Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni yeni free hd kanallar olacak dediler turksat 4a şöyle dediler böyle dediler
    yalan oldu
    fox hd, star hd kanal7 hd vs. tümü gene ücretli platformlara kalmış.. :)
    elle tutulur elde var 2 trt 1 atv :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

karasaldan vazgeçtim
    yeni yeni free hd kanallar olacak dediler turksat 4a şöyle dediler böyle dediler
    yalan oldu
    fox hd, star hd kanal7 hd vs. tümü gene ücretli platformlara kalmış.. :)
    elle tutulur elde var 2 trt 1 atv :)

Bende çok bekledim DVB-T2'li dahaili tuner'ı olsun istedim. Fiyat/performans yönüyle ideal olan Arçelik A42-LS9378'i aldım. Bayi fiyatı 2100 TL'di. Ben 1500 TL'ye kutusunda sıfır buldum. Şimdiki aklım olsa bu kadar beklemezdim ve belki samsung alırdım. Benim aldığım TV2'de T2 özelliği varda ne işime yarıyor ki?
  • Bazı bölgelerde yapılan ihalelere yapılan itirazlar nedeniyle mahkemelerin yaptığı iptallerle danıştayın yaptığı kısmi iptallerle bir türlü sistem devreye giremedi . Umarım 2020'ye kadar bunu da çözerler
  • LG 50PB690V ne varsa destekliyo yayinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital sinyal format
    sistemi : DVB-C, DVB-C2, DVB-T
    bu tv digital karasal yayını desteklemiyor sanırım dogrumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2015 olmak üzere hala DVB-T2 yok. Sırf bu T2 özelliği için aylarca TV almayı ertelemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Sene 2015 olmak üzere hala DVB-T2 yok. Sırf bu T2 özelliği için aylarca TV almayı ertelemiştim.

geleceğini düşünmüyorum bende
  • 4a dan sonra t2 karasal yalan mantıksız..

bir ara gündemi meşgül ettiler
    t2 aparatlarını, anten dikme işelerini kime ihale edeceklerinde anlaşamadılar. ağır abileri olan DT ve DS yide kıramadılar (saygılarından), alt yapıyıda zaten becerememişlerdi..

bizi çanaktan ötesi paklamaz diyip zaten üstünde çalıştıkları 4a yı salıverdiler olay kapandı :)

umudu kesin!
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    Karasal yayınlarda yalnızca sd yayınları alabilirsiniz, hd yayını alamazsınız. Alsanız da ses var görüntü yok olur. Hd için t2 ya da s2 tuner lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Karasal yayınlarda yalnızca sd yayınları alabilirsiniz, hd yayını alamazsınız. Alsanız da ses var görüntü yok olur. Hd için t2 ya da s2 tuner lazım.
    S2 uydu, T2 hd karasal. Şuan bazı TV'lerde T2 özelliği var. Fakat bu yayın Türkiye'de yok. Olması gerekirdi, kirada oturup, her taşındığı eve çanak taktıranlar yada esnaf olup, apartmanın çatısına çanak takamayanlar var vs..... yani dijital karasal yayın olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 21 Aralık 2014; 17:33:40 >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    T2'nin oturmasına daha yıllar var. Daha normal yayına bile başlayamadılar. Şu anda öncelikle s2 tüner, sonra t2 tüner aramak lazım. T2 yerleşene kadar şimdiki tv'ler eskir zaten.

• adam gibi internet alt yapısı yapsınlar uydular yeter tv icin
  • İP tv ler çok yaygın. İnternetsiz ev yok gibi. belgesel-sinema kanalları smart tv niz varsa HD kalitesinde seyredin. 3-5 tane karasal yayını kim ne yapsın.
  • gafo G kullanıcısına yanıt
    Doğru internetsiz ev yok. Ama mevcut kotalarla internetten tv işi yaş. Duşunsene 39lira+telefon parasına iteledikleri 4 gb bir tane Full hd maç izlersen biter. Gerisini hayal edin artık.
    Kotasız var demeyin, onlardaki akn ile tv izlemeye kalksan ayı yarılamadan hız düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Ocak 2015; 15:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gafo

İP tv ler çok yaygın. İnternetsiz ev yok gibi. belgesel-sinema kanalları smart tv niz varsa HD kalitesinde seyredin. 3-5 tane karasal yayını kim ne yapsın.

