Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Philips'in 4900 serisi yeni bir seri galiba sitesinde de yeni ibaresiyle var dvb-t2 destekli
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/4900-series-140-cm-55-inc-easy-3d-dvb-t-t2-c-55pfl4908t_12/prd/;jsessionid=9CF811A9C0FC742A8D51861E0B824580.app102-drp1?t=specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 25 Ocak 2014; 23:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

evet bu modelide ekliyorum yukarıdaki listeye

55PFL4908T/ bu modelde var

55PFL4908K/ bunda yok .

http://www.philips.com.tr/c/televizyon-7000-serisi/33679/cat/#filterState0=4900_SERIES_SU_TR_CONSUMER%3Dtrue;compareState0=id0%3D55PFL4908T%252F12%2Cid1%3D55PFL4908K%252F12%2Cid2%3D%2CcompareView%3Dtrue;productState0=page%3D1%2Csort%3Dsubcat_asc_group

DVB T2 olan modelde uydu alıcı yok. Uydu alıcı olan modelde ise DVB T2 yok. Tuhaf durum.
    İllaki bir tanesi harici olacak yani. O zaman da albenisi olmuyor.

• XMAN-35 X kullanıcısına yanıt
    T olunca uydu da yok o model yerine s serisi gelseydi hiç değilse uydulu olurdu< 8 ve 9 serisinde uydu ve DVB T2 var < 4 serisinde sadece DVB T2 saçma demi

S - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2))
    K - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T, DVB-S(2))
    T - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2))
    H - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T)
  • quote:

T olunca uydu da yok o model yerine s serisi gelseydi hiç değilse uydulu olurdu< 8 ve 9 serisinde uydu ve DVB T2 var < 4 serisinde sadece DVB T2 saçma demi

S - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2))
    K - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T, DVB-S(2))
    T - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2))
    H - Tuner (analog, DVB-C, DVB-T)

Arkadaşlar benim merak ettiğim soru şu. Samsung 55F8000 Tv'yi almak üzereyim ama malum DVB-T2 yok bu cihazda.

D-smart digitürk ile kullanmayı düşünüyorum tv'yi .Eğer d-smart yada digitürk'ü alırsam bu dvb -t2 olayı beni etkiler mi ?

Bu konuda acil yardımcı olur musunuz tv 'yi ona göre alacağım.

• fransuva7 F kullanıcısına yanıt
    dvb -t2 ayrı olarak satılacaktı flash disk gibi olacak ...daha ortada da birşey yok

d-smart digitürk alırsan kullanabilirsin ama dvb -t2 gelince tahaddüt bozamazsın dvb -t2 kanallarıda ne olacak belirsiz sen yinede tvni al boşverelim bu işleri .. dvb -t2 önemli değil
  • quote:

dvb -t2 ayrı olarak satılacaktı flash disk gibi olacak ...daha ortada da birşey yok

d-smart digitürk alırsan kullanabilirsin ama dvb -t2 gelince tahaddüt bozamazsın dvb -t2 kanallarıda ne olacak belirsiz sen yinede tvni al boşverelim bu işleri .. dvb -t2 önemli değil

aga öncelikle cevabın için teşekkürler. Tv konusunda da kararsız kaldım 55F8000 buldum 4700'e alsam mı almasam mı karar veremedim . Ne dersin sence almalı mıyım ? Bu kadar fiyat değer mi fln diye düşünüyorum bir yandan. Yeni ürünler çıkacak beklesem mi onları fln kafada deli sorular oluştu.
    Senin önerin var mı tv konusunda bu arada? 55w905 baktım bir süre ama artık yok pıyasada ve çok pahalı malum.

• Önceden bu DVB-T2 işine önem verip takip etmiştim ama doğru düzgün bir ilerleme olmadığını görünce vazgeçip aldım tvyi.

Burada bahsetmek istediğim önemli bir konu var. Tuner desteği kadar yazılım da kullanım kolaylığı açısından çok önemli. Tunerler arası geçişler zor mu? Birlikte kullanılıyor mu? Burada ürün-model yazarken yazılım konusunda da bilgi verilmeli.

Mesela bende LG LA660S ve bir de Vestel PF5065 model led tv var. İkisinde de DVB-T2 yok ama DVB-T/C/S2 ve analog tunerler var. LG olan tv fiyat ve teknoloji olarak vestelden çok daha üstün olmasına rağmen tuner konusunda yazılımı vestelin eline su dökemez! Vestelin yazılımında farklı tunerlere ait kanallar aynı listeye konabiliyor. Yani 1. kanal bir uydu kanalı, 2. kanal kablolu tv, 3. kanal karasal yayın 4. kanal güvenlik kamerası olarak ayarlanabilir. Aynı listede izleyebileceğiniz bütün yayınları görebilirsiniz. Ama LG'nin yazılımında bu yok. Uydu, karasal, kablolu kanalların hepsinin listeleri farklı. Ve tunerler arasında geçiş yapmak hiç pratik değil. Epey uğraştırıyor. Favori kanal fonksiyonu da fayda etmiyor. Farklı tunerlerin kanalları aynı favori grubuna eklenemiyor. Bu yazılımla LG'de DVB-T2 olmuş olsaydı bile bana pek cazip gelmezdi. Ama vestelinki gibi bir yazılımla farklı tunerleri bir arada kullanabilmek kolaylık açısından güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nem0

Önceden bu DVB-T2 işine önem verip takip etmiştim ama doğru düzgün bir ilerleme olmadığını görünce vazgeçip aldım tvyi.

