Şimdi Ara

smart harddisk error 301 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba 6 aylık hp laptop sahibiyim fakat dünden beri bu hatayı alıyorum. f2 ile test edıyorum hardiskte sorun oldugunu söylüyor garantisi var evet ama asıl konum içinde son derece gerekli belgelerim,iş planlarım ve çizelgelerim var onları kurtaranazsam mahfolurum deyim yerindeyse. yedeğimde yok enter ile devam et diyorum saatlerce açılış ekranında kalıyor ana menuye bir girebilsem hemen yedekleyeceğim fakat ana menüyede girmiyor. sorun giderme, sistem geri yükleme , bilgisayarı sıfırlamayı da denedim tam 5 saat boyunca yüzde 9 da kaldı sıfırlanmadı ne olur belgelerimi kurtarmam konusunda yardımcı olun

• 1. Bilgisayarınıza uygun yeni bir HDD veya SSD alın ve bu diski bilgisayarınıza takıp, Windows kurulumunu gerçekleştirin.
    2. Eski diskinizi bir adaptör veya disk kutusu kullanarak bilgisayarınıza USB üzerinden bağlayıp, dosyalarınızı yeni diskinize kopyalayın.
    3. Bundan sonra sizin için bu kadar önem teşkil eden dosyalarınızı her zaman yedekleyemeye kendini alıştırın.

Tabii bilgisayarı garantiye gönderip yeni bir diske ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz fakat dosyalarınızı kurtarmakla uğraşmazlar ve bozuk olan diski de size vermezler.
  • Bilgisayarını CD'den veya USB Bellekten çalışan Windows-Linux işletim sisteminden başlatıp, verilerini harici bir diske veya USB belleğe yedeklemeyi deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 6 Mart 2017; 17:23:21 >
  • içinde önemli bilgileriniz varsa sıfırlamak ölümcül hatadır. silinir her bişey..

hard diski çıkarıp başka pc ye takıp kurtarabilirsiniz..

o da olmazsa ben varım..
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    harddiski çıkarıp deneyemiyorum malesef garanti kapsamından çıkıyormuş o şekilde bulaşmak istemedim
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    ana menuye ana ekrana hiç girmıyor nasıl yapacagım ıkı bılgısayar arası veri paylasımından mı bahsedıyorsunuz biraz daha açık anlatırsanız cok memnun olurum
  • baska bir pc de hdd regenerator yazdirip cd usb ile boot edip onarmayi deneyin tabi badsector icin gcerli motor kafa vs fiziksel sorun.varsa bisey yapamayacaktir ama denemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Hatası
    19 yıl önce açıldı
    Samsung Smart View 2.0(PC)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ambersoul A kullanıcısına yanıt
    USB Bellek üzerinden çalışan işletim sistemleri var, Daha önce de yazdığım gibi Windows 7, 8 gibi. Google'dan bulabilirsin. Ayrıca bir sürü de linux dağıtımı mevcut. Nasıl yapılacağını Google'a "Bilgisayarı USB bellekten çalıştırma" diye yazıp ararsan çeşitli anlatımlar bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Mart 2017; 2:3:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.