3-5 tane karasal yayın dediğiniz tamamiyle ücretsizdir. IP TV için ise internet olması gerekiyor (yani para/abonelik vs. gerekiyor).
  • quote:

İP tv ler çok yaygın. İnternetsiz ev yok gibi. belgesel-sinema kanalları smart tv niz varsa HD kalitesinde seyredin. 3-5 tane karasal yayını kim ne yapsın.

bulgaristanda aylık 5-6 euroya 100mb fiber internet in var IP tv si var
    bizde o hızdaki bir hıza erişim en az 200-250 tl eder
    sonra + IP tv üyeliği
    o iş tutmaz dostum.. :)
    akıllı tivin ile ise sadece youtube ve benzerii sitelerden HD diye inandığın ama hd olmayan şıkıştırılmış içerikleri izlersin yarım yamalak kotan dolana kadar..
    biz teknoloji anlamında çok geriyiz..
    yada avrupa standartlarına ulaşmamız bizde çok çok pahalı diyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 17 Ocak 2015; 15:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

bulgaristanda aylık 5-6 euroya 100mb fiber internet in var IP tv si var
    bizde o hızdaki bir hıza erişim en az 200-250 tl eder
    sonra + IP tv üyeliği
    o iş tutmaz dostum.. :)
    akıllı tivin ile ise sadece youtube ve benzerii sitelerden HD diye inandığın ama hd olmayan şıkıştırılmış içerikleri izlersin yarım yamalak kotan dolana kadar..
    biz teknoloji anlamında çok geriyiz..
    yada avrupa standartlarına ulaşmamız bizde çok çok pahalı diyeyim..

4 senedir dremabox 800se cihazımda yüklü yazılımla vizyon fimleri dahil İP Tv ,belgesel ,sinama,dizi hersey izleyebiliyorum. superonline sınırsız fiber internet kullanıyorum. aylık 49 TL.. SMART uyumlu TV niz varsa Uydu alıcısına da gerek yok aynı yazılımları android yada SMART uyumlu tv yada cihazlarınıza da yukluyorsunuz..

"Hasbahçe IP tv" diye aratırsanız güzel hazılrnamış TÜM dünya ülkelerinin Tv kanallarının eklendiği İP Tv buketi de Cihazlarınızda kullanabilirisiniz..

ayrıca Superonline Fiber internetiniz varsa 3 TL farkla TURCELL TV plus abonesi olup yine yüzlerce kanal belgesel sinema HD kalitede çok hızlı kanal geçişli İP TV izliyorsunuz.

Hangi iş tutmaz onu anlayamadım..

Senin dediğin internet hizmetine kaç kişi erişebiliyor? Türkiye de telekomun saçma sapan paketlerine mahkum azımsanmayacak sayıda insan var. Özellikle küçük yerlerde.
    Senin o paketini herkes alabilse tamam haklısın derim de, gerçekler de ortada işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Ocak 2015; 11:19:43 >
    korsan olarak hazırlanan IP tv lerden merağımı aldım,
    ister akıllı tv olsun ister akıllı receiver olsun prensip aynı
    bir-hafta izlediğin kanalı 3.hafta izleyebilmen mucize
    biri gidiyor biri geliyor biri yer değiştiriyor digeri donuyor kanal x açıyorsun y olmuş vs. vs.
    herhafta herhafta dosya güncellemek IP yenilemek bıktırıyor insanı..

her sitenin çatısında merkezii sistemler kurulu
    ortasınıf bir receiver ile yazılım destekleri ile bilmem neler ile bir çok yerli yabancı uyduyu zaten izliyorsun

ayrıca arkadaşın dediği gibi internet altyapısı rezile yakın bir seviyede..

millet 100mb interneti beğenmiyor
    bluray filmi mp3 indirir gibi indiriyor
    biz 25mb kotalı mı olsun, efem fiber mi olurmu vs. tartışıyoruz :)
    TV+ mı olsun olmasa da korsan IP tv lsitesi mi arasak googlede, çalışırmı diye düüşnüyoruz...
  • Media Markt'ta DVB-T2 anten satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.