Şimdi Ara

DVB Viewer hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programı kurmuştum .silip tekrar kurdum ama gerkli dosyaları konuma kopyalarken ''Windows burada kısayol oluşturamadı'' deyip duruyor bu neden olur çözümü var mıdır? sonra da bu ekrandaki hata gelip program kapanıyor..
    ...
    DVB Viewer hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 6 Mart 2019; 6:46:1 >

• çözümü yokmu yüklenmiyor nedense?
  • Bu hatanın sebebi yanlış lisanslama eğer sizde benim gibi crackli olarak kullanıyorsanız indirdiğiniz dosyanın içinde crack klasörü/dosyası bulunmaktadır keytool.exe'yi açıp crack klasörünün içinde .dvbvkey ile biten bir dosya olacak rakamlardan oluşan örneğin bende 6FF000134D41A853.dvbvkey adında bir dosya dvbviewer.exe adında bir dosya ve Registration Name.txt adında bir dosya var en önce dvbviewer.exe ile biten dosyayı dvbviewer klasörünün içine kopyalıyoruz klasörde aynı dosyadan olduğu için değiştirilsin mi diye soracak bu soruya evet yazan butona tıklayarak dosyanın değiştirilmesi için gereken izni verin daha sonra aynı klasörde (yani dvbviewer klasöründe) bulunan keytool.exe adlı dosyaya çift tıklayın açılan ekranda eğer key file yazan yerde silinik olarak bir yazı yazıyorsa program ekranında yazan delete butonuna basın tüm kutucuklar boş hale geldikten sonra önce key file yazan kutucuğun hizasında bulanan üç noktalı butona basın daha sonra crack klasörünün içinde bulunan ve sonu .dvbvkey olarak biten dosya uzantısını seçin (genelde crack kalsörünün içinde key klasörü bulunur aradığınız .dvbvkey dosyası oradadır) daha sonra bir alt satırda bulunan username kısmına Registration Name.txt dosyasındaki username yazan yazının hisazındaki eposta adresini kopyalayıp keytool.exe programındaki ilgili yere yapıştırın daha sonra password yazan yere yine Registration Name.txt dosyasındaki password yazan yazının hizasındaki lisans anahtarının tümünü kopyalayıp keytool.exe programındaki ilgili yere yapıştırın ve son olarak save butonuna basıp kaydedin sonra keytool.exe programını kapatın ve tekrar dvbviewer programını çalıştırın eğer işlemleri doğru yaparsanız program sorunsuz bir şekilde çalışacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal Gül -- 6 Mart 2019; 18:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal Gül

Bu hatanın sebebi yanlış lisanslama eğer sizde benim gibi crackli olarak kullanıyorsanız indirdiğiniz dosyanın içinde crack klasörü/dosyası bulunmaktadır keytool.exe'yi açıp crack klasörünün içinde .dvbvkey ile biten bir dosya olacak rakamlardan oluşan örneğin bende 6FF000134D41A853.dvbvkey adında bir dosya dvbviewer.exe adında bir dosya ve Registration Name.txt adında bir dosya var en önce dvbviewer.exe ile biten dosyayı dvbviewer klasörünün içine kopyalıyoruz klasörde aynı dosyadan olduğu için değiştirilsin mi diye soracak bu soruya evet yazan butona tıklayarak dosyanın değiştirilmesi için gereken izni verin daha sonra aynı klasörde (yani dvbviewer klasöründe) bulunan keytool.exe adlı dosyaya çift tıklayın açılan ekranda eğer key file yazan yerde silinik olarak bir yazı yazıyorsa program ekranında yazan delete butonuna basın tüm kutucuklar boş hale geldikten sonra önce key file yazan kutucuğun hizasında bulanan üç noktalı butona basın daha sonra crack klasörünün içinde bulunan ve sonu .dvbvkey olarak biten dosya uzantısını seçin (genelde crack kalsörünün içinde key klasörü bulunur aradığınız .dvbvkey dosyası oradadır) daha sonra bir alt satırda bulunan username kısmına Registration Name.txt dosyasındaki username yazan yazının hisazındaki eposta adresini kopyalayıp keytool.exe programındaki ilgili yere yapıştırın daha sonra password yazan yere yine Registration Name.txt dosyasındaki password yazan yazının hizasındaki lisans anahtarının tümünü kopyalayıp keytool.exe programındaki ilgili yere yapıştırın ve son olarak save butonuna basıp kaydedin sonra keytool.exe programını kapatın ve tekrar dvbviewer programını çalıştırın eğer işlemleri doğru yaparsanız program sorunsuz bir şekilde çalışacaktır :)
    ''Bu hatanın sebebi yanlış lisanslama eğer sizde benim gibi crackli olarak kullanıyorsanız indirdiğiniz dosyanın içinde crack klasörü/dosyası bulunmaktadır keytool.exe'yi açıp crack klasörünün içinde .dvbvkey ile biten bir dosya olacak rakamlardan oluşan örneğin bende 6FF000134D41A853.dvbvkey adında bir dosya dvbviewer.exe adında bir dosya ve Registration Name.txt adında bir dosya var en önce dvbviewer.exe ile biten dosyayı dvbviewer klasörünün içine kopyalıyoruz''

buraya kadar herşey tamam bahsettiğin 2 dosyayı kopyalayıp pragramın dosya konumuna kopyalıyorum ama bu sefer de ''windows kısayolu buraya kopyalyamadı masaüstüne kopyalamak istermisiniz'' deyip duruyor hata veriyor..birazdan format atıcam PC yi temizledim genel anlamda ve format atıcam şimdi..bakalım duruma göre tekrar yazarım :) teşkkrler.

