Sony (son rakamı 5 ve A olması gerekir sanırım )

X8505
    X9005
    W905
    W805 ucuz
    W685 ucuz

Toshiba

L7333 ?

Vestel

F9090 ucuz

Arçelik

LS9378 ?

Beko ?

yerli markalar hakkında fazla bilgim ve güvenimde yok forumdaki bilgilere göre bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 26 Ocak 2014; 17:15:00 >

• Phlips

32PFL3078T/12

39PFL4398T/60

40PFL3118T/12

32PFL3118T/12

55PFL4908T/12

46PFL4908T/12

serilerinde DVB-T/T2 mevcut
  • everest E kullanıcısına yanıt
    evet ama o modeller Türkiyede yok varsa da paralel ithalattır paralel satıyor mu philips ?
  • Arçelik 9378 yada Vestel PF9090 model TV alın, rahat edin. Ben arçelik aldım, TV seçme derdinden kurtuldum. Daha DVB-T2 test yayını bile aktif değil (İstnabul için).
  • ARKADASLAR MERAK ETMEYIN. 1 USB İLE ISLEM HALLEDİLECEK. MASRAF CIKAR DIYE KORKMATIN
  • 860V modelinde var mı yok mu simdi. ben denedim oldu diyen vardı. Kilavuzda yok diyen var. bu ne yaman celiski boylei

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

860V modelinde var mı yok mu simdi. ben denedim oldu diyen vardı. Kilavuzda yok diyen var. bu ne yaman celiski boylei

Ben LA860V modelini almaya niyetlendim, oturduğum semtte LG mağazası var. Telefon açtığımda 860V modelinde bu özelliğin olduğunu söylemişlerdir. Bende menülerinde yada kullanım kılavuzunda yazıyor mu diye sordum, bir süre beklettiler, kullanım kılavuzuna bakıyoruz falan dediler. DVB-T2 yazdığını bulamamışlar. Aynı mağazayı iki defa aramıştım. İlk aradığımdada 660S ve üstü tüm modellerde olduğunu söylemişlerdi.
  • Yutdisindan biri deneyip var demisti. Magaza calisanlari da var yok arasinda kaldiysa buyuk ihtimal var.

Philips 42pfl7008k alacaktim, t2 olmadigi icin 860v ye kayar gibiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yutdisindan biri deneyip var demisti. Magaza calisanlari da var yok arasinda kaldiysa buyuk ihtimal var.

Philips 42pfl7008k alacaktim, t2 olmadigi icin 860v ye kayar gibiyim.

Yurt dışında çoğu modelde DVB-T2 bulabilirsin. Önemli olan Türkiye'de satışta olan modellerde bulabilmen. Almanya'da yada İngiltere'de satılan pek çok TV'de DVB-T2 vardır. Fakat aynı TV Türkiye'de DVB-T2 özelliğiyle satılmayabilir. Almadan önce menülerini incele fakat menülerinde DVB-T2 yazmayadabilir, bu durumda inceleyebiliryorsan kullanım kılavuzuna bak.

Eğer 860V alırsan, DVB-T2 ile ilgili birşey bulursan, forumdada paylaşıp, bizleri bilgilerindirirsin

Not: Daha önce LG tüm LA serilerinde olduğunu söyledi, daha sonra 660S ve üzeri tüm modellerde olduğunu söyledi, en son bana sadece 860V modelimizde vardır demişlerdi. Ama PDF formatında kullanım kılavuzunu göndermemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

860V modelinde var mı yok mu simdi. ben denedim oldu diyen vardı. Kilavuzda yok diyen var. bu ne yaman celiski boylei

Ben LA860V modelini almaya niyetlendim, oturduğum semtte LG mağazası var. Telefon açtığımda 860V modelinde bu özelliğin olduğunu söylemişlerdir. Bende menülerinde yada kullanım kılavuzunda yazıyor mu diye sordum, bir süre beklettiler, kullanım kılavuzuna bakıyoruz falan dediler. DVB-T2 yazdığını bulamamışlar. Aynı mağazayı iki defa aramıştım. İlk aradığımdada 660S ve üstü tüm modellerde olduğunu söylemişlerdi.

ben aldım dün geldi 860v çok harika bir tv, dvbt2 özelliği var diye aldım, italya web sitesinde yazıyor trdeki site zaten doğru dürüst çalışmıyor.

http://www.lg.com/it/tv/lg-42LA860V-tv-led

Ricevitore TV digitale
    Si (Terrestre: DVB-T2, Cavo: DVB-C, Satellite: DVB-S2)

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

ben aldım dün geldi 860v çok harika bir tv, dvbt2 özelliği var diye aldım, italya web sitesinde yazıyor trdeki site zaten doğru dürüst çalışmıyor.

http://www.lg.com/it/tv/lg-42LA860V-tv-led

Ricevitore TV digitale
    Si (Terrestre: DVB-T2, Cavo: DVB-C, Satellite: DVB-S2)

Bu özellikler her ülkede farklı olabiliyor. Siz Türkiye'deki sitesine bakın, açıkca t2 var yazıyor mu Türkiye'deki sitesinde?

• türkiyedekinde hiçbirşey yazmıyorki.
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    T - DVB-T/T2
    V - DVB-T/T2/C/S2
    S - DVB-T/C/S/S2
    U - HD Ready 1366x768
    N - DVB-T / C - sadece Norveç, Danimarka, Finlandiya, İsveç için
    W - DVB-T/T2/S - Sadece Norveç, Danimarka, Finlandiya, İsveç için
    G - DVB-T / S - sadece İtalya için
    A - DVB-T / C - sadece İtalya için
    H - DVB-T / C: 2
    C - ticari otel tv / LH250C, LH301C, LH201C /

Türkiyede la860v modelinde var açık ve net yazıyor kodlar samsung gibi karışık değil .... Baybarut Ankara'da denemişti

resmi sitelerde bile adam gibi bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

T - DVB-T/T2
    V - DVB-T/T2/C/S2
    S - DVB-T/C/S/S2
    U - HD Ready 1366x768
    N - DVB-T / C - sadece Norveç, Danimarka, Finlandiya, İsveç için
    W - DVB-T/T2/S - Sadece Norveç, Danimarka, Finlandiya, İsveç için
    G - DVB-T / S - sadece İtalya için
    A - DVB-T / C - sadece İtalya için
    H - DVB-T / C: 2
    C - ticari otel tv / LH250C, LH301C, LH201C /

Türkiyede la860v modelinde var açık ve net yazıyor kodlar samsung gibi karışık değil .... Baybarut Ankara'da denemişti

resmi sitelerde bile adam gibi bilgi yok

Peki 860v de ethernet gigabitmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harikasın 666azazel. Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVB T2 Modüllerin kumandası var. Aynı uydu receverı gibi. Yani anlıyacamız. simdiden destekleyeni alırsanız bir sürü kalabalıktan kurtulursunuz.USB T2
  • şu anda karasal yayını izleyen varmı. alıp deneyen oldumu. normal şartlarda 18 ocakta mersinde yayınlar başlayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.