Şimdi Ara

dvd burn programı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVD burn programı olarak "clone dvd" adlı programı kullanıyordum. Ancak bazen sorunlu oluyor dvd gereksiz yere yanıyor. Ve bazı dvd home teatherlar okumuyor. Shrink tavsiyelerine baktım ancak indirdiim versyonu orjinal dvd kopyalamıyor. Ares ve Limewire gibi programlardan daha üstlerini indirmeyi denedim olmadı. Bu programın orjinal dvd kopyalayan versiyonu 3.2 galiba. ama bunu da ben bulamadım. Biliyorsanız link verebilir misiniz?

• dvd shrink ve dvd decrypter ı kur ikisi beraber çalışıyo öncelikle dvd shrinkle dvd yi dual de olsa tek dvd boyutuna küçültüp iso dosyası olarak hdd ye atıyosun bu atma işlemi bitince de otomatik olarak dvd shrink i çalıştırarak dvd yi yazması seçeneği var karşına çıkacaktır onu işaretlediğinde sana yapçak pek bişe kalmıyo orijinal dvd leri de kopyalayabiliyo ben kullanıyorum çok memnunum
  • arkadaşım yazılım bölümüne açsaydın daha iyi olurduama onurz kardeşim gereken cvb.ı vermiş
  • bu açıklama banada yaradı
  • teşekkürler bunu bilmiyordum bak eywallah
  • dvdxstudios...
    clonedvd

http://www.clonedvd.net/

super bi prg ama bide ilacını bulabilsem

DVD leri 4.7 ye sıkıştırınca hiç bi anlamı kalmaz görüntü %50 düşer... ama bu prg 2 ye bölüyooooooooo
  • nasıl ıkıye boluyor bıraz acarmısın konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.