• eskikitap kullanıcısına yanıt
    Siz sanırım kısayol olarak kopyalıyorsunuz kısayol dosyalara erişimi kısıtlar bu yüzden hata alıyorsunuz sizin yapmanız gereken dosyaları kopyalayıp yapıştırmak bakın eğer dosyalar rar ya da zip halindeyse onları klasöre çıkartın ama rar ya da zip dosyasını sakın silmeyin o sizin yedeğiniz olacak şimdi dosyaları klasöre çıkardıktan sonra dvbviewer.exe bir de bazen keytool.exe dosyaları olur bu iki dosyayı kesip dvbviewer programının kurulu olduğu dizine yapıştırın bakın mutlaka "kes" deyin kısayol olarak kopyala ya da kopyala seçeneğini seçmeyin daha sonra eğer klasörde keytool.exe dosyası yoksa dvbviewer programının kurulu olduğu klasör dizininde ki keytool.exe programını kullanara lisanslama işlemini tamamlayın
  • quote:

Siz sanırım kısayol olarak kopyalıyorsunuz kısayol dosyalara erişimi kısıtlar bu yüzden hata alıyorsunuz sizin yapmanız gereken dosyaları kopyalayıp yapıştırmak bakın eğer dosyalar rar ya da zip halindeyse onları klasöre çıkartın ama rar ya da zip dosyasını sakın silmeyin o sizin yedeğiniz olacak şimdi dosyaları klasöre çıkardıktan sonra dvbviewer.exe bir de bazen keytool.exe dosyaları olur bu iki dosyayı kesip dvbviewer programının kurulu olduğu dizine yapıştırın bakın mutlaka "kes" deyin kısayol olarak kopyala ya da kopyala seçeneğini seçmeyin daha sonra eğer klasörde keytool.exe dosyası yoksa dvbviewer programının kurulu olduğu klasör dizininde ki keytool.exe programını kullanara lisanslama işlemini tamamlayın
    yok hayır iki dosyayı seçip sürükleyerek klasöre atıyorum ama nedense kısayol oluşmadı deyip duruyor. formatı zor da olsa attım aksilikler peşimi bırakmıor. 1 saattir de site şifremi arıyorum neyseki buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 7 Mart 2019; 7:11:9 >

• format attıktan sonra sorun yaşamadım ..sorunsuz bi şeklde programı kurdum.gerkli işlmleri yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikitap

format attıktan sonra sorun yaşamadım ..sorunsuz bi şeklde programı kurdum.gerkli işlmleri yaptım.
    Öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun :) ve sorununuzun ortadan kalkmasına sevindim umarım sorunsuz bir şekilde stres atabilmek adına keyfinizi doruğunda yaşarsınız daima :) sevgiyle kalın esen kalın :)
  • quote:

Öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun :) ve sorununuzun ortadan kalkmasına sevindim umarım sorunsuz bir şekilde stres atabilmek adına keyfinizi doruğunda yaşarsınız daima :) sevgiyle kalın esen kalın :)

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler :) benim için pek önemi olmasa da sizin de kandiliniz mübarek olsun diyeyim :))..ben de keyif almaya çalışıyorum ama maalesef DVB Viewer pek de iyi çalışmıyor.. bazı kanllar açılmıyor. yani zaten uydu ayarları zor hazır kanal listesi ekledim onda da biçok kanal güncel değil...teşekkrler tekrar iyi geceler :)

• sizie dvbdreamın kanal listesini göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 7 Mart 2019; 23:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

sizie dvbdreamın kanal listesini göndereyim
    merhaba.. DVB dream kurdum onda bi kanal listesi var ama bahsettiğim bazı kanllar sinyal olmasına rağmen çıkmıyor..bi de progDVB deneyeyim dedim ama formattan önce kullndığm lanet program nne yaptıysam çalşmadı ya bu nasıl iş uyuz etti beni.. kuruyorum gerekli dosyayı konuma atıyorum simge geliyor programlarda da görünüyor.. ama masaüstü simgesinin 40 defa tıkladım açılmıyor da açılmıyor..başka bi yerden bakıp deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 7 Mart 2019; 23:29:10 >
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    sizin tv kartı farklı ama y,inede team vieverden yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

sizin tv kartı farklı ama y,inede team vieverden yardımcı olmaya çalışırım
    yüklü değil o şu an onla hiç uğrarşamam şimdi..teşkkrler yine de..ama olmayacak gibi ne yaptysam symbol oranı 15000 altındaki turksat kanallarını bulmadı..ProgDVB hiçbi şey bulmadı .o daha berbatmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.