Şimdi Ara

dvd den oyun yükleyemiyorum yardım edinn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd den oyun yüklemeye çalıştıımda yarıya kadar çok iyi yüklüyor fakat sonra hata verip kapanıyor lütfen yardım edin kafayı yiycem oyun yükleyemiyorum...

• oyunun bi dosyası eksik ya da çekimden kaynaklanabilir
  • kanka aynı cd den başka bilgisayara yükleniyor hatasız ama bende yarıda kesiliyo hata veriyo :(:(:(
  • dvd-rom'unda sorun var demektir
  • firmware güncellemesini yap...
  • dvd den cd lere böl çok nemliyse öyle yükle
  • kesin direcxt hatası format atmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD den başlamıyor Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvd-rom'un sorunlu
  • iyide arkadaşlar dvd romun sorunlu olması için dvd okumaması yazması falan gerekir normal cd den yüklüyo sadece dvd de oyunu yarıya kadar yükleyip hata veriyo olay bu. ince bi ayrıntı var ama kimse bilmiyor sanırım bende dahil
  • arkadaşım dvd romda sorun olacağını sanmıyorum çok düşük bir ihtimal bazen bendede oluyor tamamen programlarla alakalı olan birşey olduğunu düşünüyorum format at tekrar dene dicem ama bence tek bi oyun için bu sorunun varsa atma derim aynı oyunun cd sini başka bir yerden al tekrar dene derim ama bu tüm oyunlar için genel bir sorunsa donımsal bir hatada aramak pek yanlış olmaz
  • öncelikle teşekkür ederim çok mantıklı konuşmuşsun. 2 farklı oyun dvd sinde denedim bu sorunu çıkardı. format daha yeni attım atmadan öncede bööle bi sorun vardı. p4, 512 ram, 160 gb hdd, 256 gforce 6600 ekran kartı bu pc de nasıl olmaz anlamayamıyorumm millet hangi pc lerde neler oyunuyo biz bunla yalan oldukkk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.