Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma gelmişken geçen hafta 40 adet cover bastırdım rafımın bir kaç fotografını çektim sizinle de paylaşayım;

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

• Bende sizdenim, cover ları bastırıp rafıma diziyorum filmlerimi çok hoş duruyor
  • ne bu yaa baya ugraşmışsın ama guzel olmuş orjınal gıbıler
  • Teşekkürler, teferruatlı ve oldukça maliyetli oldu ama odaya her girdigimde tebessüm etmemi saglıyor, bence de değdi
  • Bende HD filmlerime cover tasarlayıp arşivliyorum.Arşivlerken 4-5-6 ve 8li kutu kullanıyorum.Şu an daha tam olarak bitiremedim.Coverlar hazır ama daha bikaçını çıkarıp koydum.Örnekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 23 Mart 2009; 1:02:07 >

• Çalışmalar çok iyi yaa
    İşin ekstra maliyeti olmasa bende yapardım
  • @Deviilll

Tasarımlar hoş olmuş ama tavsiyem, sırt kısmını numaralandırıp excelde index tutman çünkü bir süre sonra aradıgın filmi baka baka bulamayabilirsin

Bir de High Def filmlere Blu-Ray mavisi (ne salladım ama) daha hoş durur, kırmızı yerine gök mavisi içeren tasarımlara yönelmeni tavsiye ederim tabi zevk meselesi ama bence daha albenili olur
  • 12'li DVD kullanıyorum bütün arşivi saklamak için. Yeni başladım bikaç örnek veriyim. Cep tel ile çekildi görüntü kalitesiz biraz

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım  Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

• Arkadaşlar hadi ya yokmu şöyle güzel coverlarını paylaşacak birisi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmac_fuat

Arkadaşlar hadi ya yokmu şöyle güzel coverlarını paylaşacak birisi????

Dostum bir dünya film dizi ve kapak mevcut burda paylaşmak saçma olur, baskı yaptırmak için istiyorsan

http://www.cdcovers.cc/

bu sitede custom ından collectors edition ına her türlü kapak bulabilirsin. All sections kısmından hangi türde kapak istiyorsan onu seç ve istedigin diziyi filmi vs arat. Başka bir yere ihtiyacın olacagını düşünmüyorum

• Daha demin Watchmen'in çizgi dizisine blu-ra coverı yaptım(4'lü kutu için).
    Yarın da çıkartıp kutuya koyacam büyük ihtimal...

İşte eserim ;
  • @ne bu yaa??
    Tavsiyen için teşekkür ederim zaten blu-ray cover yapıoyorum ama daha çıkarmadım...
    Seriler için HDDVD coverları
    Birbirinden bağımsız filmler içinde BLU-RAY coverlar kullanıyorum...
    Ama denemek için bi tane çıkarmıştım.Nasıl duryo diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

12'li DVD kullanıyorum bütün arşivi saklamak için. Yeni başladım bikaç örnek veriyim. Cep tel ile çekildi görüntü kalitesiz biraz

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım  Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

Sanırım bu kapaklar A4'e sığımıo dimi A3 olması lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

Dostum bir dünya film dizi ve kapak mevcut burda paylaşmak saçma olur, baskı yaptırmak için istiyorsan

bu sitede custom ından collectors edition ına her türlü kapak bulabilirsin. All sections kısmından hangi türde kapak istiyorsan onu seç ve istedigin diziyi filmi vs arat. Başka bir yere ihtiyacın olacagını düşünmüyorum

Hacı verdiğin siteden aldığımız coverlar kutulara tam uyumlumu yoksa ps de düzenleme yapmak gerekiyormu? Baskı yapacak yerde buldum bizim burda ama kapaklar tam uyumlumudur onu bilmiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Hacı verdiğin siteden aldığımız coverlar kutulara tam uyumlumu yoksa ps de düzenleme yapmak gerekiyormu? Baskı yapacak yerde buldum bizim burda ama kapaklar tam uyumlumudur onu bilmiyorum..

Tam kutu boyutlarını bi program ayarlıyo.o da Undercover XP.Kullanımı ve arayüzü basit bi program.Ben onu kullanıyorum çok memnunum.
    Download
    http://home.versatel.nl/eric.heesakkers/undercoverxp/bin/undercoverxp.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Dostum @Deviilll ın dedigi gibi undercoverxp kullanabilirsin ama o daha çok ev kullanıcıları için uygun.

Dışarıda bastırıcam dersen durum biraz degişir, hemen konunun üst taraflarında @penkala nın koydugu ss var ya öyle yapman gerek.

Yani kısaca açıklarsak siteden coverları alacaksın, photoshopta açıp fotograf özelliklerinden resolution 300 ü seçeceksin ve en boy oranını elinle gireceksin yükseklik 18,3cm giriyorum ben genelde. Böyle gidersen çıktı almaya orjinal gibi bir kalite yakalarsın.

Ancak belirtmekte fayda var cdcoverstan kapak indirirken kaliteli olanlarını alınız, taratılmış kat izi olanları tercih etmeyin

• İki yeni cover bastırdım bugün gayet iyi oldular.
    Tabi ikiside kendi eserim.

• Güzel olmuş devil, çok uğraş istiyor sanırım bu iş, ilerde boş zamanlarımda yapabilirim belki :) Boş kutuların fiyatı ne kadar?
  • Arkadaşlar Ben De Sizin Gibi Arşiv Yapmak İstiyorum Fakat Photoshop Bilmiyorum..
    Arşiv Yapmam Mümkün Müdür?
    Ya Da
    Photoshop Öğrenebilir Miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Güzel olmuş devil, çok uğraş istiyor sanırım bu iş, ilerde boş zamanlarımda yapabilirim belki :) Boş kutuların fiyatı ne kadar?

Valla ben 6lı ve 8lileri 1tlye alıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.