Şimdi Ara

DVD koleksiyonuna başlamak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sıkı bir sinema severim, indirmek yerine dvd almaya başladım , saydım 20yi geçmiş, vicdan meselesi oldu almak. Ayrıca keyif veriyor öyle kutulu görmek, yatırım gibi birşey. Size sorum , sizce ciddiye alıp orjinal takılmalımıyım ?
    *DVD koleksiyonu yapanınız varmı?
    *Maddi olarak nekadar sarsar?
    *Ve en büyük sorum, DVD ye mi devam edeyim, yapmışken acaba blu-ray mı almalıyım?
    Kendimle savaş veriyorum yardım edin.. :)

• boşuna para harcama indir gitsin
  • Hocam bağımlılık yapıyor, birde içeri atılan ceza gelen var mı bu indirme olaylarından?
  • bluray daha çok sarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoaslan06

Arkadaşlar, sıkı bir sinema severim, indirmek yerine dvd almaya başladım , saydım 20yi geçmiş, vicdan meselesi oldu almak. Ayrıca keyif veriyor öyle kutulu görmek, yatırım gibi birşey. Size sorum , sizce ciddiye alıp orjinal takılmalımıyım ?
    *DVD koleksiyonu yapanınız varmı?
    *Maddi olarak nekadar sarsar?
    *Ve en büyük sorum, DVD ye mi devam edeyim, yapmışken acaba blu-ray mı almalıyım?
    Kendimle savaş veriyorum yardım edin.. :)

D&R indirim standlarından 2 film 20 liraya geliyor hocam, vicdan lütfen, yapımcılara destek sadece iyi filmleri al, kötüleri torrentle
  • Hocam bence almalısınız ayda 1 film alsanız bütçenizi de zorlayacağını da sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yapmisken Blu-Ray yap. Hem daha kaliteli oluyor hem de artik DVD teknolojisi eksiyor. Bende basladim koleksiyon yapmaya. Ama bence koleksiyon yapacaksan sadece degerli filmleri yap öyle herseyi yapma gereksiz masraf. Ben Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit le basladim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.