Burada bahsetmek istediğim önemli bir konu var. Tuner desteği kadar yazılım da kullanım kolaylığı açısından çok önemli. Tunerler arası geçişler zor mu? Birlikte kullanılıyor mu? Burada ürün-model yazarken yazılım konusunda da bilgi verilmeli.

Mesela bende LG LA660S ve bir de Vestel PF5065 model led tv var. İkisinde de DVB-T2 yok ama DVB-T/C/S2 ve analog tunerler var. LG olan tv fiyat ve teknoloji olarak vestelden çok daha üstün olmasına rağmen tuner konusunda yazılımı vestelin eline su dökemez! Vestelin yazılımında farklı tunerlere ait kanallar aynı listeye konabiliyor. Yani 1. kanal bir uydu kanalı, 2. kanal kablolu tv, 3. kanal karasal yayın 4. kanal güvenlik kamerası olarak ayarlanabilir. Aynı listede izleyebileceğiniz bütün yayınları görebilirsiniz. Ama LG'nin yazılımında bu yok. Uydu, karasal, kablolu kanalların hepsinin listeleri farklı. Ve tunerler arasında geçiş yapmak hiç pratik değil. Epey uğraştırıyor. Favori kanal fonksiyonu da fayda etmiyor. Farklı tunerlerin kanalları aynı favori grubuna eklenemiyor. Bu yazılımla LG'de DVB-T2 olmuş olsaydı bile bana pek cazip gelmezdi. Ama vestelinki gibi bir yazılımla farklı tunerleri bir arada kullanabilmek kolaylık açısından güzel oluyor.

İşte bu !!!!!

Basit bir ayrıntı gibi görünen bu olay, aslında çok önemli bir detay.
    Karar verme arifesinde iken bu habere çok sevindim.
    Bıss desteği ve diğer özellikler ile ibre yine Vestel den yana döndü.
    Teşekkürler .....

• quote:

Önceden bu DVB-T2 işine önem verip takip etmiştim ama doğru düzgün bir ilerleme olmadığını görünce vazgeçip aldım tvyi.

Ben arçelik 9378 aldım. DVB-T2 var. Dediğiniz gibi farklı tuner'daki kanalları tek bir listede göstermiyor. Yani uydunun kanal listesi farklı, analog tuner'ın kanal listesi farklı. Ayrıca DVB-T2 yayınları yalan oldu. Hepimize geçmiş olsun. Daha öncede DVB-T çıkacaktı. Artık DVB-T3'ü bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: XMAN-35
    İşte bu !!!!!

Teşekkürler .....

Benim bahsettiğim model vestelin 5 serisi. Eski bir model. DVB-T2 sanırım 9 serisinde var. Onlarda yazılım nasıl bilmiyorum. Ayrıca vestel de eski modellerde olan PVR (yayını usbden kayıt etme) özelliğini yeni modellere koymuyor diye okumuştum. Tabi, biss konusunda lg ve samsunga göre avantajlı.
  • quote:

quote:

İşte bu !!!!!

Teşekkürler .....

Benim bahsettiğim model vestelin 5 serisi. Eski bir model. DVB-T2 sanırım 9 serisinde var. Onlarda yazılım nasıl bilmiyorum. Ayrıca vestel de eski modellerde olan PVR (yayını usbden kayıt etme) özelliğini yeni modellere koymuyor diye okumuştum. Tabi, biss konusunda lg ve samsunga göre avantajlı.

55PF9090 özelliklerinde böyle bir özellik yazıyor "Otomatik Kayıt ve Program Arama (APS)"
    bahsettiğiniz konu bumu acaba?

• lg 42lm640s ?
  • quote:

55PF9090 özelliklerinde böyle bir özellik yazıyor "Otomatik Kayıt ve Program Arama (APS)"
    bahsettiğiniz konu bumu acaba?

Bu özelliğin PVR olduğunu sanmıyorum.

http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-55pf9090-140-ekran-led-tv

Kendi sitesinde PVR ile ilgili bir açıklama yok. Ama hepsiburada var göstermiş.

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-55pf9090-55-600hz-wifi-uydu-alicili-2d3d-cevirme-smart-full-hd-3d-led-tv-4-gozluk/productDetails.aspx?productId=evves55pf9090&categoryId=163192

Forumda da tartışılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_76181412/mpage_11/tm.htm

En garantisi vesteli arayıp sormak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

lg 42lm640s ?

LG'nin sonu V ile biten modellerinde var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

lg 42lm640s ?

LG'nin sonu V ile biten modellerinde var.

zaten 5-6 seneye oturr bu sistem oda belki
    ozaman da yeni tv alırız .D
    teşekürler
  • herşey iyide bu sene başında başlaması gereken t2 yayınları neden hala yok ses seda yok
  • 2014 te yayınlar başlayacaktı yalan oldu rüşvet operasyonu haşhaşi derken yalan oldu
  • LG LA860 / ve LB860 modelleri
    Yayına başlama tamamen RTÜK imtiyazında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony KDL-W800B serisi de DVB-T2 destekliyor. 42, 50 ve 55 inch'lik modeller var.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.