Şimdi Ara

dvd-divx...vb oynatıcı acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 6 serisi full hd lcd tv var. Ses sistemi düşünmüyorum. Ancak TV' nin özelliklerinden tam olarak yararlanabileceğim, kaliteli bir dvd-vcd-cd-mp3-jpeg oynatıcı çok kaliteli bir cihaz arıyorum. Bütçe maksimum : 400 ytl ...

Bu konudaki görüşlerinizi acil olarak bekliyorum. Saygılar....

• Arkadaşlar, halen cevaplarınızı beklemekteyim... Saygılar...
  • lg dv392h...hdmı çıkışlı usbli..optık ..coaxiyel..L ve re audio ses çıkışlı.darty 139 tl aldım memnunum..divx dvd herşeyi oyantıyor.bölge kodu sorunu yok.altyazılar çok guzel.yanı kuçuk olma sorunu yok.tavsiyte ederim..üzerinde full hd yazıyor.onu çözemedım..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 1 Mayıs 2009; 17:16:54 >
  • Piranha divx playerla sorunsuz tüm dvdlerimdeki her türlü movie dosyasını izleyebiliyorum. Firmware güncellemesi ile altyazı küçük olma sorunu kalkıyor. Arkadaşın önerdiği model daha kaliteli duruyor. Şuanki fiyatını bilemiyorum piranha'nın ama belirlediğin bütçenin çok altında. Bütçene göre araştır kafana yatanı al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave34

lg dv392h...hdmı çıkışlı usbli..optık ..coaxiyel..L ve re audio ses çıkışlı.darty 139 tl aldım memnunum..divx dvd herşeyi oyantıyor.bölge kodu sorunu yok.altyazılar çok guzel.yanı kuçuk olma sorunu yok.tavsiyte ederim..üzerinde full hd yazıyor.onu çözemedım..:)

bende 320 gb 2.5" wd external hard disk var adaptorsuz
    dedigin urunun topicinde sanirim adaptorsuz hard diskleri okumuyor yaziyordu
    sen ne ile kullaniosun acaba?
  • bütçeni beğendim ben senin yerinde olsam pıoneer dv 600av alırdım çünkü en iyisi bu araştırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.