Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM

Ayrıca ben Arçelik A42 LS9378 aldım kutusunda DVB-T2 yazıyor, kurulumu servis bugün yapacak. Kutusundan çıkarmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 9 Aralık 2013; 13:00:09 >

• hayırlı olsun hocam..yorumlarını bekliyoruz..ayrıca marka takıntısı olmadan yerli malı aldığın için de tebrik ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 9 Aralık 2013; 13:08:14 >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Vestel modeldeki gibi menüde t2 ibaresi gördüğün anda olay tamam demektir
    bunuda listeye ekleyebiliriz :)

bu arada güle güle kullan

yalnız vestel modeline çgr merkezi t2 yoktur demiş
    yerli üreticiyi anlayamıyorum
    bunlari o cgr merkezi koltuguna otuturmadan önce hiç mi ürünleri hakkında eğitimden geçirmiyorlar

sanırım hepsinin elinde birer broşür var oradan okuyup okuyup güya ürün bilgilendirimlesi yapıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 9 Aralık 2013; 13:15:51 >
  • 47PF9090 için ilk arayan müşteri temsilcisi DVB-T2 kesinlikle var dedi. Hepsiburada.com'da DVB-T2 yazıyor fakat sizin sitenizde teknik özellik kısmında T2 yazmıyor dedim. Siteyi güncelleyeceklerini söylediler. Bende güncellenmesini bekleidm. 1 haftadan fazla bekledim. T2 yazmayınca, bu özellik yok dedim ve cumartesi günü Arçelik A42 LS 9378 aldım, kutusunun üzerinde T2 yazıyor.

Arçelik'i aldıktan sonra ikinci doldurduğum form içinde yeni bir vestel müşteri temsilcisi aradı, T2 özelliği 47PF9090 modelinde kesinlikle yok. Hepsiburada.com T2 yazmış olabilir fakat dijital tuner olarak DVB-T vardır demişti.

İki müşteri temsilciside PDF formatında kullanım kılavuzunu mail adresinize göndereceğiz dediler. Fakat Gerekli/Gereksiz mail kutularıma baktım hiç göndermediler.

Benim için TV alma macerası şimdilik son buldu. Bugün servis kurulum yaparsa, hafta içi detaylı video resim foruma yüklerim.

Ayrıca vestel 47PF9090 alan arkadaş, SD kanalları 1 saniyeden az. HD kanalları ise 1 saniyede değiştiriyor dedi.

• http://www.izlesene.com/teknosaturuncukanal/video/inceleme-philips-42pfl6198k/6923565

bu incelemede 2:30 dan sonra dijital karasal yayın var deniyor. Sanırım bir karışıklık olmuş
  • Visam Lord kullanıcısına yanıt
    yanlış söylemiştir philips k serilerinde yok s serilerinde var 8 ve 9 serilerinde
  • Bence dijital yayından kastettiği şey DVB-T yani DVB-T2 değil. DVB-T özelliğide neredeyse olmayan TV yok. Bizim aradığımız T2'nin olması.
  • yokmu t2 yayını ile yeni gelişmeler
    ne zaman izlemeye başlayacağız..
  • İstanbul'da daha başlamadı. Ben T2 özellikli TV aldım ama benim bekleyişim son derece gereksizmiş. Uydu yayını varken, karasal yayın izler miyim bilmiyorum. Daha hızlı kanal değiştiren Panasonic yada Samsung alabilirmişim.
  • slm, uyduda kanal d star shov fox gibi kanalları HD izleyebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

İstanbul'da daha başlamadı. Ben T2 özellikli TV aldım ama benim bekleyişim son derece gereksizmiş. Uydu yayını varken, karasal yayın izler miyim bilmiyorum. Daha hızlı kanal değiştiren Panasonic yada Samsung alabilirmişim.

neydi sizin panel
    kanal geçişlerimi yavaş?
  • f6340 dahili uydu alıcısı t2 desteği varmı arkadaşlar teşşk ettim
  • bende de 6340 var. t2 yok. gerçi t2 yayının geleceği de yok galiba :) sdye devam...
  • Rtük'e göre çoktan dijital karasal yayına geçmiş olmamız gerekiyordu. Bu işi de mi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar?

Kaynak:http://www.rtuk.org.tr/upload/File/K-SayısalYayınFrekansPlan/4-GecisTakvimi.pdf
  • takvime uysalar bile dvb-t2 yayın alacak cihaz piyasada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

arkadaşlar es7000mi lm660mı omu bumu derken dvb-t2 ve dijital karasal yayın gerçeği yüzüme tokat gibi çarptı. iş çok ciddi 2013 te başlayak ve 2015 te tamamen bitecek.

ne gereği var diyenler olabilir ama gayet zahmetsiz,çanaksız çunaksız bir şekilde izlenecek en az 24 tane yüksek çözünürlüklü karasal tv kanalından neden mahrum olalım.eğer tv de dvb-t2 destekleyen bir sistem olmazsa ekstra bir receiver almak gerekecek ki zaten tv sehpalarının üstünde bir bir cihaz daha koyacak yer yok.ben tv nin önünde playstation hariç hiçbirşey istemiyorum zaten tv değiştirme sebeplerimden biride uydu alıcıdan kurtulmaktı

bu iş benim tv almamı belki 1 sene erteleyebilir.

şuan piyasada popüler tvlerin neredeyse hiçbirinin dvb-t2 desteği yok. bence bu başlık altında dvb-t2 destekli tv leri yazalım.

Ben dun aksam 20.00 de vestel 55 pf9090 aldim. fiyat 3400 / 10 taksit bugun servisten 19.30 da üc kisi geldiler kurdular sagolsunlar. Hem sd~hd hem 3d Goruntusunden cok memnun kaldim. smart ozelligide iyi. wifi den hizli baglaniyor. ozel dual play gozluklerle ayri iki tv kanalini tek goruntu olarak iki kisi izleyebiliyorsun. Ayrica karasal yayin donaniminin da oldugu soylendi. onu tam incelemedim ama inceleyen arkadaslar oldugunu soyluyorlar. Ben fazla kafanizi karistirmadan bu urunu alin derim yazik kolay kazanilmiyor fazla para verip kara kara dusunmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar samsung es 7080 T2 varmı acaba teşekkür

• DVB C-DVB S-DVB T/2 var olarak biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 22 Aralık 2013; 15:45:25 >
  • Samsung Türkiyedeki ürünlerde yok ama paralel ithalatta olabilir

diğer kodlarda önemli

bu mesela ES7080UXZG olarak geçiyor ve DVB T/2 var . sizin son numaralar nedir . ona göre bakın internetten .

http://www.samsung.com/at/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE55ES7080UXZG-spec
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    UE40ES7080UXZG yazıyor panel arkasında varsa eğer dvbt2 sürpriz oldu benim için